Merhabalar Experin sitesine giremiyorum driverları indirmek için internetten de bulamadım acaba exper Karizma A5V-R08 markanın driverlarını nasıl bulabilirim?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Slimdrivers programını kullanarak driverleri indirebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: General00
Merhabalar Experin sitesine giremiyorum driverları indirmek için internetten de bulamadım acaba exper Karizma A5V-R08 markanın driverlarını nasıl bulabilirim?
Exper laptopların driver problemi var,adamlar bazı modellerin driverını siteye koymamışlar.Bir ara bana da böyle bir laptop geldi.Baya kurcaladıktan sonra bir taiwan sitesinde buldum.Exper birebir orada yaptırıyor,sadece etiket vuruyorlar
Everest ile donanım raporu oluşturup gönderirsen sana yardımcı olabilirim.Ayrıca kasanın altındaki etiketlerin bi resmini çekip koy.Bu ikisini kullanarak bulmuştum hatırladığım kadarı ile.
quote:
Orijinalden alıntı: Mocle
quote:
Orijinalden alıntı: General00
Exper laptopların driver problemi var,adamlar bazı modellerin driverını siteye koymamışlar.Bir ara bana da böyle bir laptop geldi.Baya kurcaladıktan sonra bir taiwan sitesinde buldum.Exper birebir orada yaptırıyor,sadece etiket vuruyorlar
Everest ile donanım raporu oluşturup gönderirsen sana yardımcı olabilirim.Ayrıca kasanın altındaki etiketlerin bi resmini çekip koy.Bu ikisini kullanarak bulmuştum hatırladığım kadarı ile.
tskler hallettim zar zor ama yinede o driverları rahatlıkla bulabiliceğim sitesi varsa özel yada burdan pm atarsan sevinirim
Baya oluyor indirmeyeli.Galiba alttaki etikette yazılanları kullanarak bu laptopu üreten esas firmanın websitesine ulaşıp oradan sorunsuzca indirmiştim.Elime exper laptop geçince tekrar yazarım buradan.Şimdilik hiç hatırlamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme