Şimdi Ara

Evli görünümlü bekarlık bitti. Bugün evlendim. Yasananlar, masraflar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
14
Favori
46.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
365 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sa
    Direk konuya giriyorum.
    Normal bir ilişkim vardı. Akşam herkes evine tarzında. İki üç gunde bir buluştuğumuz, haftasonlari saga sola gidiyorduk. sikilmadan, boğulmadan giden bir ilişki.
    Evlilik bir yada iki kez konustuk. Onun haricinde pek muhabetti olmadı. Daha önce ki ilişkimden sonra ( spor yapmama bile karisilan, hatta trip bile yedigim, hiç birseyden memnun olmayan, sabaha kadar Instagrama girip başkalarının hayatlarına hayran olan, kendi hayatından memnun olmayan biriydi. ) Nefes aldigimi fark ettim.
    Zaman geçtikce onunla olmaktan mutlu olduğumu fark ettim. Biz görüşmeleri artırdık. Nöbetçi olduğunda yanına gidiyordum vsvs.
    Benden gizli saklı işi olmadı. Kafama takılan ne varsa soruyordum. Dürüstce cevaplar alıyordum. İnanmak istediğime asla inanmadım. Ama dürüst ve net biri.
    biz görüştügumuzde beni annesine anlatmış. Bunda abes bir durum yok. annesi bir zaman sonra benimle görüşmesini istememiş. Bunu bana hemen söyledi. Bir durum var, bunu sana anlatmam lazım dedi. Buluştuk, annesi, kendi mesleğinden birini bulmalısin demiş. Annesine, tek mesele senin gözünde etiket, üniversite mezunu ve benden de yüksek maaşı var, ayrıca seneye bu zamanlarda mühendislik diplomasını alacak. İki üniverste bitirmiş olacak demiş. Kadını curutmus. Babası ise kizim sen annene bakma, annen ortaokul mezunu demiş. sen mutluysan ve ileride de mutlu olurum, huzurlu olurum diyorsan, böyle düşünen insanlara kulak asma. Annenin düşünce 33 yıldır değismedi. Çekilecek kadın değil ama senin için 33 yıl katlandim demiş. Bunları soylerikten sonra, ne yapacağız dedi. O senin annen belki haklıdır dedim. Cevap vermedi. Ne yapalım yani dedi. Bende mutlu olmustum, tam gönlüme göre derken, bırakmak zor olsa da, böyle bir anne ve annesinin etkisinde kalmış biriyle olmaz diye düşünerek, herkes yoluna bakmali, annen sana, kendi gönlündeki gibi birini bulur dedim ve bitirdim.
    Akşam saatlerinde bana tekrar mesaj attı, seni özledim seni seviyorum dedi. Sevgi geçer biter dedim. İleride pişman olursun, adımı dula cikartamam dedim. Saçmalama, seni sen olduğun için seviyorum vsvs şeklinde mesajlar atti. Bir birimizi kiracagiz gerek yok. Herkes yoluna baksın dedim ve engelledim. Yurt dışında çalıştığım sırada bir rusla beraberdim. Anlatsam bana soversiniz. Bir erkeğin isteyeceği ama bulamayacağı nadir bulacağı biriydi. Ben onu bırakıp Türkiye'ye geldim. Bunun ahini ödüyorum nasıl bir ah aldiysam dedim.
    İki yada üç gün sonra spordan eve geldim. Arabayi park ederken bakmadım kimin arabası var, kim var diye. binaya girerken bir baktım bunun arabası. İndi geldi. Konuşmamız lazım dedi. Bir bucuk saat arabada konuştuk. Annemle kavga ettim ve onun olduğu yerde olmakta istemiyorum. Gözlerinde o masumiyeti gördüm. Annem nerede kaldın diye aradi, aşağıdayim arkadaşım var dedim. Oda gelsin yemek yiyelim dedi. Aldım eve çıkardım annemle tanıştırdım. Ertesi gün ev tuttuk. Evli görünümlü bekar hayati yasamaya başladık.
    Babası biliyordu. Babası, Annesine söyledi mi bilmiyorum, söylemem dedi. Annesi de bunu bir kez aramis. Babasıyla bir kaç kez telefonla konuştuk.
    Benim bir arkadaşım vardi. Aileleri biri alevi biri suni olduğu için evlenmelerine karşı çıktılar. Ailelerinin bilmediği ise bunlarin inancı yoktu. Bunlarda ailelerinden gizlice evlenme kararı almışlar. Beni aradı gel evleniyorum. Sahidim ol dedi. Bizde hatunla atladik gittik. O güne kadar evlenmeyi, biraz zamana bırakıyordum.
    Bunları evlendirdik. Arkadaşın hareketi bana cesaret verdi. Birde kendisi kafanda soru işareti yoksa guzel kız ve seni seviyor bu, evlen gitsin dedi. Haklısın dedim. Yolda bizde böyle evleniriz dedim. Oda evlenelim ama ortada hiç bişey yok dedi. Ne gibi dedim, normal insanlar evlenme teklifi eder, yüzük alır falan da sen de o yok dedi. İstediğin yüzük olsun beş taş alırım dedim.
    Bir kac hafta sonra, enerji inşaat sektöründe çalışıyorum.
    sangacal de denizde doğalgaz için boru dosuyorduk, indirdigimiz boru patladı. Denize dikildi. Tabi denizde de ne varsa, bulunduğumuz platforma doldurdu. Olay incelemesi ve hemen yok etmek için platformda sağa sola kostururken, gözüme bir taş çarpmıştı. Aldim onu. 1.5 2 ay uğraştım, parlattim ve kolye yaptim. Bundan önce ki manitaya getirdim. Bakti aldı ve çantasına koydu. Takmayacakmisin dedim, kıyafetimle uyumlu değil dedi. Hemen aldım elinden. Takacağım niye aldın falan fisman uzatmadim.
    Neyse bu kolyeyi sakladım. Daha sonra buna verdim. Bunu sen mi yaptın dedi evet senin için yaptım dedim. gözleri parladı ve anında taktı. O gün dünyanın en mutlu adamı ben oldum ve evlenmeye karar verdim.
    Kendi arabası vardı bugüne kadar benim demedi, bizim dedi. Bunu satıp Leon mu alsak dedi, forumda da konu acmistim. O baktığımız sırada, öyle haraketleri oldu ki tamam ya uzatmayacagim dedim. Bu ayın 8 inde, gecenin bir vakti, biz evlenelim dedim. Döndü olur evlenelim dedi. İlk başta şaka yaptigimi sandığını dusundum, saka yapmıyorum dedim. O da ben de senin şaka yaptığını dusunmedim dedi. Yüzük de yok dedim. Verdin ya dedi, ne verdim dedim kolyeyi gösterdi. Mutlu oldum.
    Pazar günü gidip ne gerekiyorsa aldik. Evden çıkarken ve kuyumcudayken sadece alyans alalım dedi. Ben alacağım dedim. İçinde kalır, paramız vardı borca harca girmeden hallettik.
    Alyanslar 4 bin TL tuttu. Kuyumcuda sorduğumda 300-400 liraya da alyans varmış.
    5 taş aldim. İlk başta beğendiğimiz 13 bin TL idi. Ertesi gün 9.850 liraya başka model aldik.
    Set aldım 18 bin TL tuttu. Bunu denerken, benim ona verdiğim kolyeyi gördüm. Bunu cikartirsin artık dedim. O çıkmaz zor. Bunlarda gözüm yok ki benim sen zorla aldiriyorsun dedi. Canını yerim dedim. Doğru karar verdiğimi gene anladım.
    Damatlık 1460 tl. Normal takım olarak da giyilir.
    Gelinlik 2400 kusur tuttu.
    Gelinlik Altina ayakkabı aldık 499 TL tuttu. ( Spor ayakkabı )
    Kendime ayakkabı aldım 500 yakın o tuttu. tergandan.
    Benim para bitince 18 binini hatundan aldım. Bir bakıma yarı yarıya geldi. Aramızda senin paran benim param olmadı. Çok sukur.
    Hafta içi belediyeye gidip, işlemlere startını verdik. O işlemler bir günde bitirdik. Kan sonucu kaldı aile hekimide bir günde verdi. Belediyenin nikah salonu hafta içi 200 tl ( evlilik cüzdanı 120 TL içinde) hafta sonu 600 TL. Bütün işlemleri bitirince en yakın ne zaman var dedik 18-19 ne zaman verelim dediler. 19 u bizim tanıştıgimiz gün olunca 19 şubata yani bugüne aldik. Günü alınca babama haber vereceğim dedi. Olur dedim, yanımda aradı babası görüşmek istedi, gittik.
    Adam iyi adam. Bir sure baş başa kaldık. Oğlum sen benim karının laflarina bakma, bende bıktım ama kizim için katlandim. Karım adına senden özür dilerim dedi. Estağfurullah dedim. Kızımı ben büyüttüm, ben yetiştirdim onun yanlış bir seçim, yanlış birşey yapacağını asla düşünmedim de yapmadi da dedi. Seni anlattığında ve seninle telefonda konuştuğumuzda kızımın düzgün temiz biriyle olduğunu anladım içim rahat dedi.
    Kızım herşeyi halletiginizi söyledi, hem mutlu oldum, hemde bu duruma düştüğüm için üzülüyorum dedi. Bana haber verseniz hem tanıdığım esnaf arkadaşlarımdan daha az masrafa hallederdik. Ah oğlum dedi. Sonra bir zarf uzatti. Benim kızım evleniyor, sende baba olup kız cocugunuz olursa beni anlarsın kızım için birşey yapmak istiyorum dedi. Ben teşekkür ettim. Bunu handeye verin dedim. Ben kabul etmesem daha doğru olur dedim.
    Daha sonra ayrıldık, eve giderken babamdan bunu aldım ama doğru mu yaptım bilmiyorum dedi. Ben de bilmiyorum dedim. Baban senin için ufak bişey yapmak istemiş dedim. Eve geldiğimizde bunu sen bankaya yatır evde durmasın dedi. Yaptığımız masraf kadar para vardı.
    Sabah anneme gittim anne biz evleniyoruz dedim. Ne güzel dedi. İsteyecekmiyiz dedi. Babanda yok ama nasıl yapacağız ki dedi, biz herşeyi hallettik 19na evleniyoruz dedim, kadın kalpten gidiyordu. :))
    Cumartesi, pazar Ankara'ya gittik. Gelinliği almak için.
    Evde, çatal bıçak tencere vsvs yoktu. Gitmisken onları da aldık. 5-5.5 bin tl de oraya gitti.
    Bugün işte toplam 30 kisiydik. En yakın arkadaşlar geldi. Annem ve onun babası annesi geldi. Bir kaç akrabasi vardi.
    Biz nikah kiyildi, yemek yemege gittik. Yemek yedirdik. Annem karşıladı.
    Uçağı olan arkadaşlar vardi, onlar gittiler. Kalan arkadaşlarla takıldık.
    Arkadaslarimiz olmasaydı bugun ki telasin altından kalkamazdik. Sağolsunlar..
    Ama daha düne kadar bekardik beraber yasiyorduk, şimdi evlendik normalde bişey değişmemesi lazım değil mi?! Daha farklı ve kendimi daha mutlu hissediyorum. Aynı hissi hatun da almış.
    Bayağı uzun olmuş hakkınızı helal edin beyler.
    Umarım herkesin karşısına, sizi siz olduğunuz için seven birisi çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ozet gecmek cok mu zordu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah mesut etsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panzerkampfwaagen VI

