Şimdi Ara

evlilik olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evlenmek için öncelikle okul okumak lazım iyi meslek edınmek

sonra ıs arıcan,ıs bulsan tahammul edıcen ıyı maasın olması lazım

sabah 8 aksam 8 calıs vede eve gel uyu kalk sabah ıse gıt

para bırıktırmek lazım..sonra kız bulucan huyu farklı ıdare edıcen.buna hedıye al yedır ıcır gezdır olmadı gonder baska bul yedır ıcır gezdır

evlenırsen,dugun masrafı olcak esya al,aynı evde takıl.duzenın degısır

sabah aksam ıs..pazar gunu onu gezdır..yok cocuk olursa buyut ugras..duzen kur.duzene devam et..

bır sürü iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlattığın hikayede evlilik kısmına kadar yapılması gerekenler, zaten yetişkin bir insanın hayatta yapması, başarması gerektiği adımlar değil mi? Yoksa sen 30 yaşına gelip, aile evinde yaşayıp, kız kardeşinin iç çamaşırını yıkamasından, annenin önüne koyduğu yemeği yemekten rahatsız olmayacak bir insan mısın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayat kadını ile evlenilir mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt

erkeği sağmaya gelen degil de hayatın iyisine kötüsüne yokuşuna inişine eşlik edecek bir insan bulmak lazım. O insanı bulunca evlenmeli.

Ağzına sağlık hocam. İnsan kendi ailesine bile 20 sene zor dayanıyor. Öyle birini bulmalı ki gerekirse 50 sene yol arkadaşı olabilmeli. Sanırım evlilikte yorulmak yerine ararken biraz yorulmak gerekiyor. Bir çok insanla tanıştım benim anladığım sadece iyi sohbet etmek veya sadece kadını beğenmek evlenmeye yetmiyor. Hobiler eğilimler siyasi görüş eğlence anlayışı ve daha pek çok şey bir anda bütün hisleri çöpe döndürebiliyor.

Hayır oyle düşünme. Sen ülkücüsün belli ben ise sosyalistim i. Bak şimdi vasat bir insan olsaydım şu cümleyi kurabilirdim..

“ülkücüleri sevmem”

ama doğru cümle

“siyasi görüşüm ülkücülerle bağdaşmaz”

çunku sırf ülkücüsün diye seni sevmemek çok ahmakça olurdu. Yani peşin hükümlü olurdun. Bana kazık atmadın bana küfretmedin hakaret etmedin. Senden nefret edecek veya düşmanın olacak birşey yapmadın. Bu yuzden seninle konusmamda ticarette veya arkadaşlık hususunda bir sorun yaşamam. siyasi konularda da senin gorusun sanadır benım gorusum banadır. Sen ülkenin kurtulusunu milliyetçilikte görürsün ben se halkta. Amaç ülkenin kurtulusu ise aynı yolda sayılırız.

veya ateist te olabilirdin. Burada da ateistleri sevmem degil, ateistlerle dini görüşüm uyuşmaz diyebilmen lazım.

her insan bir birey. Mukemmel insan veya mukemmel uyum diye birşey yok. Onemli olan mukemmel anlayış ve mukemmel kabule ve saygıya hazır olmak var.

yanı kalbini insanlara , insanların farklılıklarına, kabullere ve değişimlere açman lazım. Ülkücü birisi ile evlemirsin 20 sene sonra komunist olur bilemezsin. Ben de 20 li yaşlarımda sağcıydım mesela.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Aslında siyasi görüşten kastım doğrudan siyasi görüş değil. Yani insanın hayata aileye topluma bakışını kastetmiştim. Sende bilirsin ki bunlar birazda siyasi görüşe göre şekilleniyor.

Benim eski komşularımın yarısı benimle aynı siyasi çizgide değildi. Bazıları taban tabana zıttı lakin çok iyi geçinir sürekli çay kahve içer sohbet ederdik. Ben onları onlar beni çok severdi.

Ki bu kullanıcı adını aldığımda 20 yaşımdaydım köprünün altından çok su aktı. Şuan bi tık daha seküler bir milliyetçiliğe yakın durumdayım dediğin gibi yıllar geçtikçe insanın siyaset veya dünya görüşü değişebiliyor bu çok normal. Çevre şartlar ve insanın okudukları, tecrübeleri insanı değiştiriyor.

Siyasi görüşten kastım hayatı okuma birazda aslında. Mesela topluma tepeden bakan, yeri geldiğinde yapıcı eleştiri yapmak yerine hakaret eden, kendi kültürü ile kavga halinde olan insanları sevmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.