Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (531. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.177
Cevap
395
Favori
925.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
398 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Hem nişanlım hem ben birbirimizin telefonlarına sürekli bakıyoruz. Ayda 2-3 gün anca görüşebildiğimiz için insan hissiyat olarak bakmak istiyor.
    Kendisinden başka görüştüğüm birisi yok, olanlarıda kendisi tanıyor zaten arkadaşlarımın eşleri whatsapp grubundan ( kendiside aynı grupta ).
    Kızlarla olan konuşmaları değil, erkek whatsapp gruplarındaki konuşmalara bakıyor gelip gidip, erkeklerle ayrı bi muhabbetimiz var küfürlü, laf sokuyoruz birbirimize işte hepimizin vardır böyle bi grubu. Kızlarla konuşmadığını biliyorum, erkeklerle ne konuşuyosun onu merak ediyorum diyo böyle ufak çaplı bi tartışıyoruz ama genel olarak bi problem olmadı ikimiz içinde hiç.
  • Bende güven problemi var. Evlenirsem eğer evden çıktığımda eşim evde tekse o eve başka biri girer çıkar mı diye düşünüyorum devamlı. Benim gibi olan var mı?
  • Ben biraz önce tiksindim cici kustan. Yol verdim. 5 dk önce. Leb dedi leblebiyi anladım. Devamını duymama gerek yok.

    Doktor da olsa başbakandan olsa bunlara bizim gibi adamlar fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    açık sözlülükle konuşması iyi, maske takmamış. kıza da acıdım, bir insan nasıl bu duruma düşürülür? ki bu durumda olan çok kız var. ben de denk geldim böyle, hem de iki kez, bu tarz bi durumu yaşamanız için illa karşı tarafın 30+ yaşında olmasına da gerek yok, bazı kızlar 26 yaşında kırmızı alarmı çalıştırıyolar "çok acil evlenip hemen çocuk yapmalıyım" diye. kıza bakıyosun, daha doğru düzgün muhabbetin olmayan bi kız, yani hani muhabbet kurdun kıza yakınlaştın kızı etkiledin tarzı bir durum da yok ortalıkta, ama kız bi anda değişiyo ve her gün senin etrafında dönüyo her sabah seninle sohbet etmeye geliyo yanına, sen normal arkadaş gibi davranıyosun, balıklama dalmıyosun yani, çünkü kızın derdi açıkça ortada, 21 taşında üni öğrencisi olsak kız etkilenmiş derim ama yaş ilerlemiş olunca kızlarda farklı dinamikler giriyo işin içine, sonra kız senin yürümediğini görünce bi anda çok keskin şekilde değiştiriyo kendi davranışlarını, hah diyosun kız benden ümidi kesti, ve evet hakikaten de birkaç aya kalmıyo kız sana düğün davetiyesini getiriyo ve hemen evleniyo yeni tanıştığı biriyle. evlenir evlenmez de 9 ay sonra çocuğu doğuyo. evlendiği kişi de kendi isteğiyle görücü usulü tanıştırıldığı biri, ya da kendi yeni tanışıp yürüdüğü ve karşılık aldığı biri oluyo genelde. sadece bana değil, etraftaki diğer erkeklere aniden yürüyen kızlarda da aynı şeyi gördüm, yaşı 26 de olsa 29 da olsa 30 da olsa fark etmez, bir kız acil ilişki kurmaya çabalıyo gibiyse, genelde bu çocuk için oluyo. benim başıma gelen olaylardan birinde kız üniversiteden aynı bölümden tanıdığım idi ve aradan yıllar geçtikten sonra benimle aynı iş yerinde yeni işe başlamıştı, ancak kızın acil çocuk isteyeceğini bildiğim ve 26 yaşında kendimi buna asla hazır hissetmediğim için (kızın dindar ailesinin yaşam anlayışıyla sorun yaşayaacğım gerçeği de var) hiç karşılık vermedim, ve bu kız da tabi anında değişip birkaç ay sonra başkasıyla düğün yaptı ve anında çocuğu oldu. o zamanlar düşünmüştüm acaba pişman olur muyum diye, fizik olarak da beğeneceğim biriydi çünkü kız, şu anda aradan 7 sene geçti 33 yaşıma geldim ve şu anda kendi kendime gülüyorum. o zamandan beri kafa yapım çok değişti, "acaba pişman olur muyum" diye düşünmüş olmam bana komik geliyo şu anda. yalnız bu sistemde iyi ki kız doğmamışım, zaten dar bir bakış açısıyla yetişiyoruz, 26 yaşında çocuk yapma telaşına düşecek bir yaşamım olsun istemezdim. herkes cinsel açlığın afrikası olan türkiyede erkek olarak doğmanın çok büyük şanssızlık olduğunu söyler, ben illa türkiyede doğacaksam bu ülkede kız olmayı asla istemezdim, her şeye rağmen erkek olmak çok daha iyi bence.

