Şimdi Ara

Face Time aramasının İngiltere'ye kısa mesaj göndermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim. İlk kez bir Apple cihaz aldım 6s Plus. Turkcell 'den fatura detaylarıma bakarken 3,32 tutarında yurtdışına kısa mesaj görünce müşteri hizmetlerini aradım sordum Apple cihazlar her Face Time aramasında İngiltere'ye kısa mesaj atıyormuş. Daha önce bunu tecrübe edip araştıran var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Turkcell ile ilgili bir problem. Sadece ilk aktivasyonda tek mesaj gönderilir. Her arama mesaj gönderilmesi gibi bir durum yok. Turkcell hatlarda bu sorun çok yaşanıyor. Durmadan aktivasyon için ekranda soru çıkıp duruyor. Ben aktivasyon sorularına, hayır dememe rağmen Facetime kullanabiliyorum. Her onay verdiğinizde mesaj gönderecek çünkü.

• Şöyle deneyin hocam. Facetime numara yerine icloud email adresinizi yazın ve o şekilde aktif olacaktır. Arada aktifleştirme mesajı çıkarsa, "hayır" seçeneğini seçerseniz sms ücreti kesilmez ve Facetime kullanımı devam eder.
  • Apple destekle görüştüm. Ayarlardan Face Time açık kaldığı sürece yani kapatıp açmadıkça başka bir ücret yansımayacak. Yani kapatıp açmadıkça bir kerelik alınıyor. Ayarlardan hep açık kalmasına dikkat edin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.