Şimdi Ara

exFAT yi NTFS ye dönüştürme mümkünmü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
33.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Soru sorulalı çok zaman geçmiş ama benim de 2 gündür yeni aldığım WD 1TB hard diskim format olarak RAW görünüyordu ve ne yaptıysam NTFS ye dönüştüremiyordum. Yazmaya karşı korumalı olabilir uyarısı geliyordu. exFAT'a ise sorunsuzca dönüşüyordu. Sonunda sorunumu çözmeyi başardım. Güvenlik seçeneklerinde izinler kısmında full ü seçip tüm yetkileri aktif hale getirdim. Ve sorunsuzca NTFS ye dönüştürdüm hard diski. Bu arada işletim sistemi Win 7.

     exFAT yi NTFS ye dönüştürme mümkünmü?
  • hiç kafa ağrıtmayın bahsettiğiniz olay çakma flash belleklerde oluyor...!
  • ya arkadaşlar bende bir flaşbellek aldım 256 GBlık. ama exfat bunu HP USB DISK STORAGE FORMAT TOOL programla denedim. ama "Belirtilen aygıt hiçbir medya yoktur" sorunla karşılaşıyorum. bu sorunu nasıl çözerim veya bu programı nasıl kullanırı. bana adım adım söyleseniz makbule geçer arkadaşlar şimdiden tşk ederim
  • bu arada exFAT'tan NTFS'ye dönüştürücem
  • önce FAT32 ye çevir sonra ntfs için gerekli komutu kullan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: notyetktu

    Evet sonunda başardım.HP USB DISK STORAGE FORMAT TOOL programı ile FAT32 ye dönüştürmeyi başardım.Disk özelliklerinin yer aldığı resmide koyuyorum ancak diski fat32 ile biçimlendirmeme rağmen kullanılan alan şu anda 29.1 gb,boş alan 87.9gb toplam alan 117gb olarak gözüküyor.Oysaki belleğin içerisi boş.Neyse en azından şimdilik 90gb a yakın FAT32 bir bellek oldu.Bu konuytuda bulmaya çalışacağım.

     exFAT yi NTFS ye dönüştürme mümkünmü?


    An itibariyle işime yaradı, yeni aldığım Kingston 64gb DTSE9 G2 usb belleği komutlarla falan fat32'ye çevirememiştim, bu basit programcık ile çevirdim :) Teşekkürler. Hort oldu ama kime ne zaman lazım olacağı belli olmaz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.