    Alıntıları Göster
    kardeşim onlarda fena darlıyor tamam evleneceğizde 2 ayda 3 ayda nasıl evleneceğiz benim bir ara vardı aile kızı 2 kere çıktık dışarı babası hemen aileler buluşsun dedi yollamam dedi neyse gittik buluştuk baktım bu nişanlansamda babam izin vermez zırt bırt çıkamam eee biz ne ara tanışıp kaynaşacağız haftada 3 4 saat görme ile mi evleneceğiz sonra sorunlar çıkacak. bence nişan için en az 5 6 ay evlilik içinde 1 yıl tanımak lazım yaşın kaç olursa olsun. he kız iyi miydi iyiydi süperdi ama olmadı işte aceleci davrandı hem görücü usülü tanışma hemde fazla beklenti içine girince olmadı insan yeni tanıştığı birine zırt pırt liseli sevgili gibi yazamaz ki o beni kafalarım hizaya sokarım gibi baktı ilk başta olur falan dedi ilişki ilerleyince de yok bana yazmıyorsun kaç kere aradın bilmem ne patladık olmadı olmaz tabi ben seni görmüşüm haftada 2 saat nişan yapsanda zırt pırt çıkamam diyorsun eee seni ne ara görücem ısınıcam falan olmadı birazda benden oldu tabi . evlensek müthiş olurdu ama olmadı işte öyle muhabbet kuşu gibi koy kafese çiftleşsinler gibi yürümüyor bu işler birazda olsa kalp atacak atması içinde biraz takılmak lazım hayırlısı yaş 34 oldu olursa olur olmazsa da olmaz bunda da vardır bir hayır .. belki çocuk engelli olurdu ya da başka şeyler geçen haberde izledim sapa sağlam çocuk boğazına zeytin kaçmış şimdi beyin hasarından felçi gibi yaşadığından haberi yok. belki de böyle bir şey olacaktı. yani her şeyde bir hayır vardır. insan birazda yapıcı olmalı zaten yaşın gelmiş 30 a neyi kasıyorsun yani hz meryem misin yatırıp ırzına geçicek halim yok kafede takılırız kahve zincirinde oturuz çay bahçesinde takılırız sahil falan yani neyse demem o ki kızlarda biraz kendini ağırdan satmasın gelemem edemem gelemezsen evde kalırsın şuan hala duruyor allah ikimize de hayırlısını versin ne diyeyim




  • Birkaç yorumu okudum 10 yorumdan 9u kızların paragözlülüğüyle ilgili. Yaşım hepinizden gençtir, 23 yaşındayım. Ama fakirligi de gördüm zenginligi de, çirkinligi de gördüm yakışıklılığı da. Üniversiteyi bırakıp kendi çabamla bahsettiğiniz kızlarının babasının patronunun ayda kazanamadığı kadar para kazandım. Burda yazdıklarınıza göre kızların peşimden düşmemesi lazımdı ama tersine kızlar “acaba parası için takıldıgımı düsünür mü” diye düsündügünden zararı oldu. Türkiye şartlarında max sosyallik neyse onu yaşadım hem de izmir gibi bir yerde ama kız konusu hiç bekledigim gibi olmadı. Bu donemde zengin ama tipsizdim(ortalama).



    Şimdi bir de fakir(ortalama) ama yakışıklı oldugum döneme dönelim. Parayı bulmadan önce kendime çok iyi baktıgım tip olarak zirve oldugum bir dönem vardı. Yine aynı sosyal ortamdayken en sevdigim sey kafede kantinde oturmaktı çünkü kızlar hunharca keserdi yeni gelenler karşı masama otururdu egom şişerdi. Anlatcagım her seye csb demeniz muhtemel inanırım diyenler için yazayım, okula giderken liseli kızlar laf atardı. Birgün bir kafede yemek yerken kızın biri mekan sahibini çağırıp çocuğun saçları benimkinden güzel tanıyor musun diye sordu. Bir kere kız kardeşimle minibüse bindik iki kız kesiyordu kardeşim bana sesli şekilde söyledi dalga geçtiğimizi anlayıp indigimizde kardeşime tekme attılar, normal kız arkadaşım senle gezdigim için x kız benle konusmuyor kızlar bana ters ters bakıyor dedi, arkadasa kız ayarlamak için bir kızla tanısmamız gerekti kız isteyen benim sanıp bizim sınıfta derslere girmeye başladı, iki kızı sevgilisinden ayırdım, bir tane burada ev kızı diye bahsettiginiz 8 yıllık ilişkisi olan kızı kötü zamanıma geldi ellemiş bulundum allah belamı versin ne yaptım ben diye düşünürken kız üç gün sonra bahane bulup sevgilisinden ayrılmış teselli edeyim diye kuytuya çağırdı yalandan ağlarken bu sefer o beni elliyordu shsjsjdjjsjd.



    Bunu neden anlattım? Olayın parayla en ufak alakası yok. İnanılmaz rakamlarda para kazanırken istememe rağmen bu yukarıda anlattıklarımın 1 tanesini bile yaşayamadım, üstelik aynı sosyal ortamdaydım. Ama artık tipsizdim. Tip oldugunda ise üstümdeki kıyafetler zenginkenkilerin 10da 1iyken bile her yerde kız ilgisi gördüm. Kızların kendileri bile zengin koca çok iyi falan diyebilir ama kendilerinin farkında degiller. Tıpkı erkeklerin tek baktıgının güzellik olması gibi onların tek baktıgı da tip. Geri kalan her şey yanlış tespittir.



    Kızları elde etmek istedigi için zengin olmaya çalışan bir aptal varsa bundan vazgeçsin. Yakışıklı olduğum zamanlar arkadaşla izmirin en zengin yerlerinden bostanlıda tramvaya bindik karşımızda her yeri estetik olsa da taş gibi bir milf, yanında gözlüklü tipsiz kocası ve oğlu. Kadının elinde dünya çapında lüks mağazaların poşetleri, kocası telefonda bilmemne sitesinde yeni aldıkları evin bilmemnereyi görüp görmedigiyle ilgili konuuyor üstünde binlerce liralık elbiseler. Karı yol boyunca oğlu ve kocasının yanında gözleriyle bana tecacüz etti, ben durumu test edip daha ileri götürmek için göğüslerine ve bacaklarına baktığımı belli ettikçe karının daha da hoşuna gitti daha cürretkar hareketler yaptı. Bu adamın yerinde olmak isteyen mallar varsa gitsin parayla satın almaya çalışsın güzel kadını.



    Şu an tipsiz ve fakirim, hedefim bu sefer ikisini birden olmak. Sadece zengin olursam kadınlarla ilgili hiçbir şey olmaz hayatımda. Ev kızı dediginiz şeyin de hayal oldugunu biliyorum herhangi bir kızla işim olmaz tek yaşar sadece işime bakarım. Sadece yakışıklı olursam da parayı engel sanıp salak gibi kızları bırakmam karnımı doyuracak param olmasın rakipler trilyoner olsun yine de o kızı götürürüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu işler 1-2 ayda olmuyor. Doğru kararı vermişsiniz.

    Bende bugün yol verdim. Artık herseyi öngerebiliyorum. Ugrasmiyorum. Bunları öngörmek için de bir sürü kişiyle konuşmaya gerek yok. Karsima öyle biri çıktı ki, bir kadında olabilecek herşey bunda vardı.



    Bir insanı, uzun yolda, yalnız bırakmakla asla tanıyamazsiniz. Zaman geçirmeden, 1 ay gördüm tanıdım diyen yalan söyler. En az bir yıl manita takılacaksiniz. 2 yıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stoa

    Birkaç yorumu okudum 10 yorumdan 9u kızların paragözlülüğüyle ilgili. Yaşım hepinizden gençtir, 23 yaşındayım. Ama fakirligi de gördüm zenginligi de, çirkinligi de gördüm yakışıklılığı da. Üniversiteyi bırakıp kendi çabamla bahsettiğiniz kızlarının babasının patronunun ayda kazanamadığı kadar para kazandım. Burda yazdıklarınıza göre kızların peşimden düşmemesi lazımdı ama tersine kızlar “acaba parası için takıldıgımı düsünür mü” diye düsündügünden zararı oldu. Türkiye şartlarında max sosyallik neyse onu yaşadım hem de izmir gibi bir yerde ama kız konusu hiç bekledigim gibi olmadı. Bu donemde zengin ama tipsizdim(ortalama).



    Şimdi bir de fakir(ortalama) ama yakışıklı oldugum döneme dönelim. Parayı bulmadan önce kendime çok iyi baktıgım tip olarak zirve oldugum bir dönem vardı. Yine aynı sosyal ortamdayken en sevdigim sey kafede kantinde oturmaktı çünkü kızlar hunharca keserdi yeni gelenler karşı masama otururdu egom şişerdi. Anlatcagım her seye csb demeniz muhtemel inanırım diyenler için yazayım, okula giderken liseli kızlar laf atardı. Birgün bir kafede yemek yerken kızın biri mekan sahibini çağırıp çocuğun saçları benimkinden güzel tanıyor musun diye sordu. Bir kere kız kardeşimle minibüse bindik iki kız kesiyordu kardeşim bana sesli şekilde söyledi dalga geçtiğimizi anlayıp indigimizde kardeşime tekme attılar, normal kız arkadaşım senle gezdigim için x kız benle konusmuyor kızlar bana ters ters bakıyor dedi, arkadasa kız ayarlamak için bir kızla tanısmamız gerekti kız isteyen benim sanıp bizim sınıfta derslere girmeye başladı, iki kızı sevgilisinden ayırdım, bir tane burada ev kızı diye bahsettiginiz 8 yıllık ilişkisi olan kızı kötü zamanıma geldi ellemiş bulundum allah belamı versin ne yaptım ben diye düşünürken kız üç gün sonra bahane bulup sevgilisinden ayrılmış teselli edeyim diye kuytuya çağırdı yalandan ağlarken bu sefer o beni elliyordu shsjsjdjjsjd.



    Bunu neden anlattım? Olayın parayla en ufak alakası yok. İnanılmaz rakamlarda para kazanırken istememe rağmen bu yukarıda anlattıklarımın 1 tanesini bile yaşayamadım, üstelik aynı sosyal ortamdaydım. Ama artık tipsizdim. Tip oldugunda ise üstümdeki kıyafetler zenginkenkilerin 10da 1iyken bile her yerde kız ilgisi gördüm. Kızların kendileri bile zengin koca çok iyi falan diyebilir ama kendilerinin farkında degiller. Tıpkı erkeklerin tek baktıgının güzellik olması gibi onların tek baktıgı da tip. Geri kalan her şey yanlış tespittir.



    Kızları elde etmek istedigi için zengin olmaya çalışan bir aptal varsa bundan vazgeçsin. Yakışıklı olduğum zamanlar arkadaşla izmirin en zengin yerlerinden bostanlıda tramvaya bindik karşımızda her yeri estetik olsa da taş gibi bir milf, yanında gözlüklü tipsiz kocası ve oğlu. Kadının elinde dünya çapında lüks mağazaların poşetleri, kocası telefonda bilmemne sitesinde yeni aldıkları evin bilmemnereyi görüp görmedigiyle ilgili konuuyor üstünde binlerce liralık elbiseler. Karı yol boyunca oğlu ve kocasının yanında gözleriyle bana tecacüz etti, ben durumu test edip daha ileri götürmek için göğüslerine ve bacaklarına baktığımı belli ettikçe karının daha da hoşuna gitti daha cürretkar hareketler yaptı. Bu adamın yerinde olmak isteyen mallar varsa gitsin parayla satın almaya çalışsın güzel kadını.



    Şu an tipsiz ve fakirim, hedefim bu sefer ikisini birden olmak. Sadece zengin olursam kadınlarla ilgili hiçbir şey olmaz hayatımda. Ev kızı dediginiz şeyin de hayal oldugunu biliyorum herhangi bir kızla işim olmaz tek yaşar sadece işime bakarım. Sadece yakışıklı olursam da parayı engel sanıp salak gibi kızları bırakmam karnımı doyuracak param olmasın rakipler trilyoner olsun yine de o kızı götürürüm.
    23 yasinda, kızların babası değil, patronlarının kazanamadığı kadar para kazanmak?

    Hayatta başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evlenmeye niyeti olan şartlar olgunlaştığında benim gibi 3 günde bile evlenir

    biraz tanışalım deneyelim görelim diyenin niyeti evlenmek deel zati

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa

    evlenmeye niyeti olan şartlar olgunlaştığında benim gibi 3 günde bile evlenir

    biraz tanışalım deneyelim görelim diyenin niyeti evlenmek deel zati




    3 gün

    Nasıl oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birgarip2019

    Bu işler 1-2 ayda olmuyor. Doğru kararı vermişsiniz.

    Bende bugün yol verdim. Artık herseyi öngerebiliyorum. Ugrasmiyorum. Bunları öngörmek için de bir sürü kişiyle konuşmaya gerek yok. Karsima öyle biri çıktı ki, bir kadında olabilecek herşey bunda vardı.



    Bir insanı, uzun yolda, yalnız bırakmakla asla tanıyamazsiniz. Zaman geçirmeden, 1 ay gördüm tanıdım diyen yalan söyler. En az bir yıl manita takılacaksiniz. 2 yıl.
    Niye ayrildiniz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinus67 kullanıcısına yanıt
    3-5 günde sevgili moduna soktu. Tirstim. Hemen annesine anlatmalar falan. Evlilik muhabetti yapmış. Hemde eski mevzulari dinledim. Biraz sıkıntılı. Seçici olmamis. hemde cok hızlı gidiyoruz , hızlı giden atın boku seyrek düşer dedim. Ben jokeyin olamam. Herkes yoluna dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luimneach

    Bende güven problemi var. Evlenirsem eğer evden çıktığımda eşim evde tekse o eve başka biri girer çıkar mı diye düşünüyorum devamlı. Benim gibi olan var mı?
    hocam o problemi yaşamamak için yeni tanıştığınız birisiyle 3 günde evlenecekmiş gibi davranmayın. 1 insanın başka bir insanı unutması 6 ay 1 seneyi buluyor. En azından 1 yıl vakit geçirmekte fayda var. Birçok kişi uzun ilşkisini bitirip karşısına ilk çıkan kişiyle 3-6 ay içerisinde nikah kıyacak konuma geliyor, sonrası zaten malum. O sebepten evet ben de bazen senin gibi düşünüyorum. O sebepten ilişkim senesini doldurmadan böyle birşeye kalkışmam diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birgarip2019

    23 yasinda, kızların babası değil, patronlarının kazanamadığı kadar para kazanmak?

    Hayatta başarılar.

    Alıntıları Göster
    Şu an kendi ismiyle bankası olan adamlar da 23 yaşında benim kazandıgımın katlarcasını kazanıyordu emin ol. Fakir dogup zengin olmus hemen herkes daha erken yaşlarda para kazanmayı öğrenmiş 23ünde çoktan ufak imparatorlugunu kurmustur. Benim o kadar cesaretim yoktu 22de okulu bırakabilip 22mde iyi para kazanmaya başlayabildim. Şaşılacak birşey yok. Mezun olup asgari ücretin biraz üstüne çalışıp 20 yıl tasarruf yaparak mı zengin olundugunu sanıyorsun? Misal herhangi bir abd başkanı bile 23ünde çoktan bunun kararını vermiş hayatının kalanını ona göre kurmuştur. Bugun birileri abd başkanıysa demek ki birileri 23ünde abd başkanı olmayı kafaya koymuştur. Bugun birileri zenginse demek ki birileri 23ünde inanılmaz rakamlar kazanmaya başlamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Fakirlik zenginlik tamam anladık yani bi dönem fakirken piyango vs para çıktı çok zengin oldun patronları geçtin buda tamam. Peki çirkinliği ve güzelliği nasıl gördün bi insan ya çirkindir ya güzeldir. Ben estetikle makyajlada pek güzelleşeni yada yakışıklı olanı görmedim.

    Bence yorumları okudun meydanı boş sandın salladın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber çalıştığım bir arkadaşım var. Bu arkadaşım kızla 2 sene çıktı. Tanımadan evlenmem ben, iğne deliğinden geçiriyorum dedi. Ağzım bir kez yandı bir daha yakmam dedim. Kızda öyle hemen evlilik için yanıp tutuşan biri değildi. Evlilik muhabetti yapan, hadi evlenelim diyenden korkacaksin.

    3. Sene evlendiler. Hastalanmış evine gittim. Eşi corabina kadar giydirdi. Kadın çıkınca neden hemen evlenmedigimi anladın mı dedi! Eyvallah dedim. iyice tanıdık, birbirimizin etiketine yada güzelliklerimize değil ruhlarimizi sevdiğimiz gün evlenmek istedik dedi. Arkadaşta gerçekten kadına kadın gibi davranıyor.

    Geçen sene arkadaş dünyanın en önde gelen şirketiyle anlaşma yaptılar. Deli paraya anlaştı. Gidecek, bir kaç haftasi kaldı. Uyumadan önce fenalasmis. Bana bişey oluyor hastaneye götürün demiş, düşmüş bayilmis. Hastaneye goturmusler. Hastaneye giderken kalbi durmuş. Beyne oksijen gitmemiş. Felç kaldı. Ne eli, ne ayağı tutuyor. Konuşamıyordu, yeni yeni konuşmaya başladı. Ben ziyaretine gittim, esiyle konuştuk, ailesi ret etmiş çocuğu atmışlar. Kadın yemeğini yediriyor, banyosunu yaptırıyor. Arkadaşımın kadina bir bakışı vardı, hiç bir cümle onu ifade edemez.

    Malum günden feto, muhalif eden herkes fetocu oldu itibarlarını ellerinden aldılar. Kaç arkadaşımı karıları terk etti gitti.

    Siz, 1-2 ayda evlenelim, 1-2 ayda tanıdım, iki uzun yol, iki üç gün ayrı kaldığınız da tanıdığınizi sanin. 1-2 ayda evlilik muhabetti yapan kadın olsun erkek olsun, amacı evlenmek için evlenmektir.

    Evlilik bu değil ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    Fakirlik zenginlik tamam anladık yani bi dönem fakirken piyango vs para çıktı çok zengin oldun patronları geçtin buda tamam. Peki çirkinliği ve güzelliği nasıl gördün bi insan ya çirkindir ya güzeldir. Ben estetikle makyajlada pek güzelleşeni yada yakışıklı olanı görmedim.

    Bence yorumları okudun meydanı boş sandın salladın.
    Hayal dünyasinda yasayan genç bir birey. Cevap verecektim, bunun yaşında ben, altimda 20 adam vardı. O yüzden cevap vermiyorum. Jenerasyon değişik. Ayakları yere basmıyor.

    Sizde bence pek takmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1 insanı 2 durumda çok iyi tanırsın 1. O zengindir 2. Kendin çok zenginsindir.

    1. Olunca karşındaki zenginse ve sana değer verip fedakarlık yapıyorsa tamam ama senden devamlı bişeyler saklıyorsa geç

    2. Durumda zaten zenginsin karşındaki dobra ve delikanlı açık sözlülüğünü bozmuyorsa iyidir ama sen ona göre yanlış olmana rağmen yavşıyorsa kuyunu kazıyor demektir.

    Yani zenginlik olmadan insanlar tanınmıyor. Para insanın içini dışına çıkarıyor. İnsanın egosunu kibrini ve daha ne pisliği varsa ortaya döküyor. Elindeki imkanlara rağmen adeletli ve merhametli olan insandan zarar gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam taktığımdan değilde konuya öyle bi daldıki cevap vermeden geçemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    Fakirlik zenginlik tamam anladık yani bi dönem fakirken piyango vs para çıktı çok zengin oldun patronları geçtin buda tamam. Peki çirkinliği ve güzelliği nasıl gördün bi insan ya çirkindir ya güzeldir. Ben estetikle makyajlada pek güzelleşeni yada yakışıklı olanı görmedim.

    Bence yorumları okudun meydanı boş sandın salladın.
    Dış görünüş bir çok faktörle değişir misal saç erkegin yüzünün %70idir. Saçlarımı uzattım(saçım aşırı düz oldugu icin cok fark etti), yüzüm sivilceliydi iki yıl bakım yapıp güzel cilde kavuştum, öncesinde sakallarımı bile aylarca uzatırdım traş olmaya başladım, iki yıl evvel gözlüklüydüm gözümü çizdirdim, kıyafetler lcw’ydi zaranın sezon sonu indirimlerini takip ettim 250 liralık kıyafetleri 50 liraya toplar toplu alır öbür sezon sonu indirimini beklerdim. Duruş pc bagımlılıgından kamburdu onu düzelttim. Spor yaptım vg degil koşu bu hem terle gözenekleri açar hem de bir düzeyin altında kilo insanın yüzünden gider yüzün daha sert bir görünüm kazanır bunu 75 yaşında bir adamdan ögrenmistim erkegi yakısıklı yapan budur derdi futbolcuların yüzünde bunu fark edersin sanki yüzü kaslı gibidir, o düzeyi hep korumaya çalıştım yüzümün yuvarlaklastıgını hissettigim an spora döndüm.



    Sonrasında nasıl çirkinleştiğimi anlatmama gerek yoktur. 5 ay depresyona girdim. Yakışıklı insanın çirkinleşmesi kolay; kilo al saçını kötü kestir işidli sakalı uzat cildin bozulsun çirkinsin.



    He belki de bir insan aşırı çirkindir ne yaparsa yapsın güzelleşemez ben zaten ortalamaydım dedim.



    Yaptıklarımın hepsini yıllar evvel yapmaya başladığımın kanıtı da bu konuda mevcut;

    https://forum.donanimhaber.com/disiplin-kazanmak-icin-30-gun-boyunca-yapabilecegim-seyler--103740854

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: birgarip2019

    Hayal dünyasinda yasayan genç bir birey. Cevap verecektim, bunun yaşında ben, altimda 20 adam vardı. O yüzden cevap vermiyorum. Jenerasyon değişik. Ayakları yere basmıyor.

    Sizde bence pek takmayın.

    Alıntıları Göster
    Hocam beni yorma ya. Bir insanın zengin olması neden bu kadar imkansız geliyor? Onlarca kez forumda o kadar para kazansan burda ne işin var dediler onlarca kez önüme para koyup kağıda ismimi yazıp fotograf gonderdim. Bu son buldugum foto




     EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER


    Benim dedigimin ana fikrine varsa itirazın söyle haklıysan ben yanlış biliyorsam düzelteyim. Fakirdim zengin oldum çevremdeki kızlar bok gibi para kazandıgımı bilmesine ragmen burda hayalinin kuruldugu gibi bırakın pesimden kosmayı dogru dürüst ilgi bile göstermedi. Ama ortalama bir tipken yakışıklı oldum cebimde para yokken hayalini bile kuramayacagım ilgiyi gördüm. Burdaki kız profili normal üniversiteli kız tipi. Şehir izmir, kızlar türkiyenin her yerinden geliyor. Nasıl kızlarla muhattap oldu konudakiler bilmiyorum ama bu kızlar sizinkilerden çok daha şerefli oldukları için falan böyle davranmadı kızların parayı sandıgınız kadar umursadıgı yok. Konuda “param olmadıgı için böyle oldu” denilen şeylerin alayı yakışıklı olmadığınız için öyle oldu. Şu konuda bir tane ben çok yakışıklıyım ama param olmadıgı için kızlar bana bunları bunları yaptı diyen adam yoktur. Yakışıklı erkeklere burda sayılanları yapmazlar çünkü. Tanıdıgım bütün yakışıklı erkeklerin güzel kızların peşinde ordu gibi insan var karşı cins sürekli onlara aşık hiçbir artıları olmasa bile tüm kapılar onlara açılıyor, aynı cinsle sosyal ilişkide bile onlara üstün varlık gibi davranılıyor. Bu konuda büyük bir yanlış var birçok insan paraları olmadıgı için itin g*tüne sokulduklarını sanıyor hayır çirkin oldugunuz için bunlar oluyor. Bunu kabul eden insan suçu babasının maddi durumuna atmaz babasının genetigine atar. Durumu düzeltmek için para kazanmaya çalışmaz dış görünüşüne olabildiğince dikkat etmeye çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 15 Ocak 2019; 22:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.