Şimdi Ara

'FABLE'cılar buraya!!! (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
6
Favori
149.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arukard


    quote:

    Orjinalden alıntı: ProtezBacak


    quote:

    Orjinalden alıntı: Arukard

    Beyler ben de bugün aldım daha. Biraz geç oldu ama. Her neyse bi soru soracam. Belki cevabı konuda vardır da tamamını okuyamadım.

    Ya ben şimdi heros guildden mezun oldum saldılar beni. Görev mörev nerden alcam anlamadım. Bi de ben çok pislik bi herif oldum beni ne şehre ne guilde alıyolar. Yardım edin. Şimdiden sağolun.


    Oyunu bitirip maskeyi taktın galiba.


    Ne maskesi yaw


    Maske oyunun taa sonunda, sen sanırım yeni başladın. Görevleri Heroes Guild'tan alacaksın. Tam merkezdeki yuvarlak yerden, sağ ve sol tarafında ise karakter geliştirme ve ışınlanma yerleri var.




  • Ya quest fln aldımda 3 tane traderi bataklık gibi bi yerden geçiriyom. 1 tanesini götürdüm köye bıraktım. Diğer ikisinide götürdüm Borrow bilmemne diye bi yere almıyo herif içeri. Para veriom gene almıo bende öldürdüm. Ama q tamamlanmadı. Napıcam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kevinsert

    Bu microsoft neden böle açgözlülük yapıyor anlamıyorum oyunu EXC yapıyor 4*5 ay sonrada pc ye çıkartıyor.Mokuda çıkıyor bence


    Microsoft'un ana platformu PClerdir. Xbox'ın çıkış sebebi de Sony'nin oyun dünyasındaki hakimiyetine son vermekti. PS2 zamanında kaliteli oyunların çoğu PS2 oyunlarıydı. Microsoft bu nesilde Sony'nin hakimiyetine son verdi, PClere de bu sebeple çıkarıyor, PClere geç gelme sebebine gelince de aynı anda çıksa xbox360 konsolunu satamaz, exc. oyun için millet gider PS3 alır. Olay bundan ibaret.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arukard

    Ya quest fln aldımda 3 tane traderi bataklık gibi bi yerden geçiriyom. 1 tanesini götürdüm köye bıraktım. Diğer ikisinide götürdüm Borrow bilmemne diye bi yere almıyo herif içeri. Para veriom gene almıo bende öldürdüm. Ama q tamamlanmadı. Napıcam


    Öncelikle karakterin kötü olduğundan seni almıyorlar, kısacası görevler 2ye ayrılıyor, iyi ve kötü görevler, sen kötü görevleri almalısın. Örneğin haydutlarla köyü katletme benzeri görevler var onları almalısın. En başlarda paraya ve gelişim punanına çok ihtiyacın olduğu için sana oyuna yeniden başlamanı ve belirli bir seviyeye gelene kadar ortalama bir karakter olkmanı tavsiye ediyorum (kesinlikle masum birini öldürmeden), böylece başlardaki görevlerin hepsini alıp yapabilirsin. Belirli bir seviyeye gelince istediğin gibi kötü olabilirsin zaten belirli bir seviyeye geldiğinde koca bir köyü dahi zorlanmadan katletebileceksin ve de bir yerlere girememe sorunun olmayacak. Şu an karakterin çok zayıf o sebeple kötü olsan bile kimsyi öldürmemelisin, unutmadan gittiğin yerlerde işlediğin suçlar için senden para istiyor yeterince paran olursa giremediğin yerlerde ceza parasını ödeyerek aynı şekilde girebilirsin ama başlarda bu kadar para bulman zor.




  • Saol ilerledim sayılır baya. Bir de bişi sorucam. Hatunlara hareket yapıyom gül fln veriyorum peşime takılıyolar. Peşime takıldıktan sonra napıcam.

