Şimdi Ara

exper anakart özellikleri yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle anakart mı olur , yok internette hakkında bilgi. yada ben bulamıyorum

karizma a5v w25bef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 26 Mart 2016; 14:54:39 >

• Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Programlar ile bulamiyorsaniz son olarak birde aida64 ile deneyin. Yine olmazsa bios ana ekranda yazar veya anakartin ustunde marka ve model yazar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FairLighty

Programlar ile bulamiyorsaniz son olarak birde aida64 ile deneyin. Yine olmazsa bios ana ekranda yazar veya anakartin ustunde marka ve model yazar.

biosta bir farklı bu vardı:

w251efq/w270efq

bu anakart modeli mi acaba?
  • epey bir araştırdım , clevo diye bir firmaya vardım. clevo W25xEF , galiba anakart bu ama bununla ilgilide bilgi yok internette yani kaç slot var , kaç mhz destekler falan. bir tane manuel buldum ama oda zaten benim bilgisayarın cd sinden çıkan manuelin aynı.
    (galiba clevo w251ef modeli ile bu bendeki karizma bilgisayar aynı)

Ekleme:

en son buraya vardım:

https://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/clevo/notebook/w251efq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 26 Mart 2016; 14:56:49 >

• dizüstü bilgisayar anakartları bildiğimiz anakart üreticileri (asus-msi-gigabyte) tarafından üretilmiyor. bir de her kasaya uygun şekilde üretiliyor. internetten anakart hakkında bilgi bulmanız zor.
    aida64 ya da speccy ile kaç ram slotu var öğrenebilirsiniz. ya da ram kısmındaki ram kodunu aratarak uygun ram bulabilirsiniz.
    yapabileceniz tek değişiklik ram ya da hdd yükseltme olur zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

dizüstü bilgisayar anakartları bildiğimiz anakart üreticileri (asus-msi-gigabyte) tarafından üretilmiyor. bir de her kasaya uygun şekilde üretiliyor. internetten anakart hakkında bilgi bulmanız zor.
    aida64 ya da speccy ile kaç ram slotu var öğrenebilirsiniz. ya da ram kısmındaki ram kodunu aratarak uygun ram bulabilirsiniz.

teşekkürler.

anakartın kaç mhz desteklediğini merak ediyorum ben. şuan 1333 mhz var bilgisayarda , 1600 destekliyorsa boşuna 1333 almayayım diyorum.

speccy ile o dediklerinize bakabiliyordumda ana kart kaç mhz destekler onu bulamıyorum.

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

dizüstü bilgisayar anakartları bildiğimiz anakart üreticileri (asus-msi-gigabyte) tarafından üretilmiyor. bir de her kasaya uygun şekilde üretiliyor. internetten anakart hakkında bilgi bulmanız zor.

teşekkürler.

anakartın kaç mhz desteklediğini merak ediyorum ben. şuan 1333 mhz var bilgisayarda , 1600 destekliyorsa boşuna 1333 almayayım diyorum.

speccy ile o dediklerinize bakabiliyordumda ana kart kaç mhz destekler onu bulamıyorum.

1333 varsa şu anda 1333 alın, zaten eski ram ile beraber kullanacaksanız 1600 olan 1333 e düşecektir.
    1333 olanı kullanmayacaksanız da 1600 ile 1333 arasında pek fark yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler , tekrar.

tavsiye ettiğiniz marka model var mı acaba?

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

teşekkürler , tekrar.

tavsiye ettiğiniz marka model var mı acaba?

tavsiyem en ucuzunu almanız

• çok teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.