Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.354
Cevap
19
Favori
714.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba, bende soyle bir problem oluyor, mp3 dinlerken bir sure dinliyorum sonra da program kapanip, aciliyor ve muzik kesiliyor bunu poweramp ve winamp ta denedim ayni sekilde yasayan oldu mu acaba ? tesekkurler...
  • arkadaslar verdıgınız cevaplar ıcın cok tesekkurler.
    en kısa zamanda deneyecegım.
  • arkadaşlar merhaba bende easypad kullanıcısıyım cihazla ilgili bu sabaha kadar bir sorunum yoktu ancak sabah cihazı açtığımda booting... yazısında kalıyor ve ilerlemiyor şimdi ne yapabilirim. androidden mi yoksa sizin deyiminizle room danmı anlayamadım android kurulabilen birşeymi yani yeniden kurmam sorunu çözermi acil yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganreis


    quote:

    Orijinalden alıntı: madgare

    selamlar,

    makineyi cumartesi günü beylikdüzü migros'tan 16 gb sd kart hediyeli olarak aldım. ilk günlerde bulduğum uygulamaları denemek için indirdim, beğenmediklerimi sildim. çoğu uygulama ve oyun cep telefonu ekranı çözünürlüğünde açılıyor. bazı oyunlar da 7'' lik tabletlere göre açılıyor. bunları tam ekran yapmak için bir çözüm bulamadım. var mıdır?

    exper'in sitesindeki güncellemeyi indirmeye çalışsam da sayfaya ulaşamadım. açılmadı. dolayısıyla o konu benim için kenarda öyle duruyor. makinenin performansından memnunum gayet, güncellemeyi indirince ne kadar kazancım olacak bilemedim, çok fazla da bızıklamak istemiyorum makineyi honeycomb gelene kadar.

    cep telefonlarındaki gibi bir tuş kilidi şeysi bulamadım ben. sleep mode'a geçmesi için ayarladığım sürenin geçmesini bekliyorum falan, vardır illa ki bir yöntemi de işte.. bunlar kötü şeyler :)

    bazı hd oyunlar paylaşılmış. dungeon defenders'ı dün gece indirdim, oynadım. oynanış, grafikler ve oyun çok güzel. hiç kasılma falan olmuyor. yalnız bir kere çöktü oyun. home screen'e attı direkt. makinenin sağ tarafı hafif ısındı. çok da fazla yüklenmek istemiyorum ama saatler nasıl geçiyor anlamıyorum. bu oyun mevzuunda; yaklaşık 2-3 saat oynadım, %90'lardan %60'lara düştü pil seviyesi. bu bile yeterli bu cihazı kullanmak için. ama eşim bahsetti, akşam kapatırken %90'larda bıraktığımız şarj, sabah açtığında %20 göstermiş. bu nedir?

    açılışta bir çok uygulama otomatikman başlıyor. appkiller var onla kapatıyorum ama bu uygulamaların otomatik açılmasını engelleyecek bir şeyler yok mu? ayrıca kurduğum program dahili hafızaya mı sd karta mı gidiyor neleroluyor bilemiyorum. böyle armut piş ağzıma düş programlar var mıdır?

    e-kitap okumak için aldiko adlı programı indirdim. bilgisayarda pdf'i e-pub'a dönüştüren çevirici programlar var. e-pub'a çevirdikten sonra aldiko'da import edebiliyorsunuz. e-kitap okumak gerçekten keyifli.

    android'i anlamak için öyle gömüldüm ki daha kulaklık performansını, hdmi çıkışını falan böyle donanımsal şeyleri test edemedim bile. android for dummies tadında önerebileceğiniz bir site, kaynak var mıdır?


    Öncelikle hayılı olsun.. Güle güle kullanın...

    ekran boyutu kısıtlı oyunları tam ekran yapabilmen için öncelikle yazılım güncellemesi yapman şart. Özellikle 2 ya da 3 sayfa önce Kraaz arkadaşımızın hazırladığı romu kullanabilirsin. Yükledikten sonra spare part yazılımı gelecektir onun içinden ayarlıyorsun oyunların tam ekran olup olmayacağını.. Güncelleme sonra kazancını sormuşsun, işte sana cevap..

