Şimdi Ara

F-35 savaş uçağında 883 tasarım hatası tespit edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    F-35 projesinin tamamını Çinli hackerlar çalmıştı. Bunu dünyada duymayan kalmadı diyordum ama kalmış demek ki.

  • WB kullanıcısına yanıt
    Gelecek İHA/SİHA'da ama o geleceğe daha epeyce zaman var.

  • Hmm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 14 Ocak 2021; 14:35:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • f-16 lardada benzer hatalar vardı.. pilotlardan çok düşen oldu..basit kaloloma hataları bile vardı. ABD açılmış davalar var kazanılmış F-16 hakkında. pilot aileleri açtı bu davayı. görünüşte firma pilotaj hatası diyor suçu pilota yüklüyordu.

  • hala bu uçağın, pardon hurdanın peşinsdemiyiz be....tfx e yoğunlaşılsın. daha iyi

  • Söz konusu tasarım hataların pilotlar veya mühendisler tarafından tespit edildiği fakat uçağı tasarlayıp inşa eden şirketlerin bunları arıza olarak görmediği kaydedildi.

    Yayınlanan rapora göre F-35 mühendisleri, tespit edilen 10 tasarım hatası için uçağın bir sonraki modernizasyon sürecini bekliyor.

    Buna Tasarım Hatası Demezler Bilader :) Buna İlk Üretim Derler Yıllar Geçtikçe Üretilen Her Yeni Nesille Beraber Bu Kısımlarda Değişiklikler Yapılır ve Her Gelen Model Eskisinden Daha Üstün Hale Gelir. Bugün Amerikanın Elindeki En İyi M1A Tankının İlk Tasarımının Ne Zaman Yapıldığına Bakarsan Senden Önceki 2 Nesli Orada Görebilirsin....

  • Boş bir haber madem sivil toplum kuruluşu detay açıklasalar ya nerede bu hatalar. Kabul edin artık asla stealth teknolojisine erişemeyeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S-400 denen stand alone çalışacak bir sistem için F-35 gibi ağ destekli harp silahını kaçırdık ve bu silah önümüzdeki yılların silahı. TF-X falan yazanlar hayallerde yaşıyor galiba. TF-X için ilk önce motor lazım onun içinde en erken 10 yıl var o da garanti değil. F-35 şu anda Rusların bütün uçaklarından daha üstün durumda. S-400 olayı ise bize çok zarar verecek.
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=142415169&url=https://www.wbur.org/onpoint/2019/06/19/f-35-fighter-jets-military-problems-production"class="lnk" title="https://www.wbur.org/onpoint/2019/06/19/f-35-fighter-jets-military-problems-production" data-href="https://www.wbur.org/onpoint/2019/06/19/f-35-fighter-jets-military-problems-production"class="lnk" title="https://www.wbur.org/onpoint/2019/06/19/f-35-fighter-jets-military-problems-production">wbur.org/...</a><br /> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=142415169&url=https://www.defensenews.com/air/2019/06/12/the-pentagon-is-battling-the-clock-to-fix-serious-unreported-f-35-problems/"class="lnk" title="https://www.defensenews.com/air/2019/06/12/the-pentagon-is-battling-the-clock-to-fix-serious-unreported-f-35-problems/" data-href="https://www.defensenews.com/air/2019/06/12/the-pentagon-is-battling-the-clock-to-fix-serious-unreported-f-35-problems/"class="lnk" title="https://www.defensenews.com/air/2019/06/12/the-pentagon-is-battling-the-clock-to-fix-serious-unreported-f-35-problems/">defensenews.com/...</a>





  • nasıl içimiz rahatlıyor bu uçak için sorun duyduğumuzda o kadar para verdik, beter olsun demeden edemiyoruz. her neyse, eninde sonunda ortak olduğumuz projeden payımızı alırız. bu arada sorunlarını çözsünler.
  • Şu cümleyi heryerde kullanıyorum

    Akşama kadar evde yatanlar mühendislik ve teknoloji harikası araçları beğenmiyor yuh diyorum ya sanki kendi evde uçak üretiyor da adamların uçağını beğenmiyor

    Uçağı yakından bile görmeyen insan nasıl olumsuz yorum yapar uçağı beğenmez hayret ediyorum
    Bütün uçaklar dahil buna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECDAD_OSMANLI -- 17 Mart 2020; 0:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucakta bariz sorunlar var kac senedir test ucusu falandi erteleniyo ,abd nin kankisi disanda filo halinde siparisler teslim edilmedi .Ama is TFX geldimi yerden yere vuruluyo

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyosunuz,bence yazmayın siz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.