Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
714.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Smartbook Surfer 360 MN10U, and Smartbook Surfer 360 MR7U, the Germany brand, Smartbook AG has also release another Android powered tablet, namely Smartbook SURFER 360 MN10. The new Smartbook SURFER 360 MN10 tablet is also running on the Android v2.2 Froyo operating system, but powered NVIDIA Tegra250 1 GHz dual core processor. Beside these, it has 10.1-inch (25.7 cm) capacitive multi-touch TFT LCD screen display, WiFi, Bluetooth, supports microSD slot for memory expansion, an 1.3 megapixel webcam, G-sensor, stereo speakers, and so on. Just have a look on the below specs list to grab more information on the new Smartbook SURFER 360 MN10 Android tablet.



    Smartbook SURFER 360 MN10 Tablet Specs

    * Powered by a NVIDIA Tegra250 1 GHz dual core processor (Cortex-A9 2x 1.00GHz)
    * Runs on Android v2.2 Froyo OS
    * 10.1-inch (25.7 cm) capacitive multi-touch TFT LCD screen display
    * Screen resolution of 1024×600 pixels
    * 512MB DDR2 memory, & 512 MB NAND FLASH (SLC Type) internal memory
    * WIFI 802.11 b / g, and Bluetooth 2.1 + EDR
    * Supports microSD slot for memory expansion
    * 1.3 megapixel webcam
    * Stereo speakers and mic
    * G-sensor
    * DC In, HDMI output, 3x USB, line out, headphone jack
    * 1 x USB, 1 x HDMI, 3.5 mm headphone jack, SIM card slot
    * Boasted by a Lithium Polymer 3300 mAh 7.4V battery
    * Dimensions: 275mm x 178 mm x 13.60 mm, & Weight: 750g

    The new Smartbook SURFER 360 MN10 Android tablet is listed with a price tab of about €499, but you can purchase it at a starting price of around €368.15. Manufacturer is providing an one year warranty on the new Smartbook SURFER 360 MN10 Android tablet.

    http://www.3noobs.com/smartbook-surfer-360-mn10-tablet-specs-price/

    Normalde fiyatı 499 euroymuş yani şu anki kurdan hesaplarsak 1075 TL yapıyor , Ürün orda da piyasaya yeni girmiş ve tanıtım fiyatı olarak 370 euro olarak belirlenmiş ki 795 TL yapıyor. üstelik almanya ürünü 1 yıl garantili olarak satıyorlarmış , bizdeki destek ve fiyat aynı ürüne göre çok iyi oldugu bu karşılaştırmadan da çok rahat anlaşılıyor. Hala bu ürüne bu fiyatı hak etmiyor diyen varsa gitsin kendini ilk buldugu köprüden aşagıya atsın , herşey ortada ilk parti bitince experi de bu fiyattan alamayacaksınız demedi demeyin. Düşünenler fiyatı uygunken alsınlar.




  • Kapagi actiginda hiic dikkatini cekti mi acaba. Oralarda bos bir sd kart yuvasi varmi? Kendi hafizasi icin vardir ama bos birakilmistir. Ne dersin?
  • @Kraaz resimlere bakılınca 3g modemin "HUAWEI EM770W" oldugu anlaşılıyor ;


     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI



    http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-huawei-em770w.html

    http://cgi.ebay.co.uk/HUAWEI-EM770W-HSUPA-WCDMA-EDGE-MINI-PCI-E-WWAN-Card-/230490054372

    http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=HUAWEI+EM770W

    ebaydan yada alibaba express üzerinden çinden sipariş verilebilir ürün , özellikle çine güven olmazsa ebaydan kolaylıkla alınabilir diye düşünüyorum , üste linkleri ekledim


    özellikle bu satıcı baya iyi gibi 69 dolara fiyatıda uygun digerlerine göre gold üye bu adamdan alınabilir :)

    http://cgi.ebay.com/New-UNLOCKED-HUAWEI-EM770W-WWAN-3G-HSDPA-HSUPA-PCI-E-/250755814323?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a623613b3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 17 Şubat 2011; 23:44:12 >




  • takvim olayını çözdüm arkadaşlar :
    CalenGoo adlı uygulamayı indirip kuruyoruz daha sonra ayarlardan takvim için mail girmemizi istiyor gmail girdiğinizde gmail takvimi ile sekronize çalışıyor onu da outlook takvimi ile senkronize ettiğimizde tüm takvimler elimizin altında oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakieryigit

    @Kraaz resimlere bakılınca 3g modemin "HUAWEI EM770W" oldugu anlaşılıyor ;


    http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-huawei-em770w.html

    http://cgi.ebay.co.uk/HUAWEI-EM770W-HSUPA-WCDMA-EDGE-MINI-PCI-E-WWAN-Card-/230490054372

    http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=HUAWEI+EM770W

    ebaydan yada alibaba express üzerinden çinden sipariş verilebilir ürün , özellikle çine güven olmazsa ebaydan kolaylıkla alınabilir diye düşünüyorum , üste linkleri ekledim


    özellikle bu satıcı baya iyi gibi 69 dolara fiyatıda uygun digerlerine göre gold üye bu adamdan alınabilir :)

    http://cgi.ebay.com/New-UNLOCKED-HUAWEI-EM770W-WWAN-3G-HSDPA-HSUPA-PCI-E-/250755814323?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a623613b3


    Yalnız bir de IMEI kayıt işlemi var. Ayrıca gümrükten telefon modemli cihazlar geçirmek yasak, paketinden, faturasından vs. bir yerden anlayan çıkarsa direk geri gönderilebilir. Astarı yüzünden pahalıya gelebilir yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: agnaday3

    Kapagi actiginda hiic dikkatini cekti mi acaba. Oralarda bos bir sd kart yuvasi varmi? Kendi hafizasi icin vardir ama bos birakilmistir. Ne dersin?


    Ozellikle baktım.Acaba dedim hani seytan bu ya durtmustur birilerini koymuslardır bos yuva.Maalesef yok altında filan varsa bilemeyecem. Tamamen sokmedim ,onu ilerleyen gunlerde yapacam artık.

    @baki oda guzel de , diğer dalgalar da lazım , orda anten var sim kart yuvası var.birde bunların bagalntıları.Cıplak 3g modem pek isimize yaramayacak.

    Aslında beklemek lazım. Nasıl olsa acıklama yapılmıstı sanırım, ileride bunların 3G lisi cıkacak diye.ya ericsson ya huawei olacak dendi 3G modem.Oyle bir sey okudum sanırım biryerlerde.
  • Arkadaşlar android 3 yükseltme olurmu
    galaxy 10.1 cıktı onda var android 3
  • Arkadaslar ben usbden baglayinca bilinmeyen aygit diyor rom yukleyemiyorum sd karttan yukleme nasil yapabilirim
  • Arkadaslar bende resimleri inceledim ve sadece 3g modem ile bitmez sim slotun oldugu board, data ve power konnektorleri ile anten kablo ve boardlari da lazim.
    Ancak bakin sizde yakinda goreceksiniz bu ve buna benzer parcalar ve setler bol bol ve erisilebilir olacak. En azindan alibaba ve ebay uzerinden..
    Ayrica nvidianin developer sitesinde sdk free olarak vardi. Kernel derleyebilirim diyen arkadaslar mevcut turkcell veya vodafone modemlerin suruculerini embed edebilirlerse hic donanimsal calismaya gerek kalmadan harici modemler ile baglanilabilir.

    İlaveten calismaya gerek kalmadan 3g li bir rom modifikasyonuyla is bitebilir.

    Ama ben bu parcalari baglantilarimdan biraz arastiracagim.

    Not forumda bir arkadasimiz 3 adet oyun upload etmis. Ben de sagolsun onlari bir deniyeyim dedim. Asphalt 5, dungeon hunter ve sparta li bir oyundu. Toplamda yaklasik bi 500 mb downloaddan sonraa oyunlari yukledim hepsi gayet guzeller. Bundan ziyade ben sistemin oyunlara degilde oyunlarin sisteme ayak uyduramadigini dusunmeye basladim. Cunku gameloftun bu oyunlari bile cok yusek fps degerleri ile oynaniyor. Bence su anda bu makineleri bu cozunurlukte zorluyacak oyunlar uretilemiyor. Yada bana denk gelmedi. Ozellikle denemek icin hawx i yukledim ve beklemedigim bir sekilde guzeldi grafikleri. Gercek performansi ornekleyebilmek icin Herhalde psp oyunlarinin androide port edilmesini bekleyecegiz.

    Sevgilerle




  • Arkadaslar simdi bu pov advent vs.. android3 romu cikarinca bizim expere kurabilecekmiyiz? Kendi browseri dolphinden hizli ve daha dogru tepki veriyor.bu cihaz ingiltere ve almanyadan daha ucuz su an,exper 2. Parti getirmezse zor alinir bu paraya halen kaldiysa ihtiyaci olan alsin
  • Ayrica bu modemde quallcomm un msm 6290 cipi kullanilmis ve em 770 modulu ise asus us eepc netbooklarinda da kullanilmis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    Arkadaslar ben usbden baglayinca bilinmeyen aygit diyor rom yukleyemiyorum sd karttan yukleme nasil yapabilirim


    APX modda mı diyor onu ? Eger onda diyorsa suruculeri surda:

    http://www.myadventvega.co.uk/SystemUSB.zip - aygıt yoneticisinden tanıtıp Rom update yapmana izin verir.
  • pdf



     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI
  • e book

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI
  • sörf

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI
  • herkese iyi geceler dileyeyim resimleri anca böyle yükleyebildim kusura bakmasın kimse cihaz bir haftadır elimde. Bende nacizane fikirlerimi paylaşayım istedim.Tablet almaktaki amacım film seyretmek kitap okumak sörf ve aradada oyun oynamak idi yaklaşık altı aydır tablet araaştırmalarım devam ederken easypadi sıcak fırsatlarda görünce direk gidip aldım. Herkesin fikrine saygı duymakla berabar şu an daha iyi bir f/p ürünü olmadığı kanaatindeyim. alternatiflerini yurt dışından garantisiz ve nakit almak gerekirken bunda 2 yıl garanti vede 12 taksit imkanı mevcut vede fiyat gayet makul.

    gelelim yourmlarıma.

    Donanım olarak tegra2 ye yoruma gerek yok ama dahili hafızanın biraz daha yüksek olmasını isterdim.
    Ekran cihaz normal konumda alttan bakıldığında görüş kaybediyor tıpkı masa üstü birçok lcd monitörde ve benim samsung 940 bw monitörümdede olduğu gibi ama ters ve dik açılardan görüşte bir sorun oluşmuyor yani ekranından ben memnunum dokunmatik konusundada bir sıkıntı yok.
    Usb ve hdmi cihaz için birer artı fakat ntfs sisteminin windowsa özel olması nedeniyle fat32 ye mahkum olmak ve mevcut mkv filmlerimi (birçoğu 4.3 gb) seyredememek hayalkırıklığı umarım google bu konuda bir çözüm üretir yoksa cihazın 1080p desteklemesi bence çokta bi anlam ifade etmiyecek.Hdmi de tv bağltısı için olumlu fakat ondada aynı sıkıntı var sanırım mevcut çözünürlükle görüntü aktarılıyor yani full hd bir tv ye bağladığınızda görüntü 1024 e 600 olarak gidiyorki buda tegranın mevcut gücünü haricen kullanamayacakmıyız sorusunu aklıma getiriyor. (yanılıyorda olabilirim full hd bir görüntü aktarmadım tv ye) beklentim ise bu cihazı lcd ye bağlayıp bir medya player gibi kullanabilmek idi ki medya playerlardan çok daha güçlü bir donanımı var.
    1.3 lük kamera olmamasında iyidir
    hoparlöler zayıf gürültülü ortamlarda duyulmuyorlar.
    cihazın şarzı gayet yeterli.
    Kitap okumak sörf yapmak ve dvix film izlemek için yeterli bir cihaz.Tek sorun lit uzantısınında window sa özel olması elimdeki kitaplarının bir çoğunun lit uzantılı olması convert yapmamı gerekectirecek. (yukarda pdf ve e kitap örneklerini koydum)Özellikle büyük şehirlerde otobüs ve servislerde geçen gereksiz zamanı düşünürseniz sanırım çok faydalı olacaktır.
    birçok arkadaşın yaptığı araştırmalardanda birçok ülkede aynı ürünün çıktığını gördük ki buda cihaz için olumlu bir gelişme ayrıca araştıran paylaşan arkadaşlarada emekleri için teşekkür ederim .
    Uygulama olarak applanet gayet yeterli ama tablaete özel bir market umarım 3.0 la beraber gelir.

    şimdilik bu kadar cihazdan genel olarak ufak hayal kırıklıkları yaşamakla beraber memnun kaldım.

    teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    Arkadaslar ben usbden baglayinca bilinmeyen aygit diyor rom yukleyemiyorum sd karttan yukleme nasil yapabilirim


    APX modda mı diyor onu ? Eger onda diyorsa suruculeri surda:

    http://www.myadventvega.co.uk/SystemUSB.zip - aygıt yoneticisinden tanıtıp Rom update yapmana izin verir.



    yok oraya kadar hiç gelemedim apx olarak tanıtamadım aleti taktığımda ben usb den bağlayınca usb device not recognized diyor bilgisayar 2 bilgisayarda da denedim olmadı




  • Aynı sorunları bende yaşadım.Mevcut tarayıcıyı halledememiştim
    @Father Torque arkadaşımız şöyle yazmış onun sayesinde oldu.

    "Open your browser, enter "about:debug" (without quotes )into the address bar, then hit the "Go" button on your keyboard—don't tap the search/URL suggestion that comes up. You'll notice that the browser now does, well, nothing. But hit your Menu key, choose the "More" option, then select Settings. Scroll down some, and you'll see a new collection of advanced options there, including a "UAString" option. Click that, then choose between Android, desktop, or iPhone user strings to change what browser web sites think you're visiting with. SELECT "DESKTOP"

    Yani mevcut tarayıcıyı açın.Adres satırına about:debug yazın.Git deyin bir şey olmayacak.Şimdi sağ üstte geri işaretini yanındaki seçenek menüsüne tıklayın.Altta açılan seçeneklerden "Diğer" i seçin."Ayarlar" ı seçin.En altta "UAString" e tıklayın."Android" yerine "Desktop"u işaretleyin.

    Ayrıca Dolphin browser ile de halloluyor.Ancak bulması güç oldu onu da.Buraya uplad ettim.Deneyin bir.İlk ayarları yaparken User Agent başlığında android yerine desktop seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.

    http://r apidshare.com/files/448561934/DolphinBrowserHD.apk

    quote:

    Orijinalden alıntı: udogan44

    point view'in romunu denedim veranın kinden daha çok beyedim Experin ince menü hatları sahip 1.09 versiyon hemde hem appmarkete uyumlu hemde 1-2 tane daha değişik app market benzeri uygulaması var deneyin.Saygılarımla (hala browserı mobilden çıkaramadım yardımmmm).Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 18 Şubat 2011; 10:53:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blindness


    quote:

    Orijinalden alıntı: bakieryigit

    SmartBook SURFER360 MN10U = EXPER EASYPAD (P10AN)


    http://www.smartbook.de/


    Bu firmada Almanmış anlaşılan , aynı ürün almanyada da çıkmış demek oluyor bu , taiwan , japonya, avustralya , çin , Türkiye , Almanya üretilmeyen ülke kalmamış anlaşılan :)

    Birde şu smartbook resimlerine bakarmısınız arka kapak expere ait diyordum oda bunun 1-1 aynısı :) çıktı sadece logo eklenmiş anlaşılan. Almanyada tutan bir ürün burda da tutacaktır.




    Logolar farklı sadece bir exper köşeye adını yazdırmış


    yalnız bu pakete yanlış görmüyorsam umts 3g modülü ve dock dahil.

    birileri yalnızca ilgili modül ve dock ne kadar onu demeli.




    SmartBook Surfer 360 + 3G, 10" Android Tablet

    http://www.tabletstoreuk.com/smartbook-surfer-android-tablet-p-76.html

    Fiyatı : £419.00 = 2.56 X 419 = 1072 TL yapıyor.

    SmartBook Surfer 360, 10" Android Tablet

    http://www.tabletstoreuk.com/smartbook-surfer-android-tablet-p-75.html

    Fiyatı : £379.00 X 2.56 = 970 Türk Lirası. Tek farklı Dock station dahili geliyor sanırım. aradaki 370 TL farkı göz onüne alırsak burda çıkınca bizde rahatlıkla alacagız exper yakında getirir sonuçta her halukarda Almanyada satılan versiyonundan çok daha ucuza geliyor ürün.


    Asıl bizim için önemli olan şu ki bakınız alttaki açıklamada ne diyor ?

    NEW from German company Smartbook is the Surfer 360, a beautifully finished 10" Android powerhouse powered by the 1 GHz Cortex A9 Tegra 250 chip from Nvidia. Not only does that make this product just about the snappiest on the market it also means this device will be able to run Android Honeycomb 3.0, and Smartbook have confirmed the device to be user upgradable!


    ürün Android Honeycomb 3.0 sürümünü yükseltilebilecek diyor yani android 3.0 sürümü rahatlıkla kullanabilecegiz bu artık kesinleşti.

    Buyrun size resmiylede ispat ediyim.

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI



    Gülegüle Samsung galaxy tab , hoşgeldin Smartbook diye de başlık atmışlar valla ürünü yaptıran firma Alman dolayısıyla kesin Android Honeycomb 3.0 kullanacagız ayrıca çözünürlükten bahsedenler bu üründe 1024 X600 demekki 3.0 bu çözünürlükte kullanılabilecek , yada yazılımla ürünün çözünürlügünü arttıracaklar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganreis

    Test ettiğim programlar;

    Absolute System Öncelikle bu programı çalıştırabilmek için root yetkisini almanız lazım. Linkteki dosyada mevcut. Bu programla cihazın temel fontunu, boot animasyonunu değiştirebiliyorsunuz. Ücretsiz programlarda yer alan reklamları engeller. Programların cihaz hafızasına veya sd karta yüklenmesini ayarlayabiliyorsunuz. Bu program yeni kullanıcılar için tehlikelidir. Cihazınızın yazılımını bozma riski vardır. Yüklemek isteyenler bunu dikkate alsın, sorumluluk yükleyen kullanıcıya aittir.

    ADWLauncher EX Oldukça detaylı ayarlara sahip arayüz. Tema ve ana ekranda g-sensöre bağlı olarak dönme desteği vardır.

    AppMonster Pro Market veya Applanetten veya SD karttan yüklediğiniz her programın yedeğini alır. Arşiv yapmak isteyenler için..

    Documents To Go Word, Excel, Dün pm'le office programı soran arkadaştan özür dilerim. Programın ismini yanlış hatırlamışım.

    RepliGo Reader PDF dosya göstericisi. Düz yazı veya dergi pdfleri hiç farketmez. Hepsini açabilir.

    Root Explorer Bu program içinde root yetkisi lazım. Klasik dosya yöneticilerinden daha fazlasını isteyenler için.

    TasKiller Arkaplanda açık kalan programları kapatır. Widget desteği, bootta açılan programları otomatik kapatma, zaman ayarlı kapatma desteği vardır.

    Türkçe Klavye Cihaza Türkça klavye ekler.

    z4root Bu program anlatılmıştı sanırım. Cihaz üzerinde root yetkisi almak için kullanılır. Yeni kullanıcılar için tehlikeli olabilir.

    Şimdilik bu kadar.

    Hepsi burada...



    bu programları nerden bulacağızda tablete yukleyeceğiz.ayrıca tabletten donanım habere giremiyorum.girdiğimde masaüstune geri dönüyor.




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.