Şimdi Ara

Evli erkekler neden hep yaşlı görünüyor ve neden özgür değiller.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bu dünyaya bi defa gelıyon, tamam evlendin ettin, yahu birtane arkadaşın kalmıyor çevrende, iki üç erkek arkadaşınla sohbet, muhabbet yapamıyorsun.

Neden bu seçimi yapıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yav sanki bekar olunca adam akıllı yaşıyoruz

Adam akıllı yemek yok adam akıllı ev duzeni yok herkesin içinde olan bir isteğin helal sekilde karsilanma ihtimali yok cidden zor aninda olacak dost neredeyse yok kuru kalabalik disinda aslinda seni seven belki de kimse yok vs vs bekarlık cok mu iyi?

Hayirli eşi bulan dünyayı çok daha kaliteli yaşar ama hayirli eşi bulmak iki cins için de çok zor. Dolayısıