Şimdi Ara

Ezreal OP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundaki en iyi ad carry olduğuna kanaat getirdim.Lafımın üstüne laf söylenmesin daha iyisi bulunana kadar.Bir ad carry için olması gereken en iyi kaçış yöntemine, en pratik,kullanışlı ve kısa cd olan ultiye sahip kendisi ayrıca çok kolay kaçabiliyor.Yakalama bakımından da çok çok iyi pasif süper q spamlanabiliyor w skili dostların attack speed'ini yükseltirken düşmanlarınkini düşürüyor.
    Kogmaw(Ulti'yi saymadım attack speed üzerine kurulu bir ad carry) ve Vayne late game canavarı ama bireysel odaklılar Ezreal bir MF olamasa da alana vurabiliyor ayrıca çok iyi damage verebiliyor.Ben sevdim bu parlak çocuğu,siz de sevin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzz123 -- 12 Eylül 2012; 21:12:38 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi nevi doğru, ezreal gerçekten iyi bi ad carry olabiliyor kasınca, fakat graves, vayne, kog maw (draven, varus) gibi ad carrylerde hafife alınacak champlar değil. Bence şöyle dile getirmelisin kasan bi ad carry iyidir

http://www.lolking.net/ ana sayfanın orta kısımlarında yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Irelia Skin
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazır Ezreal konusu varken sorayım bende bir şey. İlk item olarak Trinity almak doğru mu Ezreal'a. Klasik ad carry buildi gidip başta, mid-late arası Trinity almak daha iyi olmaz mı? Damage bakımından yetersiz kalıyor gibi geldi Trinity alınca ilk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Blythe*

Hazır Ezreal konusu varken sorayım bende bir şey. İlk item olarak Trinity almak doğru mu Ezreal'a. Klasik ad carry buildi gidip başta, mid-late arası Trinity almak daha iyi olmaz mı? Damage bakımından yetersiz kalıyor gibi geldi Trinity alınca ilk

Oyunun gidişatına göre gidiyorum ben çok zorlayan yoksa ilk sheen çıkarım farmım da iyiyse fakat karşında zorlayan bir ikili varsa b.f.sword daha iyi gibi sonra trinity'ye doğru yol alabilirsin.2 dorans blade alıyorum bir de oyun başı zorlanıyorsam.Trinity Ezreal için ideal inan bana,olmazsa olmazlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzz123 -- 12 Eylül 2012; 21:58:35 >
  • İlk item olarak Trinity almak büyük hata. 2 tane doran aldıktan sonra eğer farm durumunuz karşıdakinden daha iyiyse düşünülebilir ama bence kesinlikle build 1 veya 2 doran > phage > vampiric > infinity şeklinde olmalı. Direk Trinity alırsanız karşıdaki ad carry de bloodthirster + zeal falan almış olur kafa kafaya combat'a girdiğinizde hp'sini bile azaltamazsınız. İyi bi oyuncu karşısında trinity kasmış bi Ezreal varken harass'a izin vermeden direk combat'a girer zaten ama phage + bf gibi itemler varken çok daha iyi damage'iniz olur. Eğer oyun pek iyi gitmiyorsa önce IE yerine BT de çıkabilirsiniz, o da gayet iyi oluyor. Tamam Q'su güzel skill falan ama bütün oyunu Q üzerine kurarsanız teamfight'larda hiçbir işe yaramaz hero.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 12 Eylül 2012; 21:49:49 >

Orijinalden alıntı: stealthmass

İlk item olarak Trinity almak büyük hata. 2 tane doran aldıktan sonra eğer farm durumunuz karşıdakinden daha iyiyse düşünülebilir ama bence kesinlikle build 1 veya 2 doran > phage > vampiric > infinity şeklinde olmalı. Direk Trinity alırsanız karşıdaki ad carry de bloodthirster + zeal falan almış olur kafa kafaya combat'a girdiğinizde hp'sini bile azaltamazsınız. İyi bi oyuncu karşısında trinity kasmış bi Ezreal varken harass'a izin vermeden direk combat'a girer zaten ama phage + bf gibi itemler varken çok daha iyi damage'iniz olur. Eğer oyun pek iyi gitmiyorsa önce IE yerine BT de çıkabilirsiniz, o da gayet iyi oluyor. Tamam Q'su güzel skill falan ama bütün oyunu Q üzerine kurarsanız teamfight'larda hiçbir işe yaramaz hero.

ilk item trinity çıkılmalı ben de buna katılmıyorum
    lanede burst damage üstünlüğü kurmak için sheen pasifine çok ihtiyaç var. phage slowu da gayet kullanışlı falan filan bu liste uzar gider.

