Şimdi Ara

F-Secure İnternet Security 2014 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  F-Secure İnternet Security 2014 İncelemesi
     F-Secure İnternet Security 2014 İncelemesi


    Merhaba arkadaşlar bu yazımızda F-Secure İnternet Security güvenlik yazılımına yakın plandan bakacağız. En iyi internet güvenliği programları, tüm kötü amaçlı yazılımları tespit edebilmek için güncel bulut işlem teknolojilerini akıllı sezgisel ve davranışsal analizle dengelerler. F-Secure Internet Security da bu dengeyi sunmaktadır ve bağımsız testleri başarıyla geçme alanında uzun bir geçmişe sahiptir. Bu program ebeveyn kontrol araçları, firewall, e-posta filtreleme, tarama ve uygulama kontrolü gibi özellikleri içermektedir. Ek olarak, mobil genişbantla bağlantı kurulduğunda bulut üzerinden gerçekleştirilen performans gerektiren etkileşimleri sınırlama özelliğine sahiptir. Bu özellik, aşırı kullanımı ve beklenmedik düzeyde yüksek mobil internet faturalarını sınırlar. F-Secure’nin pazarlama sloganı “değişilmez olanların korunmasıdır”. Bu beyanı desteklemek amacıyla, kimlik koruma araçları, izinsiz giriş önleme özelliği ve firewall sunulmaktadır. F-Secure aynı zamanda online ve e-posta pishing (dolandırıcılık) girişimlerini tespit eder; şifrelerinizi ve kişisel bilgilerinizi şüpheli bir web sitesine girmeden önce sizi uyarır.



    Üstün ve hızlı tepki veren bir koruma sağladığı için F-Secure takımını tebrik etmek gerekir. Geçmişleri bağımsız laboratuvarlardan aldıkları sertifikalar ve ödüllerle dolu. Son iki yıl içerisinde girdikleri tüm AV-Testlerini başarıyla geçtiler. F-Secure Internet Security, aynı zamanda bilinen kötü amaçlı yazılımlarının çoğuna karşı güvenlik sağlamaktadır. Virüsleri, casus yazılımları, reklam destekli bilgisayar yazılımlarını, korsanlık amaçlı programları, Truva atlarını, zombi bilgisayar ağlarını, tuş kaydedicilerini, tarayıcı korsanlarını ve dolandırıcılık girişimlerini tespit etmek ve kaldırmak için gerekli bileşenlere sahiptir.



    Bu güvenlik programı kullanıcıya hiçbir sıkıntı vermeyecek şekilde arka planda çalışır ve minimum düzeyde kaynak kullanır. Çok sayıda kullanıcı için eşsiz profiller yaratma özelliği ile birlikte mükemmel bir ebeveyn kontrolüne sahiptir.F-Secure ile, çocuklarınız için yaşlarına uygun profilleri kolaylıkla oluşturabilir ve tercihinize göre belli siteleri engelleyebilir veya izin verebilirsiniz. Örneğin, beş yaşındaki çocuğunuz için sitelerin çoğunu engelleyebilir, gençlik döneminde olan çocuğunuz için online chat izni verebilir ve gece geç saatlerde online olmalarını aynı şekilde engelleyebilirsiniz.



    F-Secure, kişiselleştirilmiş taramaları ve planlı taramaları destekler. İstediğiniz zaman aralığına göre günlük, haftalık veya aylık olarak planlı tarama gerçekleştirebilir. Planlanmış bir tarama esnasında bilgisayarınızı kullanmanız durumunda, sizi engellememesi için, bilgisayar belli bir süre serbest kalana kadar taramayı erteleyebilirsiniz.



    Bu internet güvenliği programının bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi kötü yazılımlardan koruma kapasitesine sahip olmasına rağmen, birkaç fonksiyonu eksik bulunuyor. Program tam ekran veya oyun modu özelliğine sahip deği; bu özellik bilgisayarınızı tam ekran modunda kullandığınızda bu durumu tespit eden ve taramayı ve de önemli olmayan güncellemeleri bu kullanım süresi esnasında erteleyen bir özelliktir. Elbette bir taramayı manüel olarak durdurabilirsiniz; fakat otomatik tam ekran modu daha uygundur.



    F-Secure takımı yeterli düzeyde destek sağlıyor. Telefon veya online chat üzerinden irtibat kurabilir ya da e-posta aracılığıyla kolaylıkla destek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda, sosyal medya güvenliğinden mobil güvenliğe ve ücretsiz araçlara kadar birçok konuda başlığı içeren bir kullanıcı forumuna da sahipler.



