Şimdi Ara

Exper baktı diye çıkan hasar kaydı? Saçmalık (axa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay bir kazaya karıştım 100 de 100 kusurluda benim buraya kadar normal benim kaskom olmadığı için karşı tatafın hasarları benim sigortamdan karşılandı bende kendi aracımı 1000tl ye dışarda yaptırdım. Sorun olan kısım ise benim aracımı servise bıraktıgımda exper gelip tahmini işlem ücreti 3000tl dediği için şuan plaka sorgulamamda 3000tl hasar kaydı çıkıyor.
    Şimdi 1 ben kazada suçluyum axa bana nasıl 3000tl hasar kaydı işleyebiliyor ödeme yapmaması lazım.
    2.si bu adam tahmini 10.000 dese saçmalığa bak fatura yok işlem yok 10.000 hasar kaydımı işlenicek araca
    3.Madem işliyosunuz benim bu ödemeyi almam lazım değilmi ya servise ya bana ödemeniz lazım burda bir usulsüzlük yokmu sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadığım nokta şu, siz %100 kusurlu iken ve kaskonuz yok iken, eksper gelip neden sizin arabanıza baktı ve hasar hesabı yaptı???

Size karşı tarafın hasarı işlenmiş olabilir mi? Sizin sigortanızdan karşılandığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 27 Aralık 2018; 10:07:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu exper saçmalığı ile ilgili benim de başımdan geçen bir olay oldu, aracımı mini onarıma bıraktım her konuda anlaştık firma ile. Sonra eksper gelince bunu ödemem kapsam dahilinde değil demiş.
    Ben de ozaman dosyayı kapatın ben aracımı gelip alıyorum dedim(araca hiçbir onarım yapılmadı). İmzalar atıldı aracı aldım, dosya kapandı. Ama o tamirat yapılmış gibi aracıma hasar kaydı işlendi. Hiç kimse de bunu düzeltmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Anlamadığım nokta şu, siz %100 kusurlu iken ve kaskonuz yok iken, eksper gelip neden sizin arabanıza baktı ve hasar hesabı yaptı???

Size karşı tarafın hasarı işlenmiş olabilir mi? Sizin sigortanızdan karşılandığı için.
    Exper kaza sonucundan önce geliyor dosya açmak için baştan exper geldi aracı gördü dosyayı açtı dosya sonuçlandı. 100 de 100 karşı taraf haklı çıktı akabinde bende aracımı yaptırdım. Karşı tarafın hasarı değil aradım hasarı axa işlemiş yani karşı tarafın sigortası sebebide experin gelip aracta 3000tllik hasar olabilir tahminiymiş. Başkası anlatsa inanmazdım cidden yapılmayan arabaya nasıl işleyebiliyorlar bunu sbm nin sitesinden suistimal bölümüne yazı yazdım bakalım ne çıkacak
  • aracınızı yetkili serviste 1000 tl ye yaptırdıysanız haklısınız.

ancak exper yetkili servis ve orjinal parçalara göre aracınıza hasar bedeli çıkarır. muhtemelen siz işi daha uygun fiyata hallettiniz. hasar bedeliniz 3000 de olsa 1000 de olsa fazla önemli rakamlar değil, kafanızı takmayın. 30.000'e 10.000 olsaydı iş o zaman başkaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.