Şimdi Ara

EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
47
Favori
14.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her gün videolar izliyorum.Uzaylıların varolduğu su götürmez bir gerçek.

    https://www.youtube.com/watch?v=GoW8Tf7hTGA&list=PLRgIYAdDeTHReDVu1o8OJbcYzLOX1WObQ&index=1 Şu videoyu izleyerek ne kadar büyük bir kainatta yaşıyoruz,koskoca evrende ne kadar değersiz varlıklarız,aslında yokuz bunu görebilirsiniz.Bana kalırsa Dünyadaki en iyi 50 video arasına rahat girer bu video.

    Ayrıca uzay ve evren ile ilgili birçok teori var.Şişme kuramı,sicim teorisi,çoklu evren teorisi videoları izliyorum.Stephen Hawking,Brain Greene,Alan Guth gibi fizikçilerin videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
    İşte birkaçı:https://www.youtube.com/watch?v=pQ4JZu8n6OY&list=PLRgIYAdDeTHReDVu1o8OJbcYzLOX1WObQ&index=2
    https://www.youtube.com/watch?v=bf7BXwVeyWw&list=PLRgIYAdDeTHReDVu1o8OJbcYzLOX1WObQ&index=3



    Şimdi uzaylılar konusuna değinmek istiyorum.Düşünün koskoca evrenin içinde milyarlarca galaksi içerisindeki milyarlarca yıldızlardan sadece birindeyiz ve o yıldız taneciğinin içinde minik bir gezegenin içerisindeyiz.Yani biz yokuz gibi birşey.İlk attığım videoyu mutlaka izleyin.Direk uzaylıların kanıtı niteliğinde bir video.

    Şimdi gelelim uzaylılara.Uzaylılarla ilgili araştırsanız onbinlerce haber var.Ama ben birkaçını sizlere aktarmak istiyorum.

    Piramitlerin başka yaşam formları tarafından yapıldığı söyleniyor.

    1)Mısır'da bulunan 3 adet Giza piramidinin her birinin üç kapısı var.Bu üçünün kapısından bakınca orion takım yıldızını görüyorsunuz.Ve şaşırtıcı olay şu:Dünyanın tepesinden bu üç piramide bakıldığında görülen konum aynı.

    EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]


    2)Mars gezegeninde sidonya vadisi adı verilen yerde de piramitlere rastlandı.Marsın yüzeyini tarayan uydu fotoğraflarını çekti.
    EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]

    Fotoğrafdaki en sağ alttaki piramidin boyu 8.5 km yüksekliğinde,yani everest tepesi kadar.Sol taraftaki piramitler ise 4 er km yüksekliğinde.Ve bu piramitlerin her birinin kapıları var.

    EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]

    Ve Marstaki piramitlerin kapılarının baktığı yön de orion takım yıldızı.Yanlış okumadınız.Dünyadaki piramitlerin de,marstaki piramitlerin de kapılarının baktıkları yön orion takım yıldızlarını görüyor.

    EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]

    Ve bu da marstaki piramitlerin bağlantı yerleri,Cam tüneller.Muhtemelen uzaylılar bu tünellerin içinde yaşıyorlardı.


    Ve bitmedi... Bu da Mısır hiyerogliflerinden.Abidos harabelerinde bulunan bu taş tablette ufo,helikopter,uçak,tank sembolleri var.Bu çizimler 5000 yıl önce yapılmış.Hala şuan Mısır'da görebilirsiniz bu hiyeroglifi.

    EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]

    Nasa şu an bildiğiniz gibi Mars'a koloni kurmaya çalışıyor.Belki de dünya bir döngü içerisindedir.Devamlı sıfırlanıyordur...

    3)Antartika'ya gitmek yasak.Özellikle Antartika'nın üst bölgelerine Dünyadaki hiçbir ülkenin vatandaşı gidemiyor.Askerler,ordular tarafından korunuyor.Antartika'ya hiçbir şekilde gidiş yok.Uçak,gemi vs.. Direk vururlar.

    EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]

    Resimde gördüğünüz gibi Antartika'da bazı zamanlarda böyle bir delik ortaya çıktığı söyleniyor.Dünyanın altında bir medeniyetin yaşadığına dair söylentiler dolaşıyor.

    Bundan yıllar önce Antartika'ya giden 11-12 keşif gemisinden sadece biri geri dönebildi.O yok olan 10-11 gemi hakkında ünlü gezgin Marco Polo notlarına şunu eklemiş:"Gördüğüm şeylerin yarısını anlatsam bana deli derler."

