Şimdi Ara

fabrika ayarlarini sıfırlarsam isletim sistemi gidermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Telefonum lg g2. Ne zaman android sürüm güncelledim o zamandan beri telefon yavaş. SiMdi ilk halini yani suanki son gincelledigim surum de gitmesi icin fabrila ayarlarini sifirla dersem isletim sistemi de gider mi?

    Önceki hali cok hızlıydı..
    Bu konuda arama yaptim ama bulamadim.

    Acil bilgilerinizi rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam reset attığında ilik günkü gibi olur işletim sistemin silinmez sadece telin sıfırlanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırim lollipop a guncellediniz ve sorunlariniz var.Hizli olan 4.4.2,Sifirlarsaniz telefondaki hersey silinir.Ama hard reset atin daha cok faydasini gorursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm yani arkadaşlar eski sürüme gecmem imkansiz mi? Hard reset dediginiz nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madro kullanıcısına yanıt
    Hard reset 2 türlü atılıyor, daha doğurusu tek bir işlem fakat tuş kombinasyonları farklı olabiliyor. Romdan rom'a farklılık gösteriyor.
    Hard reset: Fabrika ayarlarına döndürmekten cok daha büyük bir işlemdir. Telefondaki herşeyi siler, satın aldığınız gün gibi olur. Mesela güncelleme yaptıktan sonra veya yeni bir rom yükledikten sonra Hard reset yapmayı herkese öneririm, sistemdeki kalıntı dosyalar varsa onları temizliyor telefonu daha kullanışlı hale getiriyor. Böylelikle donma kasma, uygulamalarda '' Ne yazıkki durdu '' hatası almamanızı sağlıyor. '' Paralı oyunları korsan yöntemiyle yükleyip ne yazıkki durdu hatası alanlar için bir çözüm değildir, Emeğe saygı korsana hayır. ''
    Hard reset nasıl atılır?:
    1 ci yöntem: Telefonu kapatın. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. LG Logosu geldikten sonra elinizi çekin ve 1 saniye geçmeden tekrar aynı tuşlara basılı tutun. Karşınıza Factory reset ekranı gelicektir, güç tuşunuza 2 3 kez basın ve hard reset işlemine başlayacaktır.
    2 ci yöntem: Telefonu kapatın. Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. LG Logosu gelince elinizi çekin ve 1 saniye geçmeden Ses kısma ve Ses açma tuşuna basılı tutun. Karşınıza Factory reset ekranı gelicektir. Aşağıda bir soru sorulucaktır '' Yes, No'' diye seçenekler çıkıcaktır. Ses tuşlarımız ile Yes seçeneğimizin üstüne gelip Güç tuşumuz ile seçeneğimizi onaylıyoruz. Ardından tekrar bir soru geliyor onada Yes diyoruz ve hard reset işlemine başlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.