Şimdi Ara

Facebook 'Report a bug'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook adresimde resimde görünen böcek şeklinde olan bişey var. Üzerine maus ile tıkladığımda bu yazı çıkıyor sorun nedir acaba? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Facebook 'Report a bug'

• up
  • Eğer bir yazılım hatası farkedilirse onu facebook merkezine bildirmeye yarıyor.

Facebook'a geliştirici olarak kaydettiysen kendini ondan dolayı olabilir o butonun orda olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 25 Şubat 2012; 0:07:24 >
  • hata rapor et demek sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 25 Şubat 2012; 0:06:40 >
  • Geçmiş olsun kardeş hesabın çalınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Eğer bir yazılım hatası farkedilirse onu facebook merkezine bildirmeye yarıyor.

Teşekkürler ama anlamadığım bu sürekli kalıcak mı böyle? Bende mi yazılım hatası falan var. Çünkü genel bişey sandım ama sadece bende varmış
  • Ekranda böcek çıkarsa basıyorsun, evi ilaçlamaya geliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToLGa41

quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Eğer bir yazılım hatası farkedilirse onu facebook merkezine bildirmeye yarıyor.

Teşekkürler ama anlamadığım bu sürekli kalıcak mı böyle? Bende mi yazılım hatası falan var. Çünkü genel bişey sandım ama sadece bende varmış

Zamanla geçer diye düşünüyorum, şimdi baktım bende yok. Sende yazılım hatası olduğundan değil sanırım, çünkü başka bi arkadaşta da görmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.