Şimdi Ara

Evrak Alma Başlangıç-Bitiş Tarihi birliğe teslim olma tarihi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merabalar benim Celp ve Sevk-Sınıflandırma dönemim Mart 2020.Birlik adı Denizli Merkez.Evrak alma başlangıç-bitiş tarihim 13-25/02/2020.Sormak istediğim şu: ben evrak alma başlangıç-bitiş tarihinde mi Denizli Merkez' e teslim olacam yoksa Evrak Alma Başlangıç-Bitiş tarihinde sülüsümü alıp(13-25 Şubat), sülüsümde yazan Mart Celp tarihleri arasında mı Denizli Merkez' deki birliğime teslim olacağım?Lütfen yardımcı olur musunuz?Evrak Alma Başlangıç-Bitiş Tarihi birliğe teslim olma tarihi mi?







  • Asal sevk başvurusu yap butonu aktif olduğunda (13 şubatta başlıyor) sevk evrakınızda katılış tarihi olacak. O tarihte birliğe teslim olacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevk başlangıç tarihinden sonra, ikamet adresin ile birliğin arasındaki km üzerinden de 1-2 gün kadar verilir. Sülüs belgende, arkadaşın dediği gibi bu 1-2 gün ekli şekilde son bir tarih yazar, “Katılış Tarihi” diye. Bu katılış tarihi, birliğine gideceğin son tarihtir, sonrasında katılışında terhis tarihin uzar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlae merhaba bugun askerlik yerimi ogrendim erzincan yaziyor ama anlamadim tek sey evrak alma baslangic (25.06.2020) evrak alma bitiş (30.06.2020)
    ben bu tarihler arası sülüsümümü alicam yoksa bu tarihler arasi teslimmi olmam gerekiyo lutfen yardimci olun celp ve sevk dönemide temmuz yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ayni yaziyor yukardaki gibi
    Bilwn varsa yazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.