Bildirim
Eyüp yeşilpınar Fiberoptik kablo çekiliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence hiç ama hiç sevinme bizim buraya 1 sene önce kurdular ohoo kablo çekili ama binalara dağıtamadılar _____________________________ 8mbps ADSL -
Zaten direkt binaya bağlamalarını beklemiyorum.Hat değişmesi önemli çünkü santral biraz uzak önemli bir artış olucak _____________________________ -
Tmm işte bende onu diyorum binaya bağlanmıcak zaten hat bağlancak 1 sene oldu hiç ama hiç bişi yok _____________________________ 8mbps ADSL -
fiber tam heryer ne zaman olur böyle çalışmayla anca 3000 yılında fibere geçmiş oluruz..
ist/kağıthane ne zaman gelicek desem 20 yıl sonra filn gelir heralde_____________________________ -
Karadeniz bölgesine özellikle Rize Ve Trabzon 'a gelmesi 2030 u bulur heralde
_____________________________ Tek Sevdamız BEŞİKTAŞ
Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır -
quote:
Orijinalden alıntı: kabusgaming
fiber tam heryer ne zaman olur böyle çalışmayla anca 3000 yılında fibere geçmiş oluruz..
ist/kağıthane ne zaman gelicek desem 20 yıl sonra filn gelir heralde
Selam;
Bölgenizi bilmiyorum ancak hamidiye mahallesi için faz 2 kapsamında fiberkent ( GPON ) projesi mevcut. 2013'ün ilk 6 ayında işleme alınacak
_____________________________ -
4 5 ay öncede mevlana mahallesine kurdular altyapıyı yaklaşık 1 ay içersinde çoğu binaya ttnet fiber yazan kutular yerleştiriyorlar bazı binaların dışında ise dslam veya ona benzer kutular yerleştiriyorlar 8mbps e kadar olan tarifelerde hızı 24e çekiyolar ve gidiyorlar buda bağlantını gerçekleştiği gün çektiğim fotoğraf hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzziunns -- 6 Eylül 2012; 20:44:18 >_____________________________ -
bizim sokaktan geçiyo 2 senedir var ama yönetim bu işten anlamayınca olmuyo bütün sitelerde var neredeyse bizde yok yani sadece döşenmesi yetmiyo siteye çekmek için yönetimin de evet demesi lazım o yüzden yönetim bu işten anlamıyosa çokta heveslenmeyin _____________________________ Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.[W. Churchill] -
Valla sitede Oturmuyorum Ama gelirse Uçarak gidip ne masrafı varsa verrim valla yeterki gelsin yada şu telefon kablolarını adam gibi yapsınlar 10 kablo ek ek gidiyo her sokaga buda hat durumum
Gelen Giden
DSL Hızı(Kb/s): 2045 638
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 3496 1134
SNR Sınırı (dB): 6.3 6.5
Hat Zayıflaması(dB): 47.5 27.6
Güç (dB): 16.1 12.3
Mahallenin Ve Sokanızın Kıymetini Bilin Valla
quote:
Orijinalden alıntı: Serdarkekik
quote:
Orijinalden alıntı: kabusgaming
ist/kağıthane ne zaman gelicek desem 20 yıl sonra filn gelir heralde
Selam;
Bölgenizi bilmiyorum ancak hamidiye mahallesi için faz 2 kapsamında fiberkent ( GPON ) projesi mevcut. 2013'ün ilk 6 ayında işleme alınacak
Birader sakarya hacıoğlu mahallesi bir bakıver eğer görebiliyorsan sana zahmet
Malesef kontrol sağlayamam, çalışan değilim
Kendim hamidiye mahallesinde oturduğum için bölgedeki projeyi biliyorum sadece
quote:
Orijinalden alıntı: Serdarkekik
@Chorumluum ;
Malesef kontrol sağlayamam, çalışan değilim
Kendim hamidiye mahallesinde oturduğum için bölgedeki projeyi biliyorum sadece
Tamam hocam saol bende öyle diyince yetkili bi abi sandım sorry
eyüp güzeltepe mh. sokaklar büyük fiber kutuları koydular,montaj yapan eleman yakında hizmet başlar dedi 10ay oldu halen ses yok
aynen kardeşim 1 sene oldu hala o büyük fiber kutudan binaya kadar bakır kablo çekemediler :S yoksa saha dolabımı koycaklar küçüklerinden bina önlerine_____________________________ 8mbps ADSL -
bende güzeltepede oturuyorum (atmaca sokak)
geçen ay internet hızım birden 19mbps civarına çıktı ama her zamanki gibi 120 gb sınırını aşınca hızım 3 mbps civarına sabitlendi
bu ay da belki 19 civarında devam eder diyordum ama eski hıza döndü
fiber çekilince hız 20 mbps 50 gb kotalı tarifeye çekiliyormuş doğru mu acaba ? ve bu uygulama smile içinde geçerli mi ?_____________________________ -
bu fiberi tt mi döşüyor süperonline mı izmir balçovaya süperonline harıl harıl döşüyor valla _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: baranumut
bu fiberi tt mi döşüyor süperonline mı izmir balçovaya süperonline harıl harıl döşüyor valla
Türktelekom tarafından döşeniyor. Telekom mevcut telefon hatlarını bakır kablolar yerine fiber kablo ile değiştiriyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kuzziunns
quote:
Orijinalden alıntı: baranumut
bu fiberi tt mi döşüyor süperonline mı izmir balçovaya süperonline harıl harıl döşüyor valla
Türktelekom tarafından döşeniyor. Telekom mevcut telefon hatlarını bakır kablolar yerine fiber kablo ile değiştiriyor.
ve bu çalışmalar bir hayli zaman alıyor._____________________________
Benzer içerikler
- türk telekom ev interneti iptali
- hgw fiber güçlü modem
- türk telekom altyapı başvurusu
- ktunnel giriş
- ev telefonu kapatma
- internet hızlandırma
- yalın internet nedir
- cep magnet nedir
- statik ip öğrenme
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler