Şimdi Ara

evmanya 25 tl hediye çeki(100 tl altlimit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce daybuyday'dan evmanya hediye çeki ile ilgili mesaj gelmişti,100 tl üzerinde alışverişlerde geçerli 25 tl hediye çeki için.Tüm daybuyday üyelerine gitmiştir ama yinede görmemiş olanlar için konusunu açıyorum.
    Sanırım konusu açılmamış,açılmışsa eğer şikayet edin silinsin.

1 hazirana kadar geçerliymiş,çek kodu: EVDBD25

http://www.evmanya.com/?utm_source=Email_Marketing&utm_medium=Email&utm_campaign=dbd01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 7 Mayıs 2012; 18:13:04 >

Orijinalden alıntı: akanthus

Birkaç gün önce daybuyday'dan evmanya hediye çeki ile ilgili mesaj gelmişti,100 tl üzerinde alışverişlerde geçerli 25 tl hediye çeki için.Tüm daybuyday üyelerine gitmiştir ama yinede görmemiş olanlar için konusunu açıyorum.
    Sanırım konusu açılmamış,açılmışsa eğer şikayet edin silinsin.

1 hazirana kadar geçerliymiş,çek kodu: EVDBD25

http://www.evmanya.com/?utm_source=Email_Marketing&utm_medium=Email&utm_campaign=dbd01

arkadaşım paylaşımın için sağolasın işime yaradı.

• bu sitenin sipariş verdiğinizde biraz sabretmeniz gerekir. en az 2 hafta tecrubeyle sabittir. siteye baktığınız zaman gayet profesyoneller fakat ürünü tedarik etme konusunda ne arayan var ne soran . benim bu siteden ilk ve son alışverişimdir.

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charue2

bu sitenin sipariş verdiğinizde biraz sabretmeniz gerekir. en az 2 hafta tecrubeyle sabittir. siteye baktığınız zaman gayet profesyoneller fakat ürünü tedarik etme konusunda ne arayan var ne soran . benim bu siteden ilk ve son alışverişimdir.

Benimde 20 gün olacak söz verdikleri halde bu gün geliyor bu hafta sonuna kadar söz yok efendim şimdi kargo yapıyoruz.Laf çok iş yok kesinlikle uzak durulması gereken bir firma ne demek istediğimi anlamak için şikayetim var açılıp evmanya yazmanız yeterli.
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Evmanya'dan tek bir alışverişim oldu. 10 günde ürünlerim gönderilmedi. Bir sürü mesaj attım sitesinden cevap gelmedi, telefonları hep meşguldü. Herhalde 50-60 kere arayıp birine ulaştım; "konuyla ilgili hemen doneceğiz" dedi...dönmedi... En sonunda firmanın genel müdürünün telefonunu buldum ve ancak sorunu öyle çözdüm. Bir daha Evmanya'dan alışveriş yapanı esseler kovalasın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslarım: infraredreal, Chaossx, yucelsag, istceko, cathedral, khueljin, crawling, dr.excellent, ozgur_erdogan, tamay_aytam, nesferatu, [PASHA], margornn, toggy06, sayın, ilidian, CRIMINALL, yakshi, mircolak ve ismini hatırlamadıklarım...
  • Benim de 2 siparişim vardı, vereli 15 günü geçti, bugün yarın diye söz veriyorlar özür diliyorlar ama siparişler hala ortada yok.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.