Şimdi Ara

Evlilik en büyük hata (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
842
Cevap
18
Favori
51.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
256 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serserim06


    quote:

    Orijinalden alıntı: tryunar

    Kaç yıl tanıştınız zaman geçirdiniz evlenmeden

    2008 Mart tanıştık 2009 Nisan evlendik 1 yıl gezdik dolaştık.

    Az ihtimal ksfasini bi yerlere carpinca tam zit kisilige sahip olabilir yada zengin biri ayartirsa yine sizden kurtulmak icin teror estirebilir ki bazi kadinlar seytandsn beterdir. Bu kadinlardan cok zulum cekennerkeklerde onlar gibi olmaya baslar zamanla ve bazi erkeklerde bubhale gelip bu sefer iyi bir kadina bunu uygulayabilirler kisaca domino etkisiyle bu hal olur
  • Hocam siz sadece kendinize uygun bir eş bulamamışsınız. Evlenirken maddi düzeyinizi bilmiyor muydu da şimdi böyle sorunlar çıkartıyor?
  • kızlar para önemsiz derler ama inanmayın para önemlidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 16 Aralık 2017; 12:39:40 >
  • Mesleğin gelirin eşinin geliri nedir diye soran arkadaşlar söyleyeyim. Ben medikalciyim maaşım 5300 primlerle birlikte 6500 civarını buluyor eşim çalışmıyor buda sorun değil ben bakarım maaşım iyi. Ama geçimsiz hem benden yiyor tamam ye eşimsin eve ekmek getireceğiz mecbur. Ama gözü doymuyor lükse aşırı düşkün ayakkabı aldım mesela geçen aldırdı 325 TL mont 600 TL gitti 925 bir avm ye gitmek bana 1500 liraya patlıyor taksit taksit diyor. Ulan sanki taksiti ödeneyeceğiz şimdide note 8 istiyor hanfendi ben telefon alacağım ya, kendide hemen bende isterim diyor çocuk gibi 32 yaşında kadın.
  • +1.Bekarlığınızın özgürlüğünüzün kıymetini bilin.
  • evli erkek = köle erkek
    köpek gibi çalışıp eve bakmak enayilik değilde nedir
    boşanıncada nafakayı kilitlerler
  • Mesala şimdi hadi kalk avm ye diyor kafayı yememek elde değil la dur bir evde dinlenelim hafta sonu ama nerde mümkün değil. Gezme tozma işi gücü avm yeme içme yok dedim bugün evde maç izleyeceğim senmisin bunu diyen olay çıktı. Demediğini bırakmadı ben ona o bana..
  • Evlilik büyük hata değildir, sevmediğin yaşayamayacağın bir insanla evlenmek büyük bir hatadır, birbirini anlamayan birbirine saygı duymayan iki insanın evlenmesi ömürlerini boşa harcamaktan başka bişey değildir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baymakli_Dondurma -- 16 Aralık 2017; 12:51:8 >
  • Sorun evlilikte değil sorun yanlış kişi ile evlenmenizde. Sanırım eşiniz ev hanımı . Akıllı ,kültürlü , mesleği elinde olan güzel bir kadınla evlenseydiniz belki de boşanmak hayatta yapacağınız son şey olacaktı. Evlenmeden önce karşı tarafı adam akıllı tanımak gerekiyor belki bilmediğiniz bir huyu yüzünden pişman olup boşanacaksınız .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suppose27now

    Sorun evlilikte değil sorun yanlış kişi ile evlenmenizde. Sanırım eşiniz ev hanımı . Akıllı ,kültürlü , mesleği elinde olan güzel bir kadınla evlenseydiniz belki de boşanmak hayatta yapacağınız son şey olacaktı. Evlenmeden önce karşı tarafı adam akıllı tanımak gerekiyor belki bilmediğiniz bir huyu yüzünden pişman olup boşanacaksınız .

    Kendisi fizik öğretmeni yıldız teknik mezunu geyet iyi eğitim almış biri ataması yok tabi fiziğin. Yani okumakla da olmuyor işte...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: janqlee

    Eyvah eyvah ... 5 senelik flört ilişkimi seneye evlilikle taçlandıracaktım hocam şuan nişanlıyız. Acaba vaz mı geçsem ?