    Ozet gecmek cok mu zordu?
    Evlendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgarip2019 kullanıcısına yanıt
  • Bu devirde evlenilmez hocam bence. Gençliğini yaşa

    Spor kızlar para arabalar gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb, bir insan gelip niye burda böyle bir konu açsın yahu. Donanim forumu trollerin arasında evliliği normal olan bir insan gelip konu açacak he

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam emin adımlarla ilerlemişsiniz tebrik ederim. Bir ömür mutluluklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    Bu devirde evlenilmez hocam bence. Gençliğini yaşa

    Spor kızlar para arabalar gelsin
    Zorlama kardeşim, gerçekten çok belli oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bari satır atlasaydın başka paragraftan başlasaydın gözlerim kanadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: general4242

    Csb, bir insan gelip niye burda böyle bir konu açsın yahu. Donanim forumu trollerin arasında evliliği normal olan bir insan gelip konu açacak he
    1- csb olmayacak kadar gerçek, trol olacak kadar da ıssız güçsüz adam değilim.
    2- daha bugün evlendim.
    3- yazma amacım hem mutluluğumu, hem de yasadiklarimi paylaşmak istedim.
    4- milletten banane...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 20 Şubat 2019; 0:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-08210B126

    Hocam emin adımlarla ilerlemişsiniz tebrik ederim. Bir ömür mutluluklar.
    Çok sağol hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün evlendiysen daha önemli işlerin yokmuydu foruma gelip konu açtın. Neyse mutluluklar 😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler..

    2 ay sonra boşandım aylık 1500 lira nafaka ödüyorum diye konu açmazsınız umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anlattıklarına göre evlendiğiniz kişi iyi birine benziyor. Babasının da öyle konuşması içinizi rahatlatmıştır. Hakkınızda hayırlısı olsun, mutluluklar dilerim. İnşallah biz de böylesine denk geliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cicim ayları geçince ağlama duvarına çevirme burayı hocam :))))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burası konu dışı,ister uzun ister kısa yazar. Baştan sona okudum,samimi yalan dolan olmayan bir yazı bence.

    Maddi sıkıntı yaşamazsanız sağlık sorunu yaşamazsanız,biri birini başkasıyla aldatmazsa mutlu olursunuz gibi bence.Kızın annesi eğer kafayı taktıysa,açık söyliyeyim,kızın annesi inatçı ise,kendi egosunu tatmin etme peşinde olan biriyse ciddiye al ve eşini annesiyle görüştürmemeye çalış. Evlilikten bir süre sonra anneler özlenir. Anne eğer acımasız,inatçı biriyse eski defterleri kapatmaz,arada tak tak kızının kafasını karıştırmaya çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 20 Şubat 2019; 11:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahah sen şu otomobilde hatun focusu verip leon alalım diyor diyen arkadaş değil miydin ? Hatunun arabayı da koymuşsun hemen imzaya mutluluklar dilerim güzel bir hikayeniz varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.