Şimdi Ara

Ey şanlı ordu,ey şanlı asker Haydi gazanfer, umman-ı safter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Haydi gazanfer, umman-ı safter
    Bir elde kalkan, bir elde hançer
    Serhadde doğru ey şanlı asker.

Deryada olsa herşey muzaffer
    Dillerde tekbir, Allahü ekber
    Allahü ekber, Allahü ekber
    Ordumuz olsun daim muzaffer.

Ey şanlı ordu,ey şanlı asker
    Haydi gazanfer, umman-ı safter
    Bir elde kalkan, bir elde hançer
    Serhadde doğru ey şanlı asker.

Deryada olsa herşey muzaffer
    Dillerde tekbir, Allahü ekber
    Allahü ekber, Allahü ekber
    Ordumuz olsun daim muzaffer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osmanlı Devleti'ne olan öfkeyi anlamıyorum. Tarihi o zamanın şartlarına göre inceleyin. Her ülke biraz palazlandı mı fetih ya da batının diliyle keşif yapar. Halkının refah seviyesi,hammaddeleri uygun fiyata almak, ticarette elini güçlendirmek için,sınırlarını korumak için sevgi pıtırcığı gibi takılmaz. Irkları yok ettiler,sömürgeleştirdikleri bölgelere bakın siyahi insanlar hala o düzenin dışına çıkamıyor. Onlar utanıyor mu? Bilakis atasına daha da sahip çıkıyor. Kökenimi bilmiyorum ama ilk Türk Devletlerinden bu yana yaşamış insanlarımıza saygı duyuyorum. Tabi dini kullananlar nasıl dinden soğuttularsa, zamanında isyan çıkaran,zararlı cemiyet mensupları önemli yerlere gelince Osmanlı'yı da kullanmaya kalkıp halktaki ayrışrımdan onların ak dediğine kara demekten dolayı bir nefret söz konusu ama bu oyunlara, algı operasyonlarına gelmeyin.

Orijinalden alıntı: Spheroidite

Evet, 700 yil boyunca birkaç kitanin tum topraklarını kimseye vermeyen bir aileyi savun.

Tum halklari kolelestiren bir aileyi savun.

En ufak bir baskaldiriyi kanla bastiran bir aileyi savun.

Kraldan cok kralci olun.

Cihad terimini kullanip, muslumanlari bir oraya bir oraya saldirtan aileyi savun.

Vs vs

Islam nedir ne degildir öğrenmek istiyorsan, Hz Muhammedin kurdugu ve teşkilatlandirdigi devlete bak. Onun 4 halifesinin uygulamalarina bak. Cihad neymis, kilic neymis, adalet neymis, devlet neymis, islam neymis ogrenirsin.

GERCEK MÜSLÜMANIM SIZIN GIBI CAKMA DEGIL.

ALLAHU AKBAR!!!!

Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.'' (Ertuğrul Gazi)

• quote:

Yav birak dayi neyini savunalim ya. Atalarimiz atalarımız diye onumuze bi ton adam koyuyorlar cogu turk bile degil. Benim atam babamdir onun babasidir dedelerimdir soyumdur yani.

Ne yapalim yani konu sahibinin akp uygulamalarini gorup gaza gelmesini destekleyelimmi? Kaldi ki akp nere osmanli nere arada daglar var daglar bunu bile göremiyorsunuz.

YAV HE HE

akp ile alakam yok. kimseye bir şey dikte ettiğim yok. konu sahibinin birçok parti propagandası konularını sildirmiş biriyim.dikkatli okursan savun demiyorum. hiçbir devlet mükemmel değildir.insanlardan oluşur, haliyle hatalar yapabilir.sadece din ve Osmanlı'da oy için manipüle edildiğini söylemek istemiştim. bitirişin de yakışmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 10 Ocak 2016; 17:09:37 >
    Asla pes etme...!
  • Osmanlı imparatorluğu gibi bi tarihi olup da bundan utanan aptal bi toplumumuz var

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Osmanlı imparatorluğu gibi bi tarihi olup da bundan utanan aptal bi toplumumuz var

Ne yazık ki öyle

Evet, 700 yil boyunca birkaç kitanin tum topraklarını kimseye vermeyen bir aileyi savun.

Tum halklari kolelestiren bir aileyi savun.

En ufak bir baskaldiriyi kanla bastiran bir aileyi savun.

Kraldan cok kralci olun.

Cihad terimini kullanip, muslumanlari bir oraya bir oraya saldirtan aileyi savun.

Vs vs

Islam nedir ne degildir öğrenmek istiyorsan, Hz Muhammedin kurdugu ve teşkilatlandirdigi devlete bak. Onun 4 halifesinin uygulamalarina bak. Cihad neymis, kilic neymis, adalet neymis, devlet neymis, islam neymis ogrenirsin.

GERCEK MÜSLÜMANIM SIZIN GIBI CAKMA DEGIL.

ALLAHU AKBAR!!!!

Bir tek Osmanlı mı yaptı bunları bütün devletler tarihinde yaptı 400-500 yıl önceki olaylara sinirlenmenin anlamı ne

• Herkes akıllı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.