Şimdi Ara

FACEBOOK FOTO YUKLEME SORUNU VE TWİTTER LOGİN OLAMAMA samsung galaxy s2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba... samsung galaxy s2 aldim birgun once...Benim icin cok skintili bir sorun var...isim geregi reklam sirketimizin facebook guruplari ve twitter hesaplarini guncellemem gerekli....
    Ancak telefondaki facebook uygulamasindan foto yukleme uygulamasindan fotograf yukleyemiorum... Bildirim cubugunda fotograf yukleniyor yaziyor yukleme tamamlaninca fotograf yuklenemedi diye uyari veriyor..
    Diger problem ise twitter kurdum telefona... kullanici adimi ve sifremi giriyorum. giris yapilirken hata olustu daha sonra tekrar deneyin diye uyari veriyor.... Telefon yeni butun bunlati pcde yapiorum. ama galaxy S2 de yapamiorum. lutfen yardim edin..

PS4+25
    GALATASARAY
  • ARKADAŞLAR BNDE GALAXy s2 sahibiyim ancak telefondan twittera grdiğimde ne konum ekleyebiliyorum nede resim bu sorunu nasıl çözücem lütfen yardımcı olunn

Bu sorun tüm s2'lerdeki yeni Facebook uygulamasında var.

Ancak bu sorunu giderecek çok basit bir yöntem mevcut. Facebook hesabınıza girdikten sonra profilinizdeki "Fotoğraflar" görüntüsüne tıklayın. Oraya tıkladığınızda hesabınızdaki albümlerin listesi çıkacak. İşte o listenin sağ üst köşesinde "Fotoğraf ekle" butonu var. ARTI şeklinde bir buton bu. O butona tıklayıp istediğiniz resmi upload edebilirsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acne -- 10 Nisan 2012; 23:57:20 >

Orijinalden alıntı: acne

Merhaba

Bu sorun tüm s2'lerdeki yeni Facebook uygulamasında var.

Ancak bu sorunu giderecek çok basit bir yöntem mevcut. Facebook hesabınıza girdikten sonra profilinizdeki "Fotoğraflar" görüntüsüne tıklayın. Oraya tıkladığınızda hesabınızdaki albümlerin listesi çıkacak. İşte o listenin sağ üst köşesinde "Fotoğraf ekle" butonu var. ARTI şeklinde bir buton bu. O butona tıklayıp istediğiniz resmi upload edebilirsiniz ;)

ben de sizin dediğiniz gibi yüklüyordum ancak yaklaşık 2 aydır o yöntem de işe yaramıyor, ayarlarımda hiçbir değişiklik yapmamama rağmen. aklıma gelen her şekilde yüklemeyi denedim her seferinde yüklenemedi diyor. sadece instagram'dan yükleyebiliyorum ama bunu da istemiyorum. uygulamalar'dan veriyi sildim olmadı, uygulamayı silip yeniden yükledim yine olmadı. ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bu durumu bilmiyorum

• Arkadaslar bende uc aydir galaxsi s2 kullaniyorum ve face ye telefon galerisinden reaim yukleme yapamiyordum. ama bugun olayi cozdum. galriden resmi paylas dediginizde face sayfasi aciliyor biloyosunuz face sayfasinda sag tarafta bi yildiz isareti var ayarlar gostergesi olan orda hedef kitle diye bi ayar var ben onu arkadaslar olarak ayarlayinca resmi paylas dedim ve resmimj yukledi. umarim sizlerdede ise yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende uc aydir galaxsi s2 kullaniyorum ve face ye telefon galerisinden reaim yukleme yapamiyordum. ama bugun olayi cozdum. galriden resmi paylas dediginizde face sayfasi aciliyor biloyosunuz face sayfasinda sag tarafta bi yildiz isareti var ayarlar gostergesi olan orda hedef kitle diye bi ayar var ben onu arkadaslar olarak ayarlayinca resmi paylas dedim ve resmimj yukledi. umarim sizlerdede ise yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.