Şimdi Ara

Eylul de TV fiyatlari artarmi/azalirmi? (yeni modeller piyasaya girermi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizce eylul ayinda tv fiyatlari artacakmi azalacakmi?

Malum okullar aciliyor, diziler basliyor.. yazlik/yayla gibi yerlede tatilini geciren aileler evlerine donuyor. Yani tv kullanimi artiyor.

Tum markalari bilemeyecem ama suan piyasada Philips'in 2012 model bir urununu bulmak imkansiz gibi..
    ozellikle 46-47" ekran olanlari..

Yeni bi model cikacagi icinmi piyasaya surulmuyor yoksa kampanyalar sonunda gercekten stoklarmi tukendi bilemiyorum ama
    46PFL5507k ve 47PFL7696k modelleri kapali kutu yok piyasada resmen . stokta var gosteren cogu internet siteside alis yaptiktan sonra arayip stooklarinda olmadigini soyluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tüm Avrupada olan bir durumdur, yeni serilerin girişi ise kasımdan sonra başlar yani Noele doğru, Arkadaş HX85 demiş highand bir üründür fiyatı fazla değişmez Sony bu serisi 2013 ortasına kadar piyasalara sürmeye devam eder sebebi ise oldukça üst sınıf bir cihaz olmasıdır hatta VT50 serisinden bile iyi dersek abartmayız !

Ekonomik seriler ise, düşmeye devam eder, 1.200-1500 liralar arasına muhakakkak inerler bu değişmez kuraldır !

Orijinalden alıntı: andy1

Fiyatlar artmaz, Türkiye'deki stoklara bağlı bir durum ve firmalarında insafına kalmış demek lazım ama normalde bu aydan sonra fiyatlar düşmeye başlar !

Tüm Avrupada olan bir durumdur, yeni serilerin girişi ise kasımdan sonra başlar yani Noele doğru, Arkadaş HX85 demiş highand bir üründür fiyatı fazla değişmez Sony bu serisi 2013 ortasına kadar piyasalara sürmeye devam eder sebebi ise oldukça üst sınıf bir cihaz olmasıdır hatta VT50 serisinden bile iyi dersek abartmayız !

Ekonomik seriler ise, düşmeye devam eder, 1.200-1500 liralar arasına muhakakkak inerler bu değişmez kuraldır !

cok tesekkurler andy hocam fikirleriniz icin

benim aradigim model 46PFL5507k. cesitli kampanyalarla gectigimiz ayki fiyati 1900-2200 arasinda gitti geldi. o siralarda daha ust modeller arastirdigimdan hickampanyalari onemsememistim.

Suan piyasada teknosa-bimeks-gold-kliksa-vatan gibi buyuk magazalarda stok disi gorunuyor. Hepsiburada com da 2200 den son 5 adet urun diye gorunuyor. guya sonra fiyati 3400tl olacakmis.

sizce hepsiburada dan bitmeden almalimiyim yoksa bu urun fiyati 1 haftaya dusermi yada tekrar ayni fiyattan stoga girermi diger magazalarda.

Gonlumden gecen fiyat 1900TL bu urun icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer2001 -- 5 Eylül 2012; 2:28:51 >

• düşsün düşsün.

Orijinalden alıntı: Explorer2001

cok tesekkurler andy hocam fikirleriniz icin

benim aradigim model 46PFL5507k. cesitli kampanyalarla gectigimiz ayki fiyati 1900-2200 arasinda gitti geldi. o siralarda daha ust modeller arastirdigimdan hickampanyalari onemsememistim.

Suan piyasada teknosa-bimeks-gold-kliksa-vatan gibi buyuk magazalarda stok disi gorunuyor. Hepsiburada com da 2200 den son 5 adet urun diye gorunuyor. guya sonra fiyati 3400tl olacakmis.

sizce hepsiburada dan bitmeden almalimiyim yoksa bu urun fiyati 1 haftaya dusermi yada tekrar ayni fiyattan stoga girermi diger magazalarda.

Gonlumden gecen fiyat 1900TL bu urun icin

Philips 46PFL5507K bu tv 3.400Tl olursa bir hayli komik olur, bahsettiğiniz 1.900 Tl ise normal fiyatıdır, hatta bana göre pahalıdır, elbetteki kendi görüşüm !

Sizi yanıltmak istemem, şöyle cevap vermek isterim bu ürüne fazla para vermezdim, sebebi kötü ürün hayır sadece parlaklık seviyesi diğer serilere göre düşüktür, Sony-panasonic-Samsung için yazıyorum, 3D ürünlerde parlaklık ve kontrast uyumlu olmak zorundadır !

Biraz beklerseniz bahsettiğiniz fiyata alırsınız hatta 100-200 lira daha ucuza, şuanda Avrupada fiyatları düşüyor, Türk parası ile 1.500 liralara düştü, malesef Türkiye'de 5-6 firma fiyat belirlediğinden kesin yazıp sizide yanıltmak istemem !

6-7 ay önce 32 incler 500 liralara düşerse şaşırmayın demiştim, çunki Türkiye istemesede Avrupada fiyatlara uymak zorunda !

Stoklar merak etmeyin ellerinde bolca vardır olmasa bile bu tvyi getirmeye mecburlar, Philps eski Philps değil özellikle tvlerde, Çinliler işi çok ciddiye alıyorlar, kötü manada anlaşılmasın, olumlu olarak kast ediyorum !

• Phil 5xx Serisini ben "patlattım"!! son 1 aydır Phil neredeyse sadece 5xx sattı diyebilirim ve düne kadar adı bile bilinmiyordu!

Andy,Phil 5xx için yazdıkların ise külliyen "yanlış" milleti de bu yanlış bilgilerine ortak etme kötü salloıyorsun çünkü

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Phil 5xx Serisini ben "patlattım"!! son 1 aydır Phil neredeyse sadece 5xx sattı diyebilirim ve düne kadar adı bile bilinmiyordu!

Andy,Phil 5xx için yazdıkların ise külliyen "yanlış" milleti de bu yanlış bilgilerine ortak etme kötü salloıyorsun çünkü

Sataşmanı anlayamadım, salladığım bir noktayı söylermisin?

Philips 46PFL5507K serisini patlatmışsın kim kimi yanlış bilgilendiriyor acaba?

Bırakın bu işeri, boş Münakaşalara girmek istemiyorum !

Enteresan yorumların beni ilgilendirmiyor, yazdığım birşey yok külliyen yanlış demişsin, panel hakkında yanlışımı söylede bende öğreneyim !

Ben bilirim işlerini bırakın, Sallamanın büyüğünü yapıyorsun ama neyse boş yere canımı sıkmak istemem !

Arkadaşında kafasını bulandırma, fiyatı düşerse zararını senmi ödeyeceksin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.