Bildirim
facebook soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yapamazsın facebook app uyarıları onlar...ya kabul edicen oynucan yada etmiceksin oynayamayacaksın... _____________________________ -
peki kabul etsem sıkıntı olurmu _____________________________ Adanalı -
quote:
Orijinalden alıntı: adanasporlu
peki kabul etsem sıkıntı olurmu
güvenilir bi oyunsa olmaz senin adına duvarında paylaşım yapar..arkadaşlarına davet yollar..başka arkadaşının duvarına sen yazmışsın gibi yazı yazar oyun hakkında falan..
_____________________________ -
vazgeçtim oynamıcam herkez nası oynuyo ilginç cevaplar için tşk _____________________________ Adanalı -
quote:
vazgeçtim oynamıcam herkez nası oynuyo ilginç cevaplar için tşk
bunda ilginç olacak birşey yok onlar kabul edip oynuyorlar..sana hiç arkadaşlarından davet gelmiyormu?
yada duvarında arkadaşın şunu oynadı bunu izledi diye bir paylaşım görmüyormusun?
sende kabul et oyna.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: code7
quote:
peki kabul etsem sıkıntı olurmu
güvenilir bi oyunsa olmaz senin adına duvarında paylaşım yapar..arkadaşlarına davet yollar..başka arkadaşının duvarına sen yazmışsın gibi yazı yazar oyun hakkında falan..
+1_____________________________ Yeni Profilim:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1501503 Online Destek İçin: Solo-Turk@hotmail.com -
birşey daha soracam acaba yazdığım mesajları arkadaşlarım görebiliyomu diyelimki bi spor haberine küfürlü mesaj yazdım görebilirlermi onu _____________________________ Adanalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler