Şimdi Ara

Facebook'un mesajlaşma hizmetlerini birleştirme planı bu yıl gerçekleşmeyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji haberlerini yakından takip edenlerin bileceği gibi Facebook'un, kendi bünyesindeki mesajlaşma platformlarını (Messenger, Instagram ve WhatsApp) tek çatı altında birleştireceği duyurulmuştu. Ancak şirket patronu Mark Zuckerberg'in açıklamalarına bakacak olursak bu proje önümüzdeki yıla kalabilir.

     


    Tarih tam olarak belli değil


    The Verge haber sitesinde çıkan bir rapora göre Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, şirketin 4. çeyrek kazançlarının değerlendirildiği bu aşamada bu projeye öncelik vermeyeceklerini belirtiyor. Zuckerberg konuyla ilgili olarak:" Düşündüğümüz entegrasyon hayata geçirmek için erken. Çözmemiz gereken daha çok şey var." açıklamasını yaptı.


    Bu projenin kesin olarak ne zaman geçekleştirileceğine dair bir bilgi yok. Zuckerberg yapılacak olan bu birleştirme işleminin kullanıcılara, örneğin Facebook'da alışveriş yaparken satıcıya ulaşmak için WhatsApp entegrasyonuyla iletişim kurabilmek gibi kolaylıklar sağlayacağını belirtiyor. Önümüzdeki süreçte bu projenin tam olarak netleşmesi ve çalışmaların başlaması bekleniyor.

      







  • Geçen gün yazmıştım reklam dolduracak diye zemin hazırlıyor Whatasappıda hiç edecek .

  • FB artık PC de bile çok yavaş çalışıyor !
    eski FB yok '!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.