Şimdi Ara

F1 TÜRKİYE - Hangi Tribün Daha İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bir kaç arkadaş Ankara'dan F1 İstanbul 2009'a gitmek istiyoruz. Ancak hangi tribünden alacağımıza karar veremedik. Daha önce giden arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim.
    İki seçenek üstünde duruyoruz, Ana Tribün Platinum (600 TL) ya da Silver Tribün 1 (280 TL). Merak ettiğim Ana Tribün'de otursak 600 TL vermeye değer mi? Sonuçta arabalar 300 km/s ile önümüzden geçecekler. Ama pit-stop'ları izleyebileceğiz. Tribünden pit alanı rahatlık görülebiliyor mu?
    Bana en mantıklısı ilk virajdaki Silver Tribün 1 gibi geldi. Start anındaki kargaşayı, yarış anındaki geçişleri görebileceğiz. Fiyatı da makul, ancak tek aklıma takılan tribünün piste uzaklığı. Google'dan bakınca arada 70-80 metre mesafe var gibi. Bu mesafeden sağlıklı şekilde izlenebiliyor mu?
    Dediğimiz gibi iki arasında kaldık. Sonuçta 1 kere gideceğiz, eğer değecekse en pahalısını da almaya razıyız.
    Tavisyelerinizi bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin76 -- 17 Şubat 2009; 10:08:54 >







  • ana tribünde 2005 yarışını 3 gün boyunca full ve 2007 yarışının sıralama turlarını, 8. virajdan hemen sonraki açık alanda geçen seneki yarışı ve silver tribün 6'da 2007 moto gp yarışını izledim.. naçizane fikirlerim:

    - ana tribün: start, pit stoplar, çok imkan olmasa da start-finiş düzlüğünün sonundaki geçişler, podyum seromonisi vs. gibi seçeneklerle en izlenebilir yer burası.. ayrıca üstü kapalı olduğu için yağmur, güneş gibi etmenlerden korunabiliyorsunuz.. ayrıca padok ve ana tribün arasındaki akustik nedeniyle motor seslerini çok daha güzel duyabiliyorsunuz.. 2005 yılında 3 litrelik canavar v10 motorları dinlemek süperdi.. özellikle start anında 20 aracın arka arkaya dizilip hep birlikte çıkan motor sesi şimdiye dek duyduğum en güzel sesti :) ayrıca benim gibi resim, video vs çekmeye meraklıysan en uygun yer de burası tabi..

    silver tribün 6: start-finiş düzlüğünü, arka düzlüğü ve üstüste 2 s virajı görebiliyorsunuz.. f1 yarışlarında geçişlerin nerdeyse hepsi arka düzlükte yapıldığı için burada oturmak büyük avantaj.. ben burda moto gp izlemiştim ve deli gibi geçişler olmuştu, müthiş keyifliydi.. ayrıca s virajlarda da çok güzel enstantaneler oluyor ama f1'de bunu görmek zor biraz.. silver tribün 1'de yarış izlemedim ama sanırım 6. tribün daha iyidir..

    açık alan: çimlere oturarak, yatarak, dolaşarak yarış izleme zevkini tadıyorsun.. değişik noktalardan yarışı izlemek, resim-video çekme fırsatı oluyor.. ama tabi ki tribünlere oranla daha basit kalıyor..

    sonuç olarak eğer 600 ytl verecek gücünüz varsa ana tribünü öneririm.. silver'da izlemeyi düşünürsen de 6. tribünü tavsiye ederim.. umarım yardımcı olabilmişimdir




  • 8. tribun daha iyisi yok ..
  • Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim.
    Peki 8. ya da 1. Silver tribünler piste çok uzak mı? Arabalar rahat görünebiliyor mu?
  • Ben gold tribünün orta kısmından, 7. tribünden ve 8. tribünden izledim. En güzeli 8. tribün. Bu tribünün görüş açısı mükemmel hem uzun düzlüğün sonunda ki geçişleri izleyebiliyorsun (zaten çoğu geçiş burada oluyor) hemde bu bölümden start-finiş düzlüğüne kadar olan bölümü çok rahat görebiliyorsun. Tribünün piste uzaklığı çok fazla değil ama çok yakında değil. Bence 8. tribüne git pişman olmazsın. 2. favori yerim ise start-finişin sonundaki silver tribün.
  • anatribun ve start-finish sonundaki tribun de bulunmuş biri olarak ankaradan gelecekseniz ve ilk defa ise 600tl pahallı demiyorsanız anatribun tavsiye ederim ...her 2 yandaki tribun dik açı ile bakıyor ve yarış o kadar hızlı oluyor ki zaten kim kaçıncı olduğunu bilmem için ekranlara odaklanıp zorlanman lazım ...başlangıc seramonasi bitiş faslı ve piststoplar için anatribunden başka şansın yok...ödül töreninde yan tribunlerden piste cıkılabiliyor ...

    bunun için oturma planları bile aramıştım anatribunde 8. tribune yakın olan yerler starta cok uzak ...tam ortası bile yeterli değil gibime geldi ...zaten anatribune girince herhangi bir koltukta oturma mecburiyetin yok boş buldugun yerde oturabilirsin ...
  • ana tribünden alma imkanın varsa diğer ihtimallerin hepsini es geç bence :D
  • ana tribünün sağ tarafları gayet iyi.. Pistin büyük kısmını görebiliyon
  • Arkadaşlar bende bişey sormak isterim yeşil alanlarda monitor var mı yarışı takip edebilmel için. Yurtdışında var bizde var mı yokmu?
  • Bazı noktalarda var, tribünden izleme imkanı olmayan ya da her sene F1 izlemek isteyenlerin açık alandan bilet almalarını tavsiye ederim. kurun şezlongunuzu açın soğuk içeceklerinizi izleyin yarışı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fisico_ -- 23 Şubat 2009; 20:16:28 >
  • monitorler ufak kalıyor ben şahsen yazıları felan okuyamadım birde güneş oluyor pek bişi anlaşılmıyor ama tribunde yada açık alanda tv karşısındaki gibi yarışa hakim olmanız cok zor .
  • peki arkadaşlar 8. tribünde bloklar tam olarak nasıl oluyor..şimdi ben 8.tribünün start finish düzlüğü tarafında yani oturma pozisyonuna göre tribünün en sağ tarafı , en üst ya da 1-2 alt sıradan almak istiyorum ..blok seçimim ne olmalı bilen varmı acaba ?? birde bu tribünden , geçişlerin olduğu iki viraj öncesindeki uzun düzlük görülüyormu ?? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum , herkese iyi forumlar dilerim ...
  • Ben dün Gold Tribün Blok 310 dan biletimi aldım.

    400 TL + 30 TL masraf ücreti => 430 TL

     F1 TÜRKİYE - Hangi Tribün Daha İyi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yuemrek

    Ben dün Gold Tribün Blok 310 dan biletimi aldım.

    400 TL + 30 TL masraf ücreti => 430 TL

     F1 TÜRKİYE - Hangi Tribün Daha İyi




    430 liraya alınabilecek en güzel yerden bilet almışsın şimdiden iyi seyirler diliyorum




  • Teşekkür ederim.

    Yarış gününün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Biz de Silver 8'den alacağız galiba. Henüz karar veremedik Premium alıp alma konusunda. Ancak dikkatimi çeken Biletix'te bazı tribünler gözükmüyor. Örneğin çoğu kişinin önerdiği 6. ve 7. Tribün yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yuemrek

    Ben dün Gold Tribün Blok 310 dan biletimi aldım.

    400 TL + 30 TL masraf ücreti => 430 TL

     F1 TÜRKİYE - Hangi Tribün Daha İyi


    silver 8 için blokların bu şekilde resimlerini nerden bulabilirim acaba ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNNİ -- 24 Şubat 2009; 22:39:27 >
  • biletix te bilet alma aşamalarında sanal uygulama var grup grup bakabiliyorsun ...kendi yaptığım bir excel tablosu vardı onu bulursam atarım buraya ....
  • teşekkür ederim bende şimdi yeni buldum..
  • arkadaşlar, ana tribünden bilet alırsanız Cuma antremanlarında paddock inme şansı veriliyoymuş diye duyduk. Var mı bunun aslı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.