    Tuş kilidi yok ama daha önce tanıttığım Button Savior programını yüklersen anında ekrar karartma seçeneğin oluyor ki bu da tablet için tuş kilidi demek..

    Pil göstergesi sorunu ara ara bende de çıkıyor, cihaz kapalıyken bile bataryadan götürüyor.. Emin değilim ama sanki kapalı olduğu halde arka planda bir şeyler çalışıyor gibi.. Sonuçta yazılım cep telefonu yazılımı, tablet sürümü çıkınca sorun kalmaz inşallah...

    Dungeon Defenders benimde sevdiğim bir oyun. Bu oyunu oynayanlar akşamları toplanıp kendi aramızda maç yapabiliriz.

    App 2 SD programını yüklersen hangi programın nerede ne kadar yer kullanıdığını ve sd karta atılıp atılmadığını görebilirsin.

    Kaynak?... Kaynak burası... başka yer aramaya gerek yok..



    cevap için teşekkürler. yalnız cihazın kendi sleep modu varmış. cihazı kapatır gibi yapıp suspend demek yeterliymiş :) alışacağız işte yavaş yavaş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raz0r38


    quote:

    Orijinalden alıntı: devilesk


    quote:

    Orijinalden alıntı: raz0r38

    Evet kalibrasyon programı var. Ben yükledim. Ve süper olmuş Kraaz sağolasın.

    XP ile yükledim ben. Power ve geri tuşlarına basılı tutarak açıyorsun. Exper'in sitesinde pdf dosyası var. Onda anlatıyor. USB kablon var mı peki? Kablo takılıyken basacaksın. Bilgisayar algıladığında experin sitesinden driver kasörünü indir ve masaüstüne çıkart. Eğer bilgisayara algılattırabilirsen senden driver klasörünü isteyecek. O klasörü göster. Daha sonra Kraaz'ın romuna çift tıkla ve yüklemenin bitmesini bekle.

    ftp://ftp.exper.com.tr/SURUCULER/EASYPAD-P10AN/ROM/

    driver ı yükledikten sonra cihazı görmeye başlayacak sonrada senin rom u yükleyeceğiz.. aslında ben aldığım tableti iade ediyorum gittigidiyordan almıştım.550tl ye bütün bu sorun bence yazılımsal değil. çünki şarja bağlıyken yaptı bütün bunları. şarj olurken cihazın ekran ve alt kısmı epey ısınmıştı. şarjdan çektim işim vardı dışarı çıktım geldiğimde tekrar açtım cihaz hemen açıldı. dokunmatiği epeyce hassaşlaşmıştı. aldığım kişide expere sor deyince. faturası garantisi herşeyi var ama adıma değil aldığım kişinin adına bana bir sürü sorun olacak. olaya maddi açıdan bakmıyorum para sıkıntım yok.gittigidiyor dan almamın sebebi hızlı kargo olması bir günde elime geçti. artık bimeksten veya kangurum dan alacağım.ilerde arıza yaparsa kendi adıma experle uğraşırım. bu arada yardımların için çok teşekkür ederim. tavsiyelerinin hepsini bilgisayara kaydettim. yeninin üzerine kurarım birde senin rom türkçemi. bu tablet te bir çok şey türkçeydi.. başını ağrıttım ilgin için tekrar teşekkür ederim. iyi geceler..



    Evet rom Türkçe. Tüm romlarda dil dosyaları dahili olduğundan Türkçe hepsinde var. Yalnız keşke iade etmeseymişsin. Çünkü şardayken bende de dokunmatiği deliriyor. Yani ürünle alakalı değil. Android ile alakalı.

    Şarjdayken tuş kilidini bile açmak işkence. Bunu eminim ki diğer arkadaşlar da yaşıyordur. Ayrıca teknik servis sorunları biraz eski. Sonradan düzeltmişlerdir diye düşünüyorum. Ama düzelmese kaç yazar. İnternetten bulur parçayı hallederiz. Hiç bilmiyorsan bir elektronikçiye taktırırsın.

