Bildirim
Fabia'nın yerine ne olabilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
octavia...
_____________________________ DENİZİN İÇİNDEKİ CANAVARI GÖRÜP DE ŞAŞMA... İÇİNDEKİ DENİZ OLAN CANAVARI GÖRDE ŞAŞ... -
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
2010 model 1.2 benzinli fabia II sahibiyim, fabiayı aratmayacak şekilde 30-35 bin tl arasında dizel, servisi yaygın ve uygun, sağlam bir otomobil istiyorum. temiz 2. el maximum 10-15 bin km yapmış bir araç istiyorum. önerileriniz nelerdir?
Octavia,Corolla,focus,bravo._____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
o kadar düşük km yapmış corolla, focus bulabilir miyim bilmiyorum bir araştırayım.
octavia düşünmüyorum malesef.. servis fiyatları yüksek ve servisi yaygın değil skodanın. yoksa kaliteli araçlar._____________________________ '00 Renault Clio 1.6 RXT -
kasa seçeneğinin söylememişsin ama ıbıza olabilir
_____________________________ düğün nişan kına sünnet çekim albüm yapılır..ankara -
BRAVO _____________________________ Youtube Kanalıma Beklerim:YT.com/user/jemetra -
tutulan bir araç olması tercihim kasa tipi tercihim sedan. _____________________________ '00 Renault Clio 1.6 RXT -
1.3 cdti bir alt kasa astra bakabilirsiniz derim. _____________________________ '15 Mercedes Benz E-180 Elite -
fahiş servis fiyatlarına sahip opel. güzel araç güzel motor ancak bu yüzden düşünmüyorum... _____________________________ '00 Renault Clio 1.6 RXT -
Fabianın yerine golf yada octavia olur. Onun dışında "keşke" olur
Edit: garanti dolmuş ise özel sevislere gidin gayet ekonomik olur. Alacağınız ikinci el araç çıkartacağı pislikler ile size kazık servisi aratır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 30 Ağustos 2012; 17:28:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
fahiş servis fiyatlarına sahip opel. güzel araç güzel motor ancak bu yüzden düşünmüyorum...
4 buji 30 lira örnek olsun diye söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Sedan icin octavia
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
POLO bluemotion
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler