Şimdi Ara

Excalibur G800 Bios Güncellemesi ve Sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Casper ne kadar kötü olduğunu ben de biliyorum öncelikle bu kısımları geçelim lütfen. Uygun fiyatla aldığım için kullanıyorum. Üretici Quanta Computer, Taiwan markası.

    Sorunum BIOS güncellemesi istemem ile başladı. Casper ile iletişime geçtim bana mail ile yolladılar. Servise verirsem BIOS güncellemesi için 50 TL ücret olduğunu söylediler. Kalitesiz hizmetleri olduğu gerçeği hep aynı. BIOS'u sıkıntısız bir şekilde kurdum.

    Önce SSD görmedi format atınca gördü. Sonrasında Wi-Fi kartını, harici ekran kartını görmedi ve bunu çözemiyorum. Bluetooth çalışıyor ama Wi-Fi kartı hiç yokmuş gibi. Uyku modundan uyandığı zaman klavye mouse çalışmıyor.

    Benim şüphem bana gönderdikleri NL8E_QP121 isimli QP121 sürümlü BIOS. Bendeki cihaz kodu NTL9 olduğunu HWinfo ile öğrendim. Eski BIOS sürümüm QQ131T1 iken şimdiki BIOS'um QP121 oldu. Sizce bu BIOS'un hatalı olmalı ihtimali var mı?
    Ben bunu onlara güvenerek kurdum ama ne kodlar tutuyor ne sürümlerin uzantısı. QP121 HM175 anakartına bağlı olduğunu buldum benim anakartım HM170 ve şu an işin içinden çıkamıyorum. Mailde benden istedikleri ürün modeli, seri no, BIOS sürümü ve tarihi doğru girmiş olmama rağmen böyle bir sorunla ile karşılamak kötü oldu.

    Fikrinizi ve ne tür bir yol izleyebileceğimi söylerseniz sevinirim garantisi devam ediyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.