    İyi düşün evlen.Herkesin mutlu olacağının garantisi olmadığı gibi mutsuz olacağının da garantisi yok.
  • Kardeş çok geçmiş evleneli ama arada masaya yumruğu koy cam çerçeve kır.gozu korksun....ben ben 1 senelik evliyim..bizde çok kavga ediyorduk.en son kendimi kaybettim..ona vurmamak için kapıyı kırdım camları indirdim.mutfak dolabının kapağı kırıldı..şimdi ben gelmeden eve.mesaj atıyor kaçta çikcan yemeği isitayim..vs diyor..kadınlarda yonetilme duygusu var...sen yonetmezsen işler çorba oluyor ozaman..1 kere guluyorsan 2 kere bagircan yoksa kafana sıcarlar öyle yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serserim06


    quote:

    Orijinalden alıntı: gzm83

    Sorun tam olarak ne?
    Çift terapisi almayı düşünmez misiniz?
    Asla çözülmeyecek sorunlar olduğunu düşünüyorsanız boşanmayı düşünmez misiniz?
    Çocuk yüzünden boşanmıyorsanız, boşanmak anne-baba olmaktan istifa etmek anlamına gelmiyor.
    Boşanmak evet belki bir çocukta bir takım sorunlara sebep olabilir ama her gün gerginlik olan bir yuvada büyümenin zararları emin olun daha fazla.

    Sorun say say bitmez durmadan dısarda yiyelim yok sinemaya gidelim yok şu elbiseyi beğendim. Yav arkadaş gecen boyner de 600 liralık parka aldırdı bana zorla. Artık tık etti.

    Seviyorsan katlanacaksın.Bazı konuları konuşarak düzeltebilirsin fakat birlikte sinamaya gitmek istemesi çok güzel bir şey.




  • Sen aşırı derece soğumuşsun eşinden. İleride daha büyük bir sorun çıkmaması için bence eşine bu işin boşanma ile sonuçlanabileceği anlat.Belki neler kaybedeceğini düşünerek düzelme ihtimali olabilir.
    Çoğu kadın Türkiye de eşim bana bakmak zorunda filan diyor.
    Hatta kocasının ona aldığı arabayı , kocasının arabası serviste iken kocasına arabayı vermeyen bayağı bir kadın tanıdım.Utanmadan benim arabam diyebiliyorlardılar.
    Koca Türkiye de sömürülecek bir olgu gibi düşünülüyor.
  • abi sen bildigin çocuk yetiştiriyorsun emin misin evli olduguna bence biraz sürttür kendisini azcık dara düşsün anlasın elindekinin kıymetini bunun okumuşlukla alakası yok karakteri oturmamış
  • serserim06 kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman iş arasın dershane veya temel liselerde illaki boş yer vardır . Çalışan arkadaşı varsa belki yardımcı olur .



    Birde sizle evlenmeden öncede böylemiydi ? Düşündünüzmü hiç , sen eskiden farklıydın dediniz mi ?



    Belki kendini kurnaz sanan kişilerden biri sizi para olarak görüyor olabilir .



    Bazı kadınlarda özellikle alışveriş manyaklığı oluyor psikolojik bir rahatsızlık sanırım . İhtiyacı olmasa bile sürekli alıyor veya istiyor sonrada köşeye atıyor .



    Eşinize şunu söyleyebilirsiniz; bunca hiç bir şey bulamayan insan varken seninde tutumlu olman lazım diye
  • boşan hocam boşan.. gözü aç kadından eş olmaz.
  • Çevremde evlenen akranlarıma soruyorum Nasıl gidiyor evlilik diye aldığım cevaplar
    -Kanka evlenmeden önce sabaha kadar içip mahallede deli gibi geziyoduk ya artık o ortama ben giremem . En geç 8 de evde olmam lazım.
    -Kardeşim insan sevdiği ile aynı evde yaşıyor çok iyi flörtte gizlice yaptıklarını şimdi istediğin gibi yapıyosun miss gibi..
    -Broo eve yeni mobilyalar aldım laminant döşedim boyama yaptım süper oldu . Taksitleri ödüyom işte ayda 450 tl giriyor.Geriye kalan her şey gayet iyi.
    -La evlenme uyuyamaz oldum bebek ağlaması maması kakası deli oldum.
    -CS 1.6 half life fifa pes her şey bitti.Play stationu sattım yerine çatal bıçak seti aldım.
    -Annemş özledim. Rahatça eşyalarımı dağıtamaz oldum çorabımı çıkarıp fırlatamıyorum anında kafama geri geliyor.Zorla aşk filmleri dizileri izliyorum.

    Sadece 1 arkadaşım çok mutlu onun da maddi sıkıntısı yok.Diğerleri gariban . Bunlarla sadece whatsapp ta yazışıyoz artık birbirimize ayda 1 gidiyoz.
    Yani hayat resmen bir ev ve kadından ibaret olacak bir de bebekten..
    Bilemedimm..




  • Malesef gençlerin sırtına evlilik adı altında binlerce liralık yük yüklüyorlar. Ondan sonrada işte bu tablolar.

    Hiç kimse evlilik adı altında karşısındakine bu tarz maddi yükler istekler yüklememeli. Eğer karşo tarafın amacı iyi gündr kötü günde bu hayatı sizle paylaşmak değilse varsın iki tarafta yoluna baksın. Yok ama çok seviyorum diyorsanız bu kadsr şeyden sonra oda tabi nediyim düşman başına...
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    Sen yuva yapayım derken yıkacaksın Olmadığını düşünüp daha mutlu olur büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.