2 doran > vampiric > phage > sheen > trinity > infinity (duruma göre bt) > ga (qss) > last whisper ideal build

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

İlk item olarak Trinity almak büyük hata. 2 tane doran aldıktan sonra eğer farm durumunuz karşıdakinden daha iyiyse düşünülebilir ama bence kesinlikle build 1 veya 2 doran > phage > vampiric > infinity şeklinde olmalı. Direk Trinity alırsanız karşıdaki ad carry de bloodthirster + zeal falan almış olur kafa kafaya combat'a girdiğinizde hp'sini bile azaltamazsınız. İyi bi oyuncu karşısında trinity kasmış bi Ezreal varken harass'a izin vermeden direk combat'a girer zaten ama phage + bf gibi itemler varken çok daha iyi damage'iniz olur. Eğer oyun pek iyi gitmiyorsa önce IE yerine BT de çıkabilirsiniz, o da gayet iyi oluyor. Tamam Q'su güzel skill falan ama bütün oyunu Q üzerine kurarsanız teamfight'larda hiçbir işe yaramaz hero.

lanede burst damage üstünlüğü kurmak için sheen pasifine çok ihtiyaç var. phage slowu da gayet kullanışlı falan filan bu liste uzar gider.

2 doran > vampiric > phage > sheen > trinity > infinity (duruma göre bt) > ga (qss) > last whisper ideal build

Early teamfight'larda damage çok az oluyor IE bitirmiş bi graves TF bitirmiş Ezreal'in 2 katı damage vurur çok rahat. En kötü ihtimalle phage + sheen alıp sonra BT çıkılmalı

• benim oynadığım karakterlerin %95 'i early dir. Ezreal gibi oyunu baştan bitireceksin. Runelarımda öyledir hepsi flattır perLv hiç kullanmam.

İşi baştan sıkı tutacaksın arkadaş

Orijinalden alıntı: Royster

Corki > Ezreal

Corki ile ezreali çok rahat counterlıyorum ama benim kadar iyi oynayanını görmedim daha hep feeder oluyor corkiler

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

benim oynadığım karakterlerin %95 'i early dir. Ezreal gibi oyunu baştan bitireceksin. Runelarımda öyledir hepsi flattır perLv hiç kullanmam.

İşi baştan sıkı tutacaksın arkadaş

+1

Söylediklerine tamamiyle katılıyorum. İlk ezreal oynayışımda direk Trinity + BF çıkmıştım karşımdaki sivir de BT + phantom şeklinde gidiyordu. Hiç bir şey yapamadım bu halde. Mid gamede olan team fightları kazandılar sivir sayesinde. Sonraki oyunlarımda farm durumuma göre doran, vampiric, phage/sheen, ya BT ya da Infinity gidiyorum. En efektifi bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 12 Eylül 2012; 22:39:52 >

• High eloda vieble olan 2 ad carry var onlar da ez ve corki.Yani diğer hepsinin bir şekilde oyun dışı etme yöntemi var ama bu ikisinin yok.Bence de op.

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

Early teamfight'larda damage çok az oluyor IE bitirmiş bi graves TF bitirmiş Ezreal'in 2 katı damage vurur çok rahat. En kötü ihtimalle phage + sheen alıp sonra BT çıkılmalı

kaçma / kovalama bakımından ezreal daha üstün oluyor. ayrıca daha tanky oluyor, manası oluyor vs. trinitynin verdiği bir çok nimetten yararlanıyor ezreal. ki teamfighta bakarsak zaten ezrealın ultisi bir kere gravesin skilleriyle aynı damagei vuruyor. ayrıca ezreal sürekli q spamlıyor valla bir çok şey var. 2 katı demen biraz abartı olmuş. bence eşit damage vuruyorlar, denedim ondan söylüyorum, trinitysiz ezreal çok sönük kalıyor. ilk ie çıkmayı denedim ama pek verim alamadım türlü türlü build denedim en sonda trinitynin daha uygun olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.