Şimdi Ara

Eylül'de Üniversiteler Açılır mı Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
2
Favori
11.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 940 bin üniversite öğrencisi var. Bunların %70'i memleketinden farklı bir şehirde okuyor desek ortalama 650 bin öğrenci 81 il içerisinde dağılacak, otobüs terminalleri, tren garları, hava limanlarından geçecekler ve şehirlerin günlük hayatına katılacaklar. Sizce kulağa korkunç gelmiyor mu?

Hocam ne önlemi alacaksın ki oda arkadşaın dağ başından gelmiş bi hanzo ise ne önlemi alacaksın ?

Adam dağ başından gelmiş covid umrunda değil her boku yer kafasına göre takılır enfekte olur sonra gelir seni enfekte ederi.

ÖNLEM FALAN ALINMAZ ANCA YA ÖZEL ODA TUTACAKSIN 1 KİŞİLİK YADA TEK BAŞINA AYRI EVE ÇIKACAKSIN

Aynisi uni sinavi için söylendi bir halt olmadi. Şuanda herkes disarda sosyal mesafe yok online olacaksa ne diye gittik şimdiye kadar? Ogrenemedikten sonra ne diye okuyoruz?

Asosyal ve tembeller okula gitmemek icin twitterda falan yaziyor. Bence isteyen gitsin. Ama online sinav olmasin :) yok oyle belese ortalama kasmak

• Geçen yurda yazdım. Seneye açılmayacaksa eşyaları almaya gelicem dedim. Görevli boşuna gelme dedi. Büyük ihtimalle açılırmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz bilmeyiz, YÖK bilir.

• Yaklaşık 940 bin üniversite öğrencisi var. Bunların %70'i memleketinden farklı bir şehirde okuyor desek ortalama 650 bin öğrenci 81 il içerisinde dağılacak, otobüs terminalleri, tren garları, hava limanlarından geçecekler ve şehirlerin günlük hayatına katılacaklar. Sizce kulağa korkunç gelmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Hoppus

Geçen yurda yazdım. Seneye açılmayacaksa eşyaları almaya gelicem dedim. Görevli boşuna gelme dedi. Büyük ihtimalle açılırmış

görevli nereden bilecek

• izayoi kullanıcısına yanıt
    Önlemler alınıyor yurtlarda

• Açılır

• Antep,Bursa vs açılmama ihtimali var bence Ocak ayına kadar açılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Hoppus

Önlemler alınıyor yurtlarda

açılıp açılmayacağı daha belli değil

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah açılır Yüce Tanrım. Her şeyi yapmaya hazırım okulların açılması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 7 Temmuz 2020; 17:33:30 >
  • Umarım açılmaz

• Mark Hoppus kullanıcısına yanıt

Hocam ne önlemi alacaksın ki oda arkadşaın dağ başından gelmiş bi hanzo ise ne önlemi alacaksın ?

Adam dağ başından gelmiş covid umrunda değil her boku yer kafasına göre takılır enfekte olur sonra gelir seni enfekte ederi.

ÖNLEM FALAN ALINMAZ ANCA YA ÖZEL ODA TUTACAKSIN 1 KİŞİLİK YADA TEK BAŞINA AYRI EVE ÇIKACAKSIN

• AÇILACAK

• Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt

yok be olacak iş değil benim mantık almıyor artık kronik hasta öğrenciler için çok tehlikeli sen dikkat etsen yanındaki oda arkadaşın dikkat etmeyebilir. Üniv okumuş olsam gerekirse ben 1 sene dondururum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

İnşallah açılır Yüce Tanrım. Her şeyi yapmaya hazırım okulların açılması için.

+99999 inşallah açılır yoksa dondurucam harbi en önemli dersleri uzaktan eğitimle geçiştiremem

• Açılmıyor

• Açılacaktır ama devam zorunluluğu olmaz zannımca

• Türkiye için konuşuyorsak kesin açılır

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.