Bildirim
Facebook'tan engelleyince Mahkemenin Düşmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkesi mahkemeyle tehdit edince kendini güçlümü hissediyorsun ? Memlekette o kadar katil tecavüzcü var mahkemeler senin laf dalaşların için çalışmıyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: delgado.11
Herkesi mahkemeyle tehdit edince kendini güçlümü hissediyorsun ? Memlekette o kadar katil tecavüzcü var mahkemeler senin laf dalaşların için çalışmıyor.
tehdit are you ciddi?
mahkemeye verdim bile 1ader. sen işine bak.
o tecavüzcüleri benmi yetiştirdim.
mahkemelerin işi bu 1ader.

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cosvki
quote:
Orijinalden alıntı: delgado.11
Herkesi mahkemeyle tehdit edince kendini güçlümü hissediyorsun ? Memlekette o kadar katil tecavüzcü var mahkemeler senin laf dalaşların için çalışmıyor.
tehdit are you ciddi?
mahkemeye verdim bile 1ader. sen işine bak.
o tecavüzcüleri benmi yetiştirdim.
mahkemelerin işi bu 1ader.

1ader ? Bende cevap yazdım ciddi ciddi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Okuduğuma pişman oldum.
Pişman olanlar + versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eksiler burdan
Hoaaayda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Tarifsiz kederler içindeyim oğlum, elimde sigara sokağı dumana boğdu, geçtiğim yollar hep öksürüyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Of Avernus
Eksiler burdan
Hoaaayda

Arkadaş sorunlu galiba, üzerine çok gitmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 2 Nisan 2016; 3:42:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "I've always believed that the world is what we make of it." -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Arkadaş sorunlu galiba, üzerine çok gitmeyin
bi davada sana alenen 3. şahısa hakaret
Tereciye tere satmaya çalışma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "I've always believed that the world is what we make of it." -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Tereciye tere satmaya çalışma
şaka bi yana beyfendi birisi size durduk yere ( bi ürün satıyordum pahalı dedi git başka yerden al dedim) ana bacı küfür etse ne yaparsınız? teşekkürmü edersiniz yoksa_____________________________ -
Yazı tipine bak fotoğrafa bak. 11 yaşındaki kardeşim senden daha aklı selim facebookta konuşuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 2 Nisan 2016; 4:59:31 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: V.Vasquez
Yazı tipine bak fotoğrafa bak. 11 yaşındaki kardeşim senden daha aklı selim facebookta konuşuyor.
Kardeşine selam söyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler