Şimdi Ara

Evlilikte erkekler mi daha fedakar, kadınlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Duyguların Melodisiyoutube
    Eşiniz için böbreğinizi feda eder miydiniz ? Üzücü sosyal deney #shorts #keşfet
    https://www.youtube.com/shorts/b-ssnIxZTB8?si=F5m3Z3UERvm27MkX

• Evlilikte erkekler bir ömür mobbinge maruz kalır bundan dolayı mezara erkenden girerler
    İyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilikte çalışmayan kadın zulüm görür. Erkek parayı istediği gibi harcar ama kadın muhtaç kalır ve mufak robotu olur. Bu hikaye birçoğunuzun anasından babasından tanıdık gelir. Bence anneler fedakardır gerisi boş.

• kadınlar sadece kendi doğurdukları çocuklara merhamet ederler ve gerçek sevgilerini sadece onlara gösterirler.

• riaz kullanıcısına yanıt
    maddi yönden kadın güçsüz olunca erkeğin eline bakar. bu doğrudur. ama zulüm diyemem zira kadın da evde kendince bi konfor alanı yaratıyo. bu konfor alanı çok küçümsenmemeli. tanıdığım çoğu çalışan kız çalışmak istemiyo, zengin kocaya sahip olup evde oturmak istiyo. yahu ben bile erkek halime çalışmak istemiyom. evde oturmayı seviyom.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay KAHKAHAyoutube
    2.5 Milyar Maaş Benim Aracımın Mazotuna Sanmıyorum Yetebileceğini
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=IqviHkTkUrQ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Organımı kimseye vermem hastaneydi yok ağrısıydı yok ona dikkat edicen filan sevmem ben nasıl geldiysem öyle giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 12 Ekim 2024; 21:16:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışan kadınlar genelde kendi ayakları üzerinde durabildiği için biraz erkeksi görünüyorlar birinin otoritesine giremiyorlar , ben evlenirsem yeni gelin filmindeki bella yada YouTubede noluyo ya kanalındaki esprili kadın gibi kişiliği olan biriyle yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 12 Ekim 2024; 23:43:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir süre sonra kırmızı hapı yutuyorsun ve bunlar büyük ihtimalle seçmecedir diyorsun,

yoksa sen hala toz pembe mi çekiyorsun ?

düzenleme: spelling

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 13 Ekim 2024; 1:6:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.