Şimdi Ara

EYÜP B

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • polinom fonksiyon 2. derece denklem gibi konulari sifirdan kendisinden halledebilmis olsam da her kanalın anlattigi surenin yarisi kadar bir surede konulari anlatmasi trigonometri turev gibi konularda zorluk yasar miyim diye dusundurmuyor degil sizce oncesinde baska bir kanaldan izlenmeli mi yoksa tamamen bos bir on yargi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,bu konu anlatma işi bazen çok abartılıyor. Ben neye ne gerekliyse o kadar anlatıyorum. Mesela trigonometride çok fazla alt başlık var onu bi 20 videoda anlatmışımdır heralde. Ancak limite bir saat yeter. Onu da sonra 3 test ve kazandıran yorumla destekledim yanında 3d aytden de 10 test var tamam işte. Ya da türevde 10 tane anlatım var sonra full soru çözümü. Türeve gelen bi öğrenci çarpanlara ayırma fonksiyon 2.der denklem eşitsizlik bi daha anlatmak bana garip geliyor. Açarsın o videolara bakıp eksiğini giderirsin ben türevde türev anlatıyorum. İntegralde intehral. Böylece siz soru bankasına geçtiğinizde aslında benim anlattğım modelleri görüyorsunuz o yüzden tam tersi benden dinlediğinİzde soru bankasına hazır hale geliyorsunuz. Ancak sizin matematiğinizde eksikler varsa türev yaparken tane tane ve sürekli eski konulardan bilgi hatırlatılarak gitmeli. Bunda üzücü bir şey yok. İster a hocadan dibleyin ister b hocadan. Siz konu anşatımı dinlediğinİzde işin çok küçük bi kısmını halledersiniz. Sonrası size kalır. Bu yüzden de ltide çok yoğun çalışma yapmak gerekir. İşte oralarda yaşayacağınız sıkıntıda ben devreye giriyorum. Genelde bir konuyu dinlediğinizde süper anladım tamam artık diyorsanız büyük yanılgı olur zaten öğrenmek sorun yaşamaktan ve kafa yormaktan geçer. Kafanız karışmadan,sıkıntı yaşamadan gerçek öğrenmeye ulaşamazsınız. O yüzden bence arttık türev şu hocadan halledilir fonksiyon bu hocadan halledilir demek yerine bu konuları tarzı bana uyan hocadan dinleyeyim sonra soruları anlamadığım yerde tekrar videolara bakarım ya da fatklı sorular için şu hocaya da bakayım demek daha doğru. Yoksa iş hoca yarıştırmaya gidiyor. Birisi seviyor birisi nefret ediyor gerejsiz yere. Biraz şu hoca bılluğunun tadını çıkarın. O tekte atar bu siler atar demek yerşne ben olsam kolay orta zora göre seçim yapar devam ederim. Kimse ben kötüyüm demez ama en iyi olması sizin hissetmenize bağlı. Başarılı insanların arkasında daima en kaliteli hoca koç antrenör vs olmaz doğru bir usta çırak ilişkisi başarıya götürür. Sene bitince yararlandığınız hoxalara bi teşekkür etseniz yeter
  • Tek hocadan gitme derim ve evet eyüp b nin süresi kısa bazı kanallara göre ama değişik soru çözüm , tekrar serisi , 3d nin çözümleri de var sadece konu anlatımı yetersiz kalabilir.konu anlatımından ayrı bir çok soru çözümü bulabilirsin kanalı detaylı incelediğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 12 Eylül 2021; 0:51:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CARDİ B  

• Eyüp B'den izleyen demir s***r gerisi boş.

• Eyüp b den dinlediğin türev ve integral ile kitap çözebileceğini pekzannetmiyorum. bıyıklı matematik bak.

• ilkbinegirecekadam i kullanıcısına yanıt

neden hocam

• Rehber mat in 8 video limit için çekmesine ragmen da anlatmadığı önemli yerleri eyup b den dinledim ben . Eyup b nin 2 videosu > rehber mat , benim hocamın 298392 tane videsu

Suan bunu yapıyorum mezunum biliyordum ama eyup b den dinleyip hemen turev integral cozdum sikinti dgil

• yazcam bi şeylerde linç yicem diye korkuyorum yazamıyorum

• darthkafir d kullanıcısına yanıt

hocam bir temel bile olsa yeter. ama gerçekten Eyüp b yi ilkte dinleyip kitaplara geçen adam görmedim.

Eyüp b gibi kanallar lazim temeli olan biri için rehber matin 18 videoluk integrakini izlemek zorunda kalmiyoruz

• Merhaba,bu konu anlatma işi bazen çok abartılıyor. Ben neye ne gerekliyse o kadar anlatıyorum. Mesela trigonometride çok fazla alt başlık var onu bi 20 videoda anlatmışımdır heralde. Ancak limite bir saat yeter. Onu da sonra 3 test ve kazandıran yorumla destekledim yanında 3d aytden de 10 test var tamam işte. Ya da türevde 10 tane anlatım var sonra full soru çözümü. Türeve gelen bi öğrenci çarpanlara ayırma fonksiyon 2.der denklem eşitsizlik bi daha anlatmak bana garip geliyor. Açarsın o videolara bakıp eksiğini giderirsin ben türevde türev anlatıyorum. İntegralde intehral. Böylece siz soru bankasına geçtiğinizde aslında benim anlattğım modelleri görüyorsunuz o yüzden tam tersi benden dinlediğinİzde soru bankasına hazır hale geliyorsunuz. Ancak sizin matematiğinizde eksikler varsa türev yaparken tane tane ve sürekli eski konulardan bilgi hatırlatılarak gitmeli. Bunda üzücü bir şey yok. İster a hocadan dibleyin ister b hocadan. Siz konu anşatımı dinlediğinİzde işin çok küçük bi kısmını halledersiniz. Sonrası size kalır. Bu yüzden de ltide çok yoğun çalışma yapmak gerekir. İşte oralarda yaşayacağınız sıkıntıda ben devreye giriyorum. Genelde bir konuyu dinlediğinizde süper anladım tamam artık diyorsanız büyük yanılgı olur zaten öğrenmek sorun yaşamaktan ve kafa yormaktan geçer. Kafanız karışmadan,sıkıntı yaşamadan gerçek öğrenmeye ulaşamazsınız. O yüzden bence arttık türev şu hocadan halledilir fonksiyon bu hocadan halledilir demek yerine bu konuları tarzı bana uyan hocadan dinleyeyim sonra soruları anlamadığım yerde tekrar videolara bakarım ya da fatklı sorular için şu hocaya da bakayım demek daha doğru. Yoksa iş hoca yarıştırmaya gidiyor. Birisi seviyor birisi nefret ediyor gerejsiz yere. Biraz şu hoca bılluğunun tadını çıkarın. O tekte atar bu siler atar demek yerşne ben olsam kolay orta zora göre seçim yapar devam ederim. Kimse ben kötüyüm demez ama en iyi olması sizin hissetmenize bağlı. Başarılı insanların arkasında daima en kaliteli hoca koç antrenör vs olmaz doğru bir usta çırak ilişkisi başarıya götürür. Sene bitince yararlandığınız hoxalara bi teşekkür etseniz yeter

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derece istiyordum yapamadım vah vah,

İzlememiştim hiç EyüpB eyvah!

Keşke izleseydim 1-2 video,

O zaman çözerdim biraz geo.

Kalite kötü diye dalga geçtim,

Kalitesiz bir okula yerleştim.

A'dan sonra gelir B,

Affet beni EyüpB. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 109luknouhei -- 18 Eylül 2021; 13:47:25 >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.