Şimdi Ara

F tuşları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda F tuşlarıyla ilgili bir sorunum var. Modeli Toshiba Satellite P855 10j

Ben Knight Online oyuncusuyum malum F1, F2, F3, F4 gibi tuşların önemi büyük. Ancak tuşlar farklı amaçlarla kullanılıyor. Örneğin F2 ve F3 tuşları parlaklığı artırıp düşürmeye yarıyor, F4 tuşu ekran yapılandırmasında rol oynuyor, F5 tuşu ile touchpad kapatılıp açılıyor gibi. Bunu nasıl değiştirebilirim bi yardım ederseniz çok mutlu olurum. F tuşlarını nasıl standart haline getirebilirim cevaplarınızı bekliyorum

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • Bendede bi ara aynı sorun vardı bios tan yapılıyordu sanırım

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- FN tuşunu kullanarak F tuşlarını kullanabilirsiniz.

Peki ya FN tuşunun işlem türünü nasıl değiştirebilirim yani kastettiğim, örneğin ben F tuşlarına normal olarak basınca parlaklık vs. tarzı işlevlerde kullanılıyor bu işlemler FN tuşuna basılı tutarak bastığımda aktif olsa. Eğer mümkünse anlatırsanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • FN tuşun basılı kalmış olmasın

Orijinalden alıntı: MyskyN

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda F tuşlarıyla ilgili bir sorunum var. Modeli Toshiba Satellite P855 10j

Ben Knight Online oyuncusuyum malum F1, F2, F3, F4 gibi tuşların önemi büyük. Ancak tuşlar farklı amaçlarla kullanılıyor. Örneğin F2 ve F3 tuşları parlaklığı artırıp düşürmeye yarıyor, F4 tuşu ekran yapılandırmasında rol oynuyor, F5 tuşu ile touchpad kapatılıp açılıyor gibi. Bunu nasıl değiştirebilirim bi yardım ederseniz çok mutlu olurum. F tuşlarını nasıl standart haline getirebilirim cevaplarınızı bekliyorum

Sorunu çözdünüz mü? Bende de aynı sorun vardı. Benim bilgisayarda yukarıda Fn Lock tuşu var. Sizde var mı bilmiyorum ama ona basarsanız Fn tuşuna basmadan ses azaltma, yükseltme vb. işlemleri Fn'ye basmadan yapabiliyorsunuz. Belki ona basmışsınızdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.