Şimdi Ara

F/p oranı en iyi SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığı hakkındaki tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi merak etmekteyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• samsung evo 860 var bilmem ama seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 2080 Super Gaming Trio X¦Ryzen 7 3700x¦Prime x570-PRO¦32GB(2x16) 3600MHz CL16 Trident Z Neo¦H115i RGB Platinum¦Aorus Gigabyte 500GB NVMe M.2 Gen4 SSD¦960GB Crucical BX500 Sata SSD¦RM750x¦H500M¦Steelseries Apex 7¦Steelseries QCK Prism XL¦Razer Deathadder Elite¦Razer Kraken 7.1 v2 Mercury Edition¦PG278Q
    ---Studying medicine , one of the hardest and tiring stuff. Think twice!---
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama f/p oranı demiştim. Onun f kısmı bayağı tuzlu

• Hocam ben James Donkey 480gb aldım ama nette öven de var yeren de. Alalı daha 1 hafta falan oldu. Bir tanıdığım da almıştı yazın onunkinde daha bir sıkıntı yok. Fiyatı çok uygun. Şimdilik çok iyi ama uzun vadede ne olur bilemem.

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • Kardeş youtube da pahalı ssd vs ucuz ssd videosu var . tamam malzeme kalitesi falan illaki farkediyor ama hemen hemen aynı performansta oyunların loading ekranı . bence ucuz birşey alın gitsin . Ssd ssddir

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    480gb bayağı yüksek bir hafıza alanı hocam. Bende 120 gb kingston var. SSD üzerine windows ve bazı gerekli programları kurdum ama hafıza deposu olarak HDD’yi kullanıyorum. Cd-Rom yerine HDD’yi takmıştım.

3 senedir kullanıyorum SSD’yi ve memnunum. Kullanım ömrü doluyor zamanla ama ben ilk günkü aldığım performansdan çok da bir farklılık sezmedim. Siemens NX 11 gibi bir programı rahatça kullanabiliyorum. 3 sene önce 50 euro vermiştim Almanya’da. Burada da 280 lira civarındaydı. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Siz ne kadar ödediniz James Donkey 480gb için ? Başka bir pc için belki alabilirim, eğer fiyatı uygun gelirse bana.

• antonio_06 kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok kullanıcı yorumlarını görmek istedim aslında. Hem de karşılaştırma yapmak isteyen arkadaşlar için faydalı bir başlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermodynamiker -- 5 Kasım 2019; 7:35:24 >
  • f/p olarak en ideali Adata dır bi araştırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thermodynamiker

480gb bayağı yüksek bir hafıza alanı hocam. Bende 120 gb kingston var. SSD üzerine windows ve bazı gerekli programları kurdum ama hafıza deposu olarak HDD’yi kullanıyorum. Cd-Rom yerine HDD’yi takmıştım.

3 senedir kullanıyorum SSD’yi ve memnunum. Kullanım ömrü doluyor zamanla ama ben ilk günkü aldığım performansdan çok da bir farklılık sezmedim. Siemens NX 11 gibi bir programı rahatça kullanabiliyorum. 3 sene önce 50 euro vermiştim Almanya’da. Burada da 280 lira civarındaydı. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Siz ne kadar ödediniz James Donkey 480gb için ? Başka bir pc için belki alabilirim, eğer fiyatı uygun gelirse bana.
    İncehesap'tan 340a aldım.

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • deadman92 kullanıcısına yanıt
    Araştıracağım hocam, teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.