Şimdi Ara

Extreme parçalar, aradığınız herşey burada. GTX680 i72700k, ocz ssd, asus maxiumus Vgene z77

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz vatanda toplatılmıştır. Toplatılalı daha 1 hafta oldu parçalar 1 aylıktır. Faturalı ve garantili. kutular ve içerikleri tamdır. Hepsi sıfırdır.

ASUS MAXIMUSVGENE INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2800MHZ(O.C.)SATA 3.0USB 3.0 HDMI ANAKART Fiyat = 450TL

COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA 400TL

MSI GTX680 GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI 1100TL

GSKILL 16GB(4X4GB) ARES BLUE LOW PROFILE DDR3 1600MHZ CL9 QUAD KIT RAM 200TL

INTEL CORE I7 2700K SOKET 1155 3.5GHZ 8MB CACHE 32NM İŞLEMCI 600 TL

SEAGATE 3,5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK 200TL

SANDISK EXTREME SATA 3.0 SSD ( 550MB OKUMA/ 510MB YAZMA) 200 TL

AOC 23" I2352VH GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR 500 TL

PIONEER DVR-S19LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH 50 TL

KOMPLE SİSTEMİ ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR OLURSA TOPLAM FİYAT ÜZERİNDEN 190 TL DAHA İNDİRİM YAPACAĞIM. HAYIRLISI OLSUN. PAZARLIK TEKLİF ETMEZSİNİZ HERHALDE ARTIK =)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabahar -- 9 Eylül 2012; 23:31:43 >

• CİHAZI komple olarak sadece SSD hariç 2800 TL YE bırakıyorum son olarak çok acil ihtiyacım var. araba alıcam, bunu satamazsam kelepir arabayı kaçırıcam. almak isteyen arkadaşlar irtibata geçsin acil olarak. bu fiyat 2 gün sonra değişir!!!..

Orijinalden alıntı: atabahar

Arkadaşlar bu cihazı satabilmem için ne yapmam gerekiyo benim ? 2 hafta oldu bırak satmayı teklif bile alamıyorum ? bende mi bi sıkıntı var, cihaz mı cazip değil çözemiyorum =)

Dostum şöyle söylim sana .
    Birincisi her ne kadar kullanmasan da kutusundan çıkan ürün ikinci el
    ikinci el bir ürünü arayan adam sıfırına para yetiştiremediği için arar sonuçta kaç paradan saydığın çok önemli
    üçüncüsü toplayınca 3000tl gibi bir rakam ediyor. Bir bilgisayar için hemde ikinci el bir bilgisayar için kimse 3000tl yi tak diye vermez. O kadar meblayı gözden çıkaran birisi para sorunu olmayan birisidir ve gider mis gibi sıfır kutu alır , kutularını açar tutkal kokusunu aldıktan sonra keyfi yerine gelir tornavidasını alır toplar kurar onun zevki başkadır zaten :)
    Parça parça satmaya kalkarsan satış daha kolay olur.
    Bir de parçaların içerisinde kasa 320tl ki bir çok kasa çesidi varken bir tanesine 320tl vermek ve istediğini seçememek kötü bir durum. Toplama pc lerde en çok takıldığım durum budur :)
    Tamam bütün sistemin sıfırı atıyorum 4000tl olsun ama dediğim gibi 3000tl verecek adam varsa o adam zengindir ve gider sıfırını toplatır ikinci el alıp riske girmez.
    Dürüstçe bişey söylim sana bende bursa danım ... Ben almayı düşünsem 2300 tl ye en yakın rakama almaya çalışırım. Niye? Benim gözümde bu güzel sisteme en fazla bu parayı veriririm ki içim yanmaz ulan 3000tl tak diye verdim demem yani 2300için verdim gitti iyi fiyata aldım derim. Sende o paraya vermiceğin için ne teklif gelir ne alan olur :D İnş istediğin fiyata satarsın ama üst seviye pc leri bu saydığım sebeplerden alıcı bulmak çok çok zor :) Monitör de zaten çok para :) inş satarsın kardeş.

• Valla ekransız ve ssd hariç 2300 TL ye yazdım diğer bi sitede bakalım hayırlısı acil vermem lazım. monitör dediğin gibi biraz tuzlu ona hiç girmicektim. ahh ahhh. bide alacak karşılığı elektronik almaya tövbe =) faturaları herşeyi duruyo cihazın güven sorunu yaşıcak bi durum yok. ne bilim hayırlısı.

Valla ekransız ve ssd hariç 2300 TL ye yazdım diğer bi sitede bakalım hayırlısı acil vermem lazım. monitör dediğin gibi biraz tuzlu ona hiç girmicektim. ahh ahhh. bide alacak karşılığı elektronik almaya tövbe =) faturaları herşeyi duruyo cihazın güven sorunu yaşıcak bi durum yok. ne bilim hayırlısı.

zor dostum ama hayırlısı inşallah satarsın 2000tl den fazla vermezdim ben şahsen ... Ya işte herkesin kesesi farklı hani aklımda yok ama fiyatın insanı cezbetmesi, aklında yokken aklına sokması lazım işte hele bide aciliyetin varsa :)))
  • quote:

Valla ekransız ve ssd hariç 2300 TL ye yazdım diğer bi sitede bakalım hayırlısı acil vermem lazım. monitör dediğin gibi biraz tuzlu ona hiç girmicektim. ahh ahhh. bide alacak karşılığı elektronik almaya tövbe =) faturaları herşeyi duruyo cihazın güven sorunu yaşıcak bi durum yok. ne bilim hayırlısı.