    Bi de o evlenme fln demişler o işler nası oluyo.
  • Beyler şu bandit campını bastımız q nası geçiliyo ya. 5 tane bandit parçasını topluorum herkesi kesip en sonunda bir yere gidiorum. Herifin teki bekliyo bi kapının onunde beni geçirmiyo.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arukard

    Beyler şu bandit campını bastımız q nası geçiliyo ya. 5 tane bandit parçasını topluorum herkesi kesip en sonunda bir yere gidiorum. Herifin teki bekliyo bi kapının onunde beni geçirmiyo.

    topladığın kıyafetleri giy bandit kıyafetlerini
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arukard

    Saol ilerledim sayılır baya. Bir de bişi sorucam. Hatunlara hareket yapıyom gül fln veriyorum peşime takılıyolar. Peşime takıldıktan sonra napıcam.

    Bi de o evlenme fln demişler o işler nası oluyo.


    Benim oyunda 5 tane karım vardı.

    Şimdi evlenmek için öncelikle bir ev satın almalısın. İlk olarak Bowerstone South'ta bir ev açılıyor onu almakla başlayabilirsin, ama bir süre sonra açılıyor başta açık değil, şehre girdiğin kapıdan dümdüz gidince diğer uçta, hani öğretmen senden çocuklar için kitap bağışlamanı istiyor ya oranın hemen arkasında. Ev demişken sorunla alakasız olacak ama dükkan sahiplerini şehir dışına kadar seni takip ettirip öldürür veya öldürtürsen dükkanını satın alabilirsin. Yeterince parayla bir sürü dükkan ve ev sahibi olabilirsin.

    Evlilik için 2. olarak bir evlilik yüzüğü almalısın veya bulmalısın yanlış hatırlamıyorsam Oakvale'deki bir dükkandan istediğin kadar alabiliyordun. Bowerstone South'ta da kapının yanındaki satıcıda tek bir yüzük satıyordu sanırım ama o satıcıdan belirli aralıklarla alabiliyorsun. Sakın sahte yüzük alma ben çok denedim kızlar yutmuyorlar ve senden soğuyorlar.

    Ev ve yüzük aldıktan sonra evlenmek için ilk önce kıza kur yapacaksın sonra seni takip etmesini sağlayıp satın aldığın eve götüreceksin (çekiciliğin yüksekse eve götürmeden de olabiliyor) etrafındaki renk yeşil olunca yüzük isteyecek, sonra yüzüğü verirsen evleniyorsunuz. Evliyken kur yaparak ilişkiye de girebiliyorsun, hatta oyun kaç ilişkiye girdiğine kadar kaydediyor.

    Unutmadan Dark Forest taraflarında Penthouse (genel ev) bölgesi var, orada evlenmeden de ilişkiye girebiliyorsun. Eğer penthouse görevlerini yaparsan genel ev senin oluyor, istersen çalışmaya devam edip sana para kazandırıyorlar istersen genel evi kapatıp hepsini özgür bırakıyorsun, eğer genel evi çalıştırırsan ücretsiz istediğin kızla ilişkiye de girebiliyorsun (burada kızların diyalogları çok komik). Yalnız bu görevi yapınca karakterin bisxüel oluyor demedi deme.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arukard

    Beyler şu bandit campını bastımız q nası geçiliyo ya. 5 tane bandit parçasını topluorum herkesi kesip en sonunda bir yere gidiorum. Herifin teki bekliyo bi kapının onunde beni geçirmiyo.


    Sanırım Twinblade görevindesin, bandit kıyafetlerini toplayıp içeri girmişsin, o dediğin kapıdan girebilmek için 2 yol var, bulunduğun alanda assasinler var görmüşsündür onlarla konuşursan para karşılığı içeri girmeni sağlıyorlar, para harcamak istemiyorsan yine kapıya yakın yerde bir kafeste tutulan kızlar var (tek kız da olabilir tam hatırlamıyorum), kafesin başında nöbet tutan bir nöbetçi var, eğer nöbetçiyi öldürüp kızları serbest bırakırsan yine içeriye girebiliyorsun. Sonrasında zorlu bir boss dövüşüne hazır ol.




