Şimdi Ara

Exxen abone sayısı 1 milyona yürüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malesef konuşanlar dışında ilgimi çeken hiç bir içerik yok

  • Bir platforma para verecek olsam o kesinlikle Netflix olurdu...
    Torrent varken ona da para vermeye ihtiyaç duymuyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunde baska bir haber okuyordum. Exxenin yukselisi gibi dususude hizli oldu diye.

    Iki haberden birisi yalan ama hangisi.

  • Ne alaka kardeşim bende FB liyim ama Acun'u sevmem ve saygıda duymuyorum. Aleyna Tilki Enes Batur cu adam babamın oğlu olsa sevmem. Topluma sürekli boş şeyleri dayatıyor. Esas mesele ükkeye, gençlere doğruyu güzeli öğretmek bence. Baktığın pencere ülkeyi batırmak için kurulan tuzaklardan birisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da bedava olan içeriği alıp youtube kadar bol reklam dayayıp 10tl'ye satmak. Ve bunu alan 1 milyon kişi olması. Kafalar pırıl pırıl :)

    Hakikaten Acun ne yapsa satıyor. Türkiye'nin apple'ı.

  • Saçmalığın daniskası. Ben bu haberlere inanmıyorum. Kesinlikle reklam amaçlı yapılmış bir haber. Exxen'e para verip üye mi olunur? Gereksiz bir platform.

  • Insanlarin yorgun beyinlerine uyusturucu etkisi yapacak sekilde programlar yapan bu platformun basarili olmasini hic istemiyorum. Gelecege rol model olacak ve toplumu ileriye tasimayacak bir zihniyetin medyada bu kadar baskin yer tutmasi da oldukca uzucu. Yillardir gosterilen Survivor toplumumuza ne katmistir ya da neler goturmustur diye sorsak bu platformun neden basariz olmasini istememizin alt yapisi olusacaktir.

  • Şu leş programlara para vereceğime YouTube'dan KV izlerim daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay bee, yürü be misafir üyelik :)

  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt

    Hemde çatır çatır..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 gun bedava uyeligi acanlarin sayisi 999 bin falansa, normaldir, yoksa buna bin uye bile zor bulunur, cop.

  • Yetişkin , kendini bilen biri kolay kolay bu platforma para vermez . Balon + reklam .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar kalitesiz bir platformun bu kadar ücretli abone sayısına ulaşması imkansız, reklam yapmak için üye sayısını abone sayısı olarak söylemişler. başka bir yalanda 900 milyon TL yatırım açıklamaya gerek var mı yalan olduğu her yerinden belli 900 milyon TL lik ne içeriği görüyorsunuz bırakın 900 milyon tl yi 9 milyon tl lik içerik bile yok. yine burada 900 milyon tl yatırım yapacağız düşüncesini aktarıyorlar. 900 milyon tl yatırımı da siz abone olup parasını vereceksiniz sonra yapacaklar tabi ki kim böyle bir platforma para bağlar. Acun'nun kendini marka zannettiğini biliyorum. Bazı kişiler için gerçekten öyle ki o kişilerde muhtemelen bu platformun saçma adını google olmasa bulamazlar. Peki Acun ne markası eğlence programlarını ortadoğu kafasıyla yorumlama markası bir kaç eğlence programında açıyorum, açıyorum, açıyorum, REKLAMLAR, 5dk geriden başlayıp tekrar açıklıyorum........ acun işte bunun markasıdır. aynısının birde açıklıyorum versiyonu var. şimdi Kırmızı Oda ile kadınları(yoksa erkekleri mi demeliydim) istismar etmeye başladı erkekler kadınları sürekli dövüyor kötü davranıyor hep öyle yaparız değil mi biz. kanalı tamamen böyle programlar üzerine kurulu bir balon insanlar survivor'dan sıkıldıklarında ne olacak peki? doğru nasıl olsa başkaları hazırlar acun hazıra konar ortadoğu kafasıyla yorumlayıp milyonları cebine indirir. bu kadar yoruma bakarak Acunu sevmediğimi nefret ettiğimi düşüne bilirsiniz ama nefret etmem hatta çocukken Acun firardayı izlerdim kimse tanımazken bilirdim severdim acunu. umarım yazımı okur ona bir kaç tavsiyem var. bence bu işi bıraksın platform işi ona göre değil dünyada platform kurulunca dizi süreleri kısaldı bölüm sayıları azaldı acun bir şeyi tamamen cıvıtmadan bırakmayan bir adam. İş dünyası rekabetçi rakiplerin Netflix, Disney+,HBOmax olacak(Disney+,HBOmax şuan yok ama yakında gelirler. geleceğide düşünmek zorunda) içerik olarak bunlarla kapışabilecekmisin. netflix neysede Disney+ ve HBOmax geldiğinde Netflix'in ne olacağı bile belli olmaz. Acun ise arkadaşlarını sevdiği insanları koruyan onları zengin eden bir adam bu aslında iyi bir şey insanlara hakkını vermesi ama acun işi ehline veren biri değil Alp Kırşan gibi boş bir adamı zengin etti survivor'dan topladığı boş beleş adamları ünlü yapıp ülkenin entelektüel kalitesini iyice düşürdü. her neyse çok uzattım ülkede platforma ihtiyaç var mı? kesinlikle çok var. yerli içerik kalitesi yerlerde sürünüyor. geri gittikçe geri gidiyoruz hepimizin beklediği bir platform var ama o platform kesinlikle exxen değil o platform, Türkiyede HBO, Disney kalitesini yaşatacak bir paltform tamam bütçeleri onlar kadar yüksek olmayacaktır ama örnek alınması gereken platform kesinlikle bunlar zaten bu platformlar gibi ortadoğu kafasından (uzun süre boş bakışmalar ve müzükler çok fazla bölüm sayısı) kaliteli içerik üretince toplum karşılığını verecektir. inanılmaz abonelik rakamlarına ulaşılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 26 Şubat 2021; 17:1:45 >
  • yavaş yürüsün

  • Kim inanır bu saçma abone sayısına Tv8 kanalından ne farkı var bu platformun? Bu kadar güçlü rakipler varken böyle bir işe kalkışmak çok anlamsız geliyor insana. Survivor, o ses ile götürülecek iş değil 16 yıldır yeni şeyler çıkarmak yerine survivor yapmaktan bıkmayan birisinin vizyon olmayan bakış açısıyla yapılmış bir girişim hepsi bu.

  • 7 Günlük FREE üyeler de dahil mi mesela.
    Benim FREE üyelik, normalde süresi geçti ama Halen açık izliyorum..

    İlgimi çeken 3 İçerik var.
    * Konuşanlar
    * Garaj
    * TolgaShow

    * İçerik şuan için çok zayıf. Bu içeriğe istenilen ücret yüksek. Tek Fiyat olmalıydı 9.99 TL gibi. Harika olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun bu ülkenin ahlakının bozulmasında ve geriye gitmesinde en büyük pay sahibidir.
  • rakama deneyip bırakanlar dahil mi ?

  • Berringer B kullanıcısına yanıt
    youtube music cabası + youtube originals var şuan türkçe alt yazı desteği olmasada

  • hırsızlıktan farkı yok yaptıgının

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.