parası olup almak isteyen için bence güzel fiyat
    şu bir kerede o parayı çıkma kısmı doğru ne yazıkki
    buda sanalpazar üzerinden aşılabilir bence ama toplu alıcı bulmak biraz denk gelme meselesi
    2 ay önce denk gelse ben alırdım mesela
    hayırlı satışlar

Alışveriş yaptığım arkadaşlar

Sisilli @ UzunERdem @ i_nn @ serdar514 @ apocalypto_ @ blackdiamond16 @ tevrat52 @ shenor @ erkanerce @ erenberkay @ erolday @ -gtr @ fatih788 @ DeadZon @ afsinedremitli @ rhnzkn @ ibrahimnc @ cash84 @ Christian Troy @ blackbullet @ iLLEGAL @ garfiens @ ibroam @ Ahmeteyup @ cMbRs @ albatman @ Berti @ Cold @ ozanblotter @ CrySystem @ master93 @ Orod-Dain @ realthing @ mahony99 @ safa_2 @ tarantinox @ CoBaLTx34 @ marsay @ mustul @ yigit__ali @ ELDRUN @ emrahh 88 @ balilias @ alperbaba @ yasin1910 @ inFiniTyDark @ feyyazbugan @ birkin @ sél@h@ttin @ dgo_cr7 @ wodoo2 @ mr.marvel @ SBK @ CodeMachine @ leef1616 @volkitolki77 @karmakan @ Ahmet© @bombaci nurettin @ diji_irfan33 @ makavell54 @M`Shinoda @Mr.Kermit @ RuHsUz PiNoKyO @Kenseii @umitkirmizi @Technical.assistance @jnyt @Tenacious D @cemilac @The Legion @Kenseii @haaaapsuuu @ gokhanext @sir_recep @berdush42 @Naroku @Wheatherman @magi34 @TwisteRegOS @ucanpirpir @hiickimse @ anycs NightmarE_6 @NightmarE_6 @Kratosgreatdestroyer @epoyraz @coolhearts @admestos @lastpavel @ufukdemirci35 @kayra3331 @ HakkiAlkan @byerxan @t_garret @ keteci66 @SKYSOL!D @Z1mBaBwE @darkneel @yusufsk @xmacix @ sasmalco @zaferakay @sevecen69 @Ac1DBuRN @Hellcast @rcpykt @Requiem_For_a Dream @Firochromis @ismailgvn77 @esTFyz @aydınayhan @Altanis @ibocan1978 @_ÇALIŞKAN_

allatkilerle muhattap olmayın bilgi için pm atın
    SilentGamer @ race2005 @EmreRts @ classcocuq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttahmettt

quote:

parası olup almak isteyen için bence güzel fiyat
    şu bir kerede o parayı çıkma kısmı doğru ne yazıkki
    buda sanalpazar üzerinden aşılabilir bence ama toplu alıcı bulmak biraz denk gelme meselesi
    2 ay önce denk gelse ben alırdım mesela
    hayırlı satışlar

Öncelikle teşekkür ederim. Şöyle bir durumda var parça parça satmaya çalışıyorum zaten fakat toplu alımda indirim yapıyorum. Net ifade edemedim kendimi sanıyorum. 1-2 teklif aldım şu ana kadar fakat onalrda beni cezbetmedi. BU ürünler sıfırdır fakat tabi ki insanlar 2.el gözüyle bakabilir bakacaklardır da. fakat bu benim fiyatı iyice öldürmeme sebep olacak bişey değil. forumu incelediğimde insanların 2-3 aylık parçları benden daha normal rakamlara ilan verdiğini ve olumlu tepkiler aldıgını görüyorum. umarım benim parçalarım da hakkettikleri değere giderler. tek tek ve ya toplu biçimde bi şekilde 2 günde satmam icap ediyor . hayırlısı inşallah. ilgilenip düşüncelerini paylaşan herkese tekrar teşekkürler

• aslında borç karşılığı aldıysan pc toplatmak yerine telefon alabilirdin yada paranın hepsiyle birlikte en çok ve kolay satılabilinen parçalar olabilirdi... teklifler var ise kaçırma ilerde keşke o fiyatlara verseydim deriz hep :)
  • Monitor u yanlis girmisim monitorum aoc i2353fh led ips monitordur duzeltiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DREAMss kardeşim bne bu cihazı 3200 e hak edene çokta güzel satarım. herkesin kızı kendine güzel. bu cihazın ederi bu . bu şartlar adaha ucuza mal edebilcek olan varsa buyursun çıksın. cihaz daha sıfır sadece toplatıldı cihaz. faturaları garantileri mevcut alan görecektir saygılarımla . iyi akşamlar cümleten

DREAMss kardeşim bne bu cihazı 3200 e hak edene çokta güzel satarım. herkesin kızı kendine güzel. bu cihazın ederi bu . bu şartlar adaha ucuza mal edebilcek olan varsa buyursun çıksın. cihaz daha sıfır sadece toplatıldı cihaz. faturaları garantileri mevcut alan görecektir saygılarımla . iyi akşamlar cümleten

kendin dedin ya dostum satılmıyor diye bende bu fiyatları vericek adam ikinci el almaz pek diyorum. Keşke parçaları alıp kutularını açmasaydın o zaman çok daha rahat satardın.Ya inş.da satılsın ben kendi düşüncemi söyledim yanlış anlama. Hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 10 Eylül 2012; 20:00:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.