Şimdi Ara

FAÇA İZLERİ GEÇİRME ÇABALARIM | BÖLÜM 1 | (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
94.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eyüp Y

    quote:

    Orijinalden alıntı: BayCC

    quote:

    Orijinalden alıntı: Eyüp Y

    quote:

    Orijinalden alıntı: BayCC

    Belliki çok çekmişin. Eğer tek yöntemin yakmak olacak ise benim tavsiyemi de dinlesen iyi edersin. Senin yanık yöntemini destekler nitelikte olacak ancak bir fark var. Hiç denemediğim veya görmediğim için için tamamen bilgime dayanarak mantıksal yazıyorum.

    Kolundaki izleri yok etmek için yakacaksan ağzı daha geniş bir metalle yakmalısın ki yanık izi kaldığında ise yine kesiğe benzemesin. Meyve bıçağı gibi bir cisim olmalı.

    Yaktıktan sonra suyun altında biraz bekleteceksin. Daha sonra yanığa yumurta akı süreceksin. Çok etkilidir yanığı neredeyse tamamen geçirir. Yumurta akını kuruyunca tekrarlamak süretiyle bir kaç defa sür. Kat kat yani. Muhtemelen çok az izler kalacaktır.

    Koluna bu işlemi uygularken ise ilaçla his kaybını azaltacak bir şeyler sürüp ağrı kesici alman faydalı olacaktır. Diye düşünüyorum. Ama zor ve tehlikeli bir yöntem.


    Teşekkür ederim. Bu iş çok kafama yattı zaten aylardır araştırıyorum ama acıya dayanabilirmiyim orada şüpeliyim. Ama dayanırım neden dersn bu şeyden çok çektim üniversitede arkadaşlarım bir kaçı astsubay vs oldu ben façalar yüzünde bi halt olamadım şu an bile özelde sektörde sürünüyorum hayalim deniz harp okuluydu bu işten sonra umarım olur. Akşam gidince deniycem peki yakarken nasıl uygulama yapmalıyım ?

    Yerinde olsam öncelikle yanık derecelerini araştırırdım. 1. derece 2. derece vs. Daha sonra bu yumurta akının hangi yanıklarda etkili olduğunu araştırırdım. Atıyorum şöyle bir durum olabilir. Sıvı yanıklarında yumurta daha etkilidir. İtfayeyi veya yanıklarda uzman bir hastahaneyide arasan iyi edersin.

    Yukarıda meyve bıçağı dedim ama sıvı yanıkları izin kaybolmasında daha iyi olabilir. Sonuçta deri tamamen kalkar iç kısmı su toplar. İşte bunlarıda bir araştır. Sadece izlere yoğunluğu süt vs. gibi fazla ulan bir sıvıda dökebilirsin. Daha sonra yumurta uygularsın. Bu daha etkili bir yöntem gibime geliyor.

    Yok hocam ya yapamadım çok acıdı dokundurmam la birlikte.

    Yaksanda düzelmez.Faça olan yerdeki derinin renk pigmentleri olmadığından güneşte yanmaz, soyulsa alttan temiz düzgün deri çıkmaz, dövme yaptırsan faça olan yer parlayacağı için çok rahat belli olur, ancak geçici dövme işe yarar o da deri kabarık değilse.
    Derinin alt tabakası zarar gördüğünden yakmayla düzeltemezsin.




  • kalıcı dövme haram diyorsun faça çekiyorsun kafaya bak...
  • Merhaba kardeşim çok uğraşmışsın şimdi söyleyeceğim yöntem işe yarayacak ve canın yanmayacak sakın korkma!
    Önce bildiğimiz su hortumu al eline çakmakla ucunu yak sonra sıvı olup damlamaya başlayınca faça yerine damlat ilk önce bir faça da yap.
    Daha sonra façanın üstünü tamamen hortumun eriyen damlalarıyla kapa.
    sonra elinde 1 2 dakika beklet ve iyice kurusun taş gibi olacak zaten.
    Daha sonra yavaşça kaldır deriyle birlikte kalkacak ve sıfır acı
    Bu işi dövme silmede de yapabilirsiniz kesinlikle dövmeyi kaldırıyor.




  • Kalıcı dövme haram falan değil git yaptır
  • geçmesinde akıllan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövme yaptır.
  • diğerlerini bilmem ama ortadaki iki kalın hiçbir şekilde eskisi gibi olmayacak umarım buna yatkınlığı olan gençler görür de vazgeçer diye konu yukarıda dursun istedim.
  • Kesik ve yara izlerini kapatmak icin medical make up en etkili yontem
    http://www.besiktastattoo.com/dovme/category/make-up/yara-izi-kamuflaji/ FAÇA İZLERİ GEÇİRME ÇABALARIM | BÖLÜM 1 |
     FAÇA İZLERİ GEÇİRME ÇABALARIM | BÖLÜM 1 |




  • bol bol su içip meyve ye dostum. benim sol kolumda da birkaç tane var ayrıca sağ dizimde yara izi var komple et kalkmıştı yıllar içinde aynı sevıyeye geldi cildimle güneşlenmeyi dene bronzlaşmayı dökersin yanan deriyi. geçmiş olsun.
  • “Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem faiz yiyeni, yedireni, ona şahitlik edenleri, onu yazanı; dövme yapanı, gü­zelleşmek için dövme yaptıranı, sa­dakaya mani olanı, hulle* yapanı ve hulle yaptırmak is­teyeni lanetledi.” (Buhârî, Libâs, 82-87; Müslim, Libâs, 119)
  • Hortlatır gibi oldu fakat bir sonuca ulaştınız mı ? Aynı sorunu bende yaşıyorum yaklaşık 6-7 sene oldu yapalı ve şuan çok pişmanım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mantığa hiç anlam veremiyorum kendimi berbat hissettiğim zamanlar oldu gerçekten çok kötüydüm ama oturupta hiç koluma kesik atmak aklımdan geçmedi, boğazımı kesmeye çalıştığım oldu atar damara inemedim ve bir kaç dikiş ile kurtardım ama kola çizik atmak nedir? Neyi çözecek? orada iz bırakıp ileride başına dert olmaktan başka bir işe yarıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 6 Ağustos 2017; 15:25:37 >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Hocam size kesinlikle katılıyorum fakat gelde 7 sene önceki halime anlat. Olmuş bitmiş bir olay ve şuan gerçekten rahatsızlık duyuyorum , çözüm yolu biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim . İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisinin kolunda faça gördüğümde psikopat falan olduğunu düşünmüyorum , daha çok aklıma direk Azer Bülbül dinleyen ezik bir keko geliyor.İnsanların bunun farkına varıp pişman olması güzel bir şey , kesin çözümü de vardır yüz nakli yapılıyor koldaki kesik izi mi düzeltilemeyecek.Estetisyene veya genel cerrahiye falan bir danışmak lazım.
  • Bu tarz yara vb ızler salyangoz sümüğü iyi geliyor.Biraz iğrenç olabilir ama birçok kremin içinde bile salyangoz sümüğü bulunuyor.Kesiğe hergün düzenli olarak süreceksiniz.Salyangozu bulmak da size kalmış.Nemli yerlerde gece kabuksuz olarak çıkar ve gezerler genelde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.