  • Çok sağol hocam. Twinbladeide kestim. Üstüne ev aldım. Hatta bide evlendim. Üstüne üstlük hatunu yatağada attım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 12 Aralık 2008; 23:27:44 >
  • Tamamdır oyunu tamamen kapmışsın. Son olarak karakter gelişiminde ya büyülere ya da savaşçı özelliklerine ağırlık ver, eğer 2sini eşit dağıtırsan hiçbir özelliğin yeterli seviyeye gelmeyecek ve karakterin zayıf kalacaktır. Tavsiyem fiziksel özelliklere öncelik vermen ve yanında Berseker ve Shield büyülerine yüklenmen, bu iki büyü yeterli seviyeye geldiğinde oyun o kadar kolaylaşıyorki ben son boss'u 1 dakika dahi dolmadan kesmiştim.
  • hacılar ben oyunu bıtırdım 3-4 kez fakat su daemon door ların tamamını acamadım bıde anahtar lar 25 e kadar cıkıo bı sandıktaa 30 ıstıo onu nasıl yapcaz bı yardım edın
  • Bende yeni oynamaya başlicam.Biraz geç kaldım sanırım ama.Kurulu bilgisayarımda şu anda.
  • Skilleri akıllıca verirseniz aşırı derecede kolay bir oyun.Hiç zorlanmıyorsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reçel_yapan_arı

    hacılar ben oyunu bıtırdım 3-4 kez fakat su daemon door ların tamamını acamadım bıde anahtar lar 25 e kadar cıkıo bı sandıktaa 30 ıstıo onu nasıl yapcaz bı yardım edın


    Öncelikle 30 anahtar var hepsini bulamamışsın. 30 isteyen sandıkta yanlış hatırlamıyorsam ortalama bir kılıç çıkıyordu değmez yani.

    Demon doorları açmak için;

    http://guides.gamepressure.com/fablethelostchapters/guide.asp?ID=5

    Anahtarların hepsinin yerini bulmak için;

    http://guides.gamepressure.com/fablethelostchapters/guide.asp?ID=6

    bu linklere bakman yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 14 Aralık 2008; 0:53:32 >




  • ya bi bölümde taşa sıkışık bi kılıç vardı hani o kılıcı çekmek için hangi statlardan kaç tane gerekiyodu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KO cu cocuk

    ya bi bölümde taşa sıkışık bi kılıç vardı hani o kılıcı çekmek için hangi statlardan kaç tane gerekiyodu


    Melee stats yani physique, health ve toughness özelliklerin 7 yani son derecede olmalı. Bu arada kılıç ortanın biraz üzerinde yani gerekli değil oyunda çok daha sağlam kılıçlar var, örneğin benim favorim Avos Tear.
  • Bir sorum var. Baya bir araştırdım fakat bu fable 2 nin pc ye çıkıp çıkmadığını öğrenemedim. Çıktı diyen kaynaklar pekbir açıklama yapmıyor. Arama yaptırdığımda xbox çıkıyor. Lütfen mesajıma alıntı yaparak fable 2 nin pc ye çıkıp çıkmadığını söylermisiniz? Şimdiden teşekkürler
  • peki avos tear ı nerden bulcam...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenex

    Bir sorum var. Baya bir araştırdım fakat bu fable 2 nin pc ye çıkıp çıkmadığını öğrenemedim. Çıktı diyen kaynaklar pekbir açıklama yapmıyor. Arama yaptırdığımda xbox çıkıyor. Lütfen mesajıma alıntı yaparak fable 2 nin pc ye çıkıp çıkmadığını söylermisiniz? Şimdiden teşekkürler



    çıkmadı ama çıkma olasılığı yüksek...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.