Şimdi Ara

Facebook Hesabı Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook hesabı silme nasıl yapılır resimli olarak tüm ayrıntılarıyla anlatacağız. Önce bilgisayardan facebook hesabını silmeyi daha sonra telefondan facebook hesap silme işlemini resimli olarak anlatacağız.

    Günümüzün en popüler sosyal ağ platformu olan Facebook’tan belli sebeplerle sıkılabilir ve hesabınızı kalıcı olarak silmek isteyebilirsiniz. Facebook sosyal bir ağ olmasına rağmen bazen insanları anti-sosyal olmaya itebilmekte ve can sıkıcı bir hale gelebilmektedir. Bunun yanında kişisel gizliliğiniz konusunda endişeleriniz varsa facebook hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Şimdi tüm detaylarıyla facebook hesabını kalıcı olarak silmeyi anlatacağız.

    Facebook Hesabı Silme
    • Öncelikle facebook hesabınıza giriş yapın.
    • Yandaki facebook hesap silme linkine tıklayın.
    • Açılan facebook hesap silme sayfasındaki uyarıları okuduktan sonra “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın. Burada dikkat etmeniz gereken bir konu da şudur: eğer sahip olduğunuz sayfalar ve gruplar varsa bunlar da silinecektir. Bu sayfaların silinmesini istemiyorsanız başka birini ilgili sayfa-lar için yönetici olarak atayabilirsiniz.
    • Karşınıza çıkan Hesabı Kalıcı Olarak Sil penceresinde ilgili kutucuklara Facebook şifrenizi ve Güvenlik Kontrolü metnini girin ve “Tamam” butonuna tıklayın.



    Artık facebook hesabınızı silmek için gerekli adımları tamamladınız. Ancak Facebook, sizin vazgeçebilme ihtimalinize karşı size 14 gün süre vermektedir. 14 gün boyunca facebook hesabınıza giriş yapmazsanız hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Ancak bu 14 günlük süre zarfında facebook hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız tekrar aktif hale gelecek ve hesabınız silinmeyecektir. 14 günlük süreyi bekler ve facebook hesabı tamamen silinirse artık profiliniz gözükmeyecek, fotoğraflarınız ve yapmış olduğunuz yorumlar/beğeniler kalıcı olarak silinecektir. Bununla birlikte hesabınızı kalıcı olarak silseniz bile arkadaşlarınıza göndermiş olduğunuz mesajlar onların mesaj kutusunda yine de gözükecektir ve silinmeyecektir.

    Facebook hesabınızı telefonunuzda bulunan facebook uygulaması üzerinde de silebilirsiniz. Şimdi facebook hesabını telefondan nasıl sileceğinizi anlatalım. Biz android işletim sistemi kullanan bir telefondan facebook hesabını sileceğiz ancak iOS cihazlarda da işlem aynıdır.


    Facebook Hesabı Silme – Mobil
    • Telefonunuzdan Facebook uygulamasını açın ve Sağ alt köşede bulunan menü simgesine dokunun.
    • Menüden Yardım Merkezi seçeneğini seçin.
    • Hesabınızı Yönetme seçeneğini seçin.
    • Sayfanın en altında bulunan “Hesabınızı Dondurma veya Silme” seçeneğini seçin.
    • “Hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?” seçeneğini seçin.
    • Açılan yardım konusunda “bize bildirin” bağlantısına dokunun.
    • Karşınıza Facebook Hesap Silme Onayı penceresi açılacaktır. Kutucuğa Facebook Şifrenizi girin ve Gönder butonuna tıklayın.

    Artık facebook hesabını kalıcı olarak silme işleminiz başlayacaktır ve 14 gün boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız facebook hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

    Eğer facebook hesabı silerken bir sorun yaşıyorsanız veya bu konu hakkında merak ettiğiniz başka şeyler varsa bize yorum kısmından sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

    Kaynak:Facebook Hesabı Silme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smnckgzr -- 7 Ocak 2018; 22:2:27 >







  • Resimler çok yardımcı oldu (!) teşekkürler ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.