    Yine başka deyimlere göre,ayda uzaylılar olduğu için şu sıralar aya gidilmediği söyleniyor.
    Ay ile ilgili farklı teoriler var.Ay,dünyaya arkasını göstermeyen nadir gezegenlerden.Dünya dışı yabancı yaşam formlarının Ay'ı laboratuvar olarak kullanıldığı öne sürülüyor.Nasıl biz mikroskopla küçük canlıları inceliyorsak,aynı mantık.


    Neil Armstrong ilk kez aya çıkıp oradan yayın yapıldığında tüm dünyada 3 dklık bir ara verildi.1969 yılında yaşanan bir olay bu.Hatta TRT 1 de de yayınlandı.Yıllar sonra Neil Armstrong yaptığı açıklamada "bir anda kafamızı çevirdiğimiz zaman uzaylıları gördük" açıklamasını yaptı


    EVREN-UZAYLILAR İLE İLGİLİ YAŞANMIŞ OLAYLAR-TEORİLER [SSLİ]


    Ayrıca astronotların kafalarına geçirdiği altın renkli panellerin üretilme sebebinin de astronotların gördüklerinin dünyadaki insanlara yansıtılmaması için yapıldığı söyleniyor.Ayrıca astronotların hepsi yanlarında gri selo bantlar taşıyor.Tüm nasa çalışanlarında gri selo bantlar bulunuyor.Bunun sebebi ise gözlemlenen şeylerin insanlara aktarılmak istenmemesidir.Direk selo bandı çekiyorlar ve o görüntüyü kesiyorlar.Ama bütün bu çabalara rağmen kaçırıyorlar bir şekilde görüntüleri.





    Yine başka söylentilere göre de uzaylılar insanlarla iletişim halinde.Uzaylılar bizden canlı insan alıp karşılığında teknoloji veriyorlar diye bir söylenti var.Bunun kanıtlarının biri de çoğu devrimsel teknolojik gelişmelerin 1800 lü yıllarda olduğudur.Elektrik-elektronik-atom teknolojileri vs. Bu da başka bir görüş..


    Belki de uzaylılar aramızda yaşıyordur.İnsanlar bile kendi aralarında,ülkeler arasında casus kullanıyor.Çok gelişmiş bir ırk varsa eğer bizim gibi görünüp bizim gibi konuşabilirler aslında...


    EDİT:Arkadaşlar bunlar bilimsel değil diyen olmuş,kaynak isteyen olmuş.Benim bu konudaki amacım ortadaki söylentileri,olayları sizlere aktarıp tartışma ortamı oluşturmak.Yazdığım şeyleri az araştırırsanız görürsünüz.Yanlış anlamayın bunlar kesin doğru demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37debdeb37 -- 29 Aralık 2017; 20:58:26 >







  • "Her gün videolar izliyorum.Uzaylıların varolduğu su götürmez bir gerçek."



    "Bilimsel" yazılara bu şekilde girilmez.

    '






    1)Mısır'da bulunan 3 adet Giza piramidinin her birinin üç kapısı var.Bu üçünün kapısından bakınca orion takım yıldızını görüyorsunuz.Ve şaşırtıcı olay şu:Dünyanın tepesinden bu üç piramide bakıldığında görülen konum aynı."



    Bunu Adrian Gilbert ve Robert Bavual 1994 kitaplarında açığa çıkarttılar. Piramidler sadece mezar olmak haricinde firavunun yıldızlara ulaşması için bir araç olarak inşa ettiler. Harika astronomik hesaplar ile bunu başardılar.





    "Ve bitmedi... Bu da Mısır hiyerogliflerinden.Abidos harabelerinde bulunan bu taş tablette ufo,helikopter,uçak,tank sembolleri var.Bu çizimler 5000 yıl önce yapılmış.Hala şuan Mısır'da görebilirsiniz bu hiyeroglifi."



    http://members.tripod.com/~A_U_R_A/abydos.html



    Ayrıca pareidolia yaşıyorsunuz.







    "Antartikaya gidilmiyor."



    https://iaato.org/frequently-asked-questions#what-is-the-best-way-to-experience-antarctica



    Gidebilirsiniz, sadece belirli sıkı kurallar var. Hatta ziyaretler son senede artmış. IAATO Ulusarası Antartika seyahatler için oluşturulmuş bir organizasyon.





    Geri kalanınca yanıt vermeye üşendim,düzgün araştırma yapsanız kolaylıkla bulabileceğiniz bilgiler.
    uzaylilarin dunyayi ziyaret edemeyecek olusunu uzayin devasa buyuklugune baglayan arkadaslar zaman kavramini goz ardi ediyorlar. gorulebilir evrenin yasi 13 kusur milyar yil olarak tahmin ediliyor. evrende cok cok eski medeniyetlerin var olma olasiligi cok yuksek. insan irki olarak şu son 100 yilda nasil bir teknolojik devrim yasadik hepimiz biliyoruz. transistor denilen minicik aletle cag atladik. bu kadar kisa zamanda yapilan teknolojik devrimleri dusununce belkide 1 milyar yildir var olan bir medeniyet neler yapabilir bir dusunun. kendi genetigiyle oynayip hastaliklari yok edebilirler, bilinclerini kopyalayip ölümsüz olabilirler, kendilerinin kopyalarini uretip evrenin dört bir yanina salabilirler. ışık yılı duzeyindeki uzakliklari duz bir şekilde katettiklerini dusunmuyorum. buyuk ihtimal solucan deligi yaratacak teknolojiye sahipler ve o duzeydeki enerjileri kontrol edebiyorlar.yani uzayi ve zamani bukerek mesafeleri katediyorlar. boyle dusununce uzayin devasa buyuklugunun bir anlami kalmiyor. siz fosil yakitla kendilerini uyutarak geldiklerini mi zannediyordunuz?
  • Yahu kız konusu açsaydım 500 kişi bakmıştı şimdiye.Uzay diyorum evren diyorum bilim diyorum 40 dkda 15 kişi bakmış.Yazıklar olsun.Birdaha da adam akıllı konu açarsam ne olayım...
  • Onu geçte uzayda ne Qarılar vardır be
  • videolar için teşekkürler hocam canım sıkılıyordu izleyim bari
  • Uzaylıların var olduğuna ben de inanıyorum ama bu yazıdan da gördüğüm gibi tüm uzaylı yazıları "bir başka teoriye göre" ile başlayıp bittiğinden insanın daha somut şeylerle uğraşası geliyor

    Daha doğrusu teorilerle kafa yoracağımıza daha sağlam sinyal toplayıcılar yapalım,evrendeki çözemediğimiz gök cisimleri hakkında veri toplamaya çalışalım.enerji sorununu çözmeye çalışalım daha verimli daha güçlü motorlar yapalım.uzayda hiçbirşey bulamasak.bile en.azından uzaylılar bizler oluruz

    yukarıda çocuk oyuncağı gibi bahsettiğim her bir konunun yaklaşık 200 yıldır binlerce bilim adamının uğraşıp boğuştuğu konular olduğunun ben de farkındayım.ama daha fazla üstüne düşülebilir bence.dünyada birbirimizi yediğimiz yeter el ele uzaya çıkmanın yolunu bulup biraz da orada savaşalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kuran ne derse o, Kuran'da uzaylı yoksa, inanmamanız gerekir, eğer inanırsanız günah işlemiş olursunuz.





    -Diyanet işleri bakanlığı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki elle tutulur bir veri yok, resimler montaj olabilir. Mısır piramitleri çok ilgi çekici yalnızca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper konu Takip.
    Yarın belki bende bir şeyler editlerim.
  • Öyle heyecanlanıyorum ki uzayda bizden başka zeki canlıların olduğunu düşününce anlatamam. Keşke iletişim kurabilsek, bir an önce bulsak birbirimizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki hepsı abd oyunu ne malum
  • Kanada eski bakanı açıklama yapmıştı bu konuda uzaylılarla bilmem kaç kez iletişime geçtik diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklıyorum bende uzaylıyım, benim hakkımda da bir şeyler yaz
  • benim bizzat uzaylı ile sevişen arkadaşım var onu da getirecem sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an önce ileri seviye yapay zekaya geçmemiz lazım dünya olarak. Olur da bir ihtimal kötü niyetli bir dünya dışı varlığın teknolojisine bizim zekamız ne kadar karşı koyabilir o muamma. Ama yapay zeka bizlerin çok çok ötesine geçebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bize böyle gelin güzel konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katıldığım tek konu bu: "Nasa şu an bildiğiniz gibi Mars'a koloni kurmaya çalışıyor. Belki de dünya bir döngü içerisindedir.Devamlı sıfırlanıyordur..."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prometheus izle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip. Yalnız piramitlerin, matematik bilimini bulan Mısır'da ortaya çıkmış olması o kadar da şaşırtıcı olmasa gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilimsel konu açtım diyorsun ama bu cümle nedir



    Yıllar sonra Neil Armstrong yaptığı açıklamada "bir anda kafamızı çevirdiğimiz zaman uzaylıları gördük" açıklamasını yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu antartika olayı çok ilginç. daha önce çok duydum sivillerin gidemediğini vs.

    yalnız bunu dünyanın düz olduğuna inananların çok dile getirdiğini biliyorum. sebebi ise antartikanın dünyanın sonu olup, dünyayı çevrelediğini ve ondan sonrasının boşluk ve uzay olduğunu düşünmeleri.

    bu tarz şeyleri ölümden sonra göreceğiz galiba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.