    Benim için boyutları büyük geldi. Ama şu kitap kapağı şeklindeki kılıfı alabilirsem süper olacak. Çünkü çantayla taşımak zorunda olduğumdan rahatça çıkarıp kullanmak işkence oluyor. Kitap kullanır gibi tablet kullanmak istiyorum artık.

    dostum şimdi şöyle bir ikilemde kaldım exper mi alayım apple ipad 1 mi alayım.karar veremiyorum sen ne tavsiye edersin.
    birde şu ekranın sağ tarafının ısınması ile ilgili teknik servisle konuştum biraz evelediler gevelediler ekranın ısı ile etkileşerek ikonları aktif hale getirdiğini yani parmağımızdaki ısı ile söylediler. böyle olunca bence şarj ederkende ısınıyor oyun oynarkende galiba yukarda bir arkadaşda oyunun bir süre sonra kapandığından ve ekranın sağ tarafının ısındığından bahsetmiş. bence bu bir arıza ve galiba çözümüde yok. yazılımsal bir şey olduğunu zannetmiyorum bütün bunları göz ardı edersek fiyat performans süper bir alet exper ve burdan anladığım kadarıyle herkes çok sevmiş gibi. tekrar ilgin ve yardımların için teşekkürler .aslında paylaşım ve çok kıymetli bilgiler için herkese teşekkürler.
  • ürünü ilk alacagım zaman bende 2lemde kalmıştım ipad mi ? Exper mi? alsam diye , Exper kimsede yok o zamanlar çıktıgı ilk gün , gittim elektroworlde ipadi denedim yarım saat sonra experi denedim ve artılarla eskileri karşılaştırdım sonuç : Exper Easypad aldım.


    Bu arada bende makinada oyun falan kapanmadı şimdiye kadar ısınma olayınıda yaşamadım , 2 saat falan aralıksız oyun oynamışımdır.
  • Tam ekran oyunlar serisine bende katkıda bulunayım..

    Kızgın kuşların yeni macerası Rio'da devam ediyor..

    Angry Birds Rio

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


    http://www.mediafire.com/?cjh6pskp00k1ptm


    Guns'n'Glory v1.5.4

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


    http://www.duckload.com/download/3927254/gg154.apk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganreis

    Tam ekran oyunlar serisine bende katkıda bulunayım..

    Kızgın kuşların yeni macerası Rio'da devam ediyor..

    Angry Birds Rio

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


    http://www.mediafire.com/?cjh6pskp00k1ptm


    Guns'n'Glory v1.5.4

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


    http://www.duckload.com/download/3927254/gg154.apk



    Harika iki paylaşım hocam bunlar bağımlılık yapıyor, yalnız bir oyun daha var bu tarzda suan pcde oynuyorum plants vs zombies diye bir oyun acaba o da şuan kullanılabilir durumda mı???

    Ayrıca 1-2 sorum olucak ekran koruma jilatini almak istiyorum, ipad koruma filminden herhangi bir ürün easypad için uygunmudur???

    http://www.vatanbilgisayar.com/muvit-5518-muvit-ipad-ekran-koruyucu-film-seti-(2-adet-mat)/productdetails.aspx?I_ID=50411
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraaz

    O işin en kolayı , tabi bilene kolay.

    1.Opera yı ac , Operanın adress satırına opera:config yaz, sana advanced ayarlar acılacak.

    2.İndir asaga User Prefs yazan kısma kadar.Tıkla ustune Onun Ek seceneklerini ac.

    3.User Prefs seceneklerinde, Custom User-Agent yazan kısmına gel.

    4.Custom User-Agent in yandaki bos kutucugun ustune tıkla ve Oraya Desktop yaz.Ok tamam de.

    5.User Prefs te asaga dogru cek menuyu ,Save yazan yere tıkla, user pref saved falan filan diyecek. Bir restart at alete.

    6.Tıkla Operaya ac istediğin siteyi normal modta.

    Başkası da soylemez ha bunu bak ,ona gore ,Sitelerin yuzde doksanı normal moddta acılır.
    İkinizde bana birer dürüm ısmarlarsınız artık ,gerci kofte ekmek te olur.

    Duzeltme yapayim Desktop yazdiginiz yere alttaki satiri yazarsaniz, butun siteler Desktop mod ta acilir.
    Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/534.25 (KHTML, like Gecko) Chrome/12.0.706.0 Safari/534.25


    Eyvallah, bu yöntemi bilmiyordum, hemen E72'de de deneyeyim bakayım nasıl çalışacak :)

    Dürüm vs. lafı mı olur hocam, dürümün daniskası fedadır sana Anadolu yakasındaysan mesaj at
  • Yalnız yine bir dipnot düşeyim. Burada bahsi geçen romların neredeyse hepsinde şarjın gösterimi ile ilgili sorun yaşadım. Mesela dün gece şarja bırakıp sabah full şarjda aldığım tableti akşam açtım. %100'de idi. Neyse internet, oyun kıvır zıvır %75 oldu. Eyvallah. Bugün gün boyu kapalıydı (suspend değil, külliyen kapalı) akşam açtık %74. E tamam süper. Neyse takıldık derken %69 oldu. Sonra bir nedenden restart ettim, ana, bir baktım ki %12. Küt uyarı verdi falan, neyse yeniden şarja taktım.

    Ama emin olamadığım birşey var. Ana şarj göstergesi bir şekilde hatalı olabilir mi? Yani aslında %60 şarj varken %10 gösteriyorsa, şarja bağladığımızda %60 dolu aleti %10 diye ha babam şarj edeceğiz boş yere. Kafamı karıştırdı bu husus.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kego

    Yalnız yine bir dipnot düşeyim. Burada bahsi geçen romların neredeyse hepsinde şarjın gösterimi ile ilgili sorun yaşadım. Mesela dün gece şarja bırakıp sabah full şarjda aldığım tableti akşam açtım. %100'de idi. Neyse internet, oyun kıvır zıvır %75 oldu. Eyvallah. Bugün gün boyu kapalıydı (suspend değil, külliyen kapalı) akşam açtık %74. E tamam süper. Neyse takıldık derken %69 oldu. Sonra bir nedenden restart ettim, ana, bir baktım ki %12. Küt uyarı verdi falan, neyse yeniden şarja taktım.

    Ama emin olamadığım birşey var. Ana şarj göstergesi bir şekilde hatalı olabilir mi? Yani aslında %60 şarj varken %10 gösteriyorsa, şarja bağladığımızda %60 dolu aleti %10 diye ha babam şarj edeceğiz boş yere. Kafamı karıştırdı bu husus.


    Çok doğru yazılım-batarya etkileşimi çok iyi deyil yalnız şöyle bir şey farkettim cihazı kapatmak için kapatma tuşunu basılı tutunca ekrana gelen menüden telefonu kapat dendiğinde cihaz tam olarak kapanmıyor uyku moduna geçiyor ve o arada şarj zamanla azalıyor cihazı daha sonra açınca şarj azalmış gibi geliyor ama cihazı kapatma tuşunu 5-6 saniye basılı tutup kapattığımızda öyle bir sorun olmuyor şarj kapatılan değerlerde oluyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    Çok doğru yazılım-batarya etkileşimi çok iyi deyil yalnız şöyle bir şey farkettim cihazı kapatmak için kapatma tuşunu basılı tutunca ekrana gelen menüden telefonu kapat dendiğinde cihaz tam olarak kapanmıyor uyku moduna geçiyor ve o arada şarj zamanla azalıyor cihazı daha sonra açınca şarj azalmış gibi geliyor ama cihazı kapatma tuşunu 5-6 saniye basılı tutup kapattığımızda öyle bir sorun olmuyor şarj kapatılan değerlerde oluyor...


    Power'a uzun basınca menü geliyor orada hem "suspend" var (neden ingilizceyse diğerleri türkçeyken) hem "Kapat" var. Ben kapat'ı seçmeme rağmen şarj gidiyor, ya da öyle görünüyor. Ama misal bugün %60'larda iken hiç restart etmemiş olsam %50'de pat diye kapatacak mıydı acep diye de merak ettim.

    Ya da fazladan şarj ediyoruz cihazı. Bu da matrix gibi oldu. Hani matrix'de ölmece vardı ya, aslında gerçekte ölmese bile beyin öyle algıladı diye gümlüyordu elemanlar, burada da öyle yazılım diyor ki pile, "güzelim senin şarj %10", pil de garibim %60 şarj olsa bile kendini %10 sanıp ona göre davranıyor falan filan

    Neyse daha da saçmalamadan başlığı terk edeyim
  • hdmi çıkışını denedim. sesi televizyondan vermiyor. herkeste böyle mi?

    720p mkv oynatayım dedim rock bilmem ne video oynatıcıyla. çok kastı ve ses gelmedi. daha önce yazılanlarda sesi az geldiğinden bahsediyorlardı, bunda ses hiç gelmedi. codec vs. gibi şeylerle alakalı mı bu? film oynatabilecek (*.mkv) beleş ve güzel programlar var mıdır?

    bu arada bahsi geçen ısınma olayını şarjda yaşamadım pek. ekran hassasiyeti gibi problemler yaşamıyorum. sadece işte bahsettiğim gibi dün oyun oynarken hissettim. xbox 360'da rrod yaşamış birisi olarak ekrandan ziyade, ben hassaslaştım bu konuda. onun için belirtme isteği duydum önceki mesajımda. :)

    daha demin olan bir şeyi anlatayım şarj yüzdesiyle alakalı. %25 civarı şarjda bırakmıştım. suspend ettim. 1 - 1.5 saat falan ilgilenmedim aletle. ekran kilidini açtım baktım şarj %29 gösteriyor. 15-20 sn sonra %100'e döndü. donanımsal olduğunu düşünmüyorum. honeycomb'u merakla beklemeye devam ediyorum. froyo'nun tabletle uyumsuzluğu böyle ufak ayrıntılarla ortaya çıkıyor. küçük sinek misali can sıkıyor zaman zaman.

    ve diğer sorumu tekrarlayım, çok canım sıkıldı bu işten. aleti açtığımda 8-9 tane program otomatikman açılıyor. appkiller'dan kapatıyorum. hatta bazen force shut (?!) ederek kapatıyorum falan. bu, açılışta otomatikman çalışmaya başlayan uygulamaları seçebileceğimiz bir yöntem mevcut mu?
  • Arkadaşlar ekran koruma filmi ve klavyeli kılıf almak istiyorum.
    Kılıf olarak şu ürün var tavsiye edermisiniz?

    http://urun.gittigidiyor.com/10-INCH-EKRANLI-TABLET-PC-KLAVYELI-DERI-KILIF_W0QQidZZ37131469

    Ekran koruma filmi için de bu ürün var sizce kullanışlımıdır??Siz ne kullanıyorsunuz ve nerelerden aldınız bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

    http://urun.gittigidiyor.com/10-2-quot-Ekran-Koruyucu-Tablet-PC-Netbook-Laptop_W0QQidZZ37526294
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kego


    quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    Çok doğru yazılım-batarya etkileşimi çok iyi deyil yalnız şöyle bir şey farkettim cihazı kapatmak için kapatma tuşunu basılı tutunca ekrana gelen menüden telefonu kapat dendiğinde cihaz tam olarak kapanmıyor uyku moduna geçiyor ve o arada şarj zamanla azalıyor cihazı daha sonra açınca şarj azalmış gibi geliyor ama cihazı kapatma tuşunu 5-6 saniye basılı tutup kapattığımızda öyle bir sorun olmuyor şarj kapatılan değerlerde oluyor...


    Power'a uzun basınca menü geliyor orada hem "suspend" var (neden ingilizceyse diğerleri türkçeyken) hem "Kapat" var. Ben kapat'ı seçmeme rağmen şarj gidiyor, ya da öyle görünüyor. Ama misal bugün %60'larda iken hiç restart etmemiş olsam %50'de pat diye kapatacak mıydı acep diye de merak ettim.

    Ya da fazladan şarj ediyoruz cihazı. Bu da matrix gibi oldu. Hani matrix'de ölmece vardı ya, aslında gerçekte ölmese bile beyin öyle algıladı diye gümlüyordu elemanlar, burada da öyle yazılım diyor ki pile, "güzelim senin şarj %10", pil de garibim %60 şarj olsa bile kendini %10 sanıp ona göre davranıyor falan filan

    Neyse daha da saçmalamadan başlığı terk edeyim



    Bu yanlıs gosterge durumnda soyle bir olay var.Yazılımda bir hata var anlasılan.
    Yazılım ancak Full durumdan , o an pili ne kullanmıs ,kac yazılım ne kadar sure kullanmıs pili filan gibi bir kayıt tutar.Sen tableti acıp kapattıkca o kayıtlardan bilgi alınıp pilin durumu ona gore gosterilir.Da her zaman pek te saglıklı olmiyor o iş ,o yuzden 100 den ani bir yuzde 80 ne dususu veya garip rakamlar gosterme filan yasanır.Yani anlayacagınız orda gordgumuz rakamlar aslında tahmini degerler diyebilirim.Sorunun cozumu yok mu ? Var. Da yeni surucu cıkıncaya kadar bu sekilde kullanacaz.
    Yapacagınız sey , tableti 2-3 kere yuzde 5 lere hatta yuzde 1 lere kadar dusurup pili yeniden 100 de yuze sarj etmek. ve restart atmak.Bazen bir kere de yetiyor.
    Ama Dikkat edilmesi bir nokta var.Bunu unutmayın Tableti oyle gece kapatıp şarj etmeyin ,o sırada yazılım calısmadıgından pek te algılayamaz pil durumunu, o yuzden butun gece sarjda kaldı. sabah actım yuzde 50 gosteriyor hikayeleri oluyor.Tablet acıkken şarj edin bir şey olmaz pile, korkmayın.
    O pil hikayeleri eski Ni CAD pilleri icin gecerli ,Li İon veya Polymer lerde ,aman kapatayım da acık kalmasın ,pil bozulmasın durumu yok.Belli omurleri var o omru bitince sen ne kadar da korusan o bozulacak.
    Ama omru 1 yıldır veya 2 yıldır onu bilemeyiz tabi ,kullanılan malzemenin kalitesine baglı.Ama Li İon veya Polimer Pilleri kesinlike ama kesinlike bosaltmayın tamamen , O olayı iste kısaltiyor pilin omrunu gercekten.
    Bizim kide Li Polymer di sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kego

    Yalnız yine bir dipnot düşeyim. Burada bahsi geçen romların neredeyse hepsinde şarjın gösterimi ile ilgili sorun yaşadım. Mesela dün gece şarja bırakıp sabah full şarjda aldığım tableti akşam açtım. %100'de idi. Neyse internet, oyun kıvır zıvır %75 oldu. Eyvallah. Bugün gün boyu kapalıydı (suspend değil, külliyen kapalı) akşam açtık %74. E tamam süper. Neyse takıldık derken %69 oldu. Sonra bir nedenden restart ettim, ana, bir baktım ki %12. Küt uyarı verdi falan, neyse yeniden şarja taktım.

    Ama emin olamadığım birşey var. Ana şarj göstergesi bir şekilde hatalı olabilir mi? Yani aslında %60 şarj varken %10 gösteriyorsa, şarja bağladığımızda %60 dolu aleti %10 diye ha babam şarj edeceğiz boş yere. Kafamı karıştırdı bu husus.


    Evet, yaklaşık 1 küsür saat şarj ettim %100 olmuş, demek ki gerçekten de %60 olan değer doğru imiş. Yoksa %8'den, %100'e gelmesi için en az 3-4 saat gerekirdi.

    Birşey sorayım, denemedim ama 3. parti pil yazılımları kendi ölçümleri değil de sistem bilgisini esas alıyorlar değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thorismund

    Arkadaşlar ekran koruma filmi ve klavyeli kılıf almak istiyorum.
    Kılıf olarak şu ürün var tavsiye edermisiniz?

    http://urun.gittigidiyor.com/10-INCH-EKRANLI-TABLET-PC-KLAVYELI-DERI-KILIF_W0QQidZZ37131469

    Ekran koruma filmi için de bu ürün var sizce kullanışlımıdır??Siz ne kullanıyorsunuz ve nerelerden aldınız bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....

    http://urun.gittigidiyor.com/10-2-quot-Ekran-Koruyucu-Tablet-PC-Netbook-Laptop_W0QQidZZ37526294


    Ben ekran koruyucuyu sunu aldım
    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280641713606

    Bekliyoruz bakalım gelsin, adamın dediğine gore Tum yuze gore lazerle kesiyorlamıs.
    Gelince gorecez nasıl bir sey.Adam yalnız 2 nci gunde gonderdi.Da ne zaman gelir allah bilir.
    Gelince artık ,3-5 foto koyarız.

    Kılıf klaviyesiz olarak ta bir arkadas getirecek ukraynadan onu da bekliyoruz bakalım.Gelince onun da fotolarını koyarız.

    Ha birde canta aldım bak unutmusum yazmayı sundan, olculeri tam uydu.
    http://www.vatanbilgisayar.com/case-logic-ula110g-ula110g-notebook-messenger-cantasi,10’’,gri/productdetails.aspx?I_ID=48788



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 24 Mart 2011; 0:38:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kego
    Birşey sorayım, denemedim ama 3. parti pil yazılımları kendi ölçümleri değil de sistem bilgisini esas alıyorlar değil mi?


    O yazılımın kendisine baglı bazılari systeme bakar.Bazıları da kendi kaydını tutar.
    Ama hangi yazılım ne yapar bilmiyorum , markette bir ton onlar.
  • Benim kılıf bundan. Kauçuk ve orta halli, ciddi düşmeye şaşmaya pek geleceğini sanmam. Tableti çok dolaştırmayıp daha ziyade evde kullandığım için çok alengirli birşey bakınmadım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/addison-300496_black-addison-300496-10.2-netbook-kilifi/productdetails.aspx?I_ID=48501

    Ekran koruyucu almadım. Şimdilik gerekli gibi gelmedi ama alınacaksa anti-glare öneririm, onların ışık kesme performansları çok başarılı. 2 gün önce siparişi verdiğim stand da ahanda şundan. Yukarıda başka bir arkadaş da aynısından almıştı (ya da alacaktı).

    http://www.dealextreme.com/p/compact-swivel-holder-station-for-ipad-touchpad-ideapad-eeepad-tablets-58058

    Klavye olarak da geçenlerde Yazıcıoğlu'nda epey kompakt ve toocuhpad'i de olan BT klavye gördüm. O sıra acelem olduğu için detaylı bakamadım ama iş görecek birşeye benziyordu. Bi ara uğrarsam bakıcam bakalım ne menem birşeylermiş .

    Hatta linkini de buldum. Şunun aşağı yukarı aynısı

    http://www.donanimblog.net/chinavasiondan-touchpadli-ve-lazer-isaretleyicili-kablosuz-klavye-mini-bluetooth-keyboard.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kego

    Klavye olarak da geçenlerde Yazıcıoğlu'nda epey kompakt ve toocuhpad'i de olan BT klavye gördüm. O sıra acelem olduğu için detaylı bakamadım ama iş görecek birşeye benziyordu. Bi ara uğrarsam bakıcam bakalım ne menem birşeylermiş .

    Hatta linkini de buldum. Şunun aşağı yukarı aynısı

    http://www.donanimblog.net/chinavasiondan-touchpadli-ve-lazer-isaretleyicili-kablosuz-klavye-mini-bluetooth-keyboard.html


    Bu klavye iyimiş.Dur bende bakınayın boyle bir sey.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.