    Özellikleri:
    Virüslere ve casus yazılımlara karşı mükemmel koruma
    Hacker saldırılarını önleyen bir firewall
    Spamların ve phishing (dolandırıcılık) e-postalarının engellenmesi
    Kimlik hırsızlığına karşı koruma
    Beklenmedik mobil internet faturalarına karşı koruma
    Güvenli olmayan web sitelerini tespit eden tarayıcı koruması
    Çocuklarınızı online ortamda koruyan ebeveyn kontrolü
    Her kullanıcı için kişiselleştirilmiş ayarlar


    Desteklenen platformlar

    Windows 8

    Windows 7 (tüm sürümleri)

    Windows Vista (tüm sürümleri)

    Windows XP Home Edition

    Windows XP Professional

    Windows XP Media Center Edition

    İşlemci: Windows 7 veya Windows Vista’yı çalıştırabilme özelliğine sahip işlemciler

    Hafıza gereksinimi: 512 MB (1 GB tavsiye edilmektedir)

    Disk Alanı: Kurulum esnasında maksimum 600 MB

    Tarayıcı: Minimum Internet Explorer 6.0

    CD-ROM ve Yüksek hızlı internet bağlantısı



    Desteklenen diller

    English, Čeština, Dansk, Deutsch, Eesti keel, Español, Español (Latin America), Français, Français (Canada), Italiano, Magyar, Nederlands, Norsk, Polski, Português, Português (Brazil), Român, Slovenščina, Suomi, Svenska, Türkçe,

    F-Secure Internet Security Özeti:



    F-Secure Internet Security, kötü amaçlı internet yazılımlarına karşı mükemmel bir koruma sağlamaktadır. F-Secure takımı da, güvenilir ve yüksek performanslı bir koruma sunmaktadır. AV-Testi sonuçlarına göre, F-Secure Internet Security bilinen ve yeni kötü amaçlı yazılımlara karşı mükemmel bir koruma sağlıyor. Halihazırda kötü yazılım bulaşmış bilgisayarı onarma kapasitesi açısından da yeterli düzeydedir. Özellikle sistem performansı ve belli bir dosyanın zararlı veya güvenli olup olmadığını doğru bir şekilde tespit etme becerisi konularında olmak üzere, F-Secure kullanılabilirlik alanında oldukça iyidir.

    http://www.bunudainceledik.com/?p=789



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 23 Mayıs 2014; 20:20:36 >







  • Hayırlı olsun.
    Çok iyi almışsınız.

    Ücretsizleri de varken (ne kadar koruduğu tartışılır) neden ücretli aldığınızı sorsam ayıp olur mu?
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz olup işe yarayan varsa pm alayım :)
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey bulursanız bana da atın.

    Ben Panda'nın 3 aylık promosyon sürümünü kullanıyorum. Genelde Linux kullandığımdan çok haşır neşir değilim virüs programlarıyla.
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Windowsunmu var derdin var arkadaş
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Öyle valla

    1 TB'lik harici diskime virüs girmiş. Onu temizletiyorum şimdi.
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Tetenoz aşısı yaptırmayı unutmayın diske



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 11 Nisan 2014; 16:40:14 >
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Yüzlerce film-belgesel-müzik vardı. Onları kurtaramazsam asıl o zaman geçmiş olsun.

    Teşekkürler
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Arşiv kaybetmenin ne olduğunu iyi bilirim. 5senelik fotoğraf arşivimi harddiskime yanlış imaj atmakla silmiştim. Beynimden aşağıya kaynar sular dökülmüştü....
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hem de fotoğraf
    Çok kötü olmuş
  • ilk resimdeki sorunu veriyor daha sonra ikinci resimde ki gibi güncelleştirmeleri denetliyorum ikinci resmi veriyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.







    https://store.donanimhaber.com/c8/93/e9/c893e945027cae5300256ad0b008d9c5.png
    https://store.donanimhaber.com/c0/9b/95/c09b956035604ae190b21d4be88e428d.png
     F-Secure İnternet Security 2014 İncelemesi F-Secure İnternet Security 2014 İncelemesi




  • bir de abilerim ablalarım ben bunu benim bilgisayara kurdum iki cihaz için kullanılabiliyor başka bir bilgisayara da kurdum kendi bilgisayarımı formatladığımda f-secure yi tekrar kurabilirmiyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akif4908

    bir de abilerim ablalarım ben bunu benim bilgisayara kurdum iki cihaz için kullanılabiliyor başka bir bilgisayara da kurdum kendi bilgisayarımı formatladığımda f-secure yi tekrar kurabilirmiyim

    Antivirüs programınızı güncelleyin ilk resimdeki hatayı vermez.

    F-Secure Antivirüs programını istediğiniz bilgisayara kurup kaldırabilirsiniz. Her kurulumda kayıt sitesinden tanımlamanız yeterli.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    araçlar-güncelleştirmeleri denetle diyerek antivirüsü güncelliyorum ikinci resimde görüldüğü gibi farklı bir güncelleme yöntemi mi var
  • akif4908 A kullanıcısına yanıt
    Hayır başka yöntemi yok. Bilgisayarınızı kapatıp açın. Güncellediğiniz halde güncel değilse bilgisayarınızdaki bir yazılım izin vermiyor olabilir. Bilemiyorum.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim sağolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akif4908

    çok teşekkür ederim sağolun

    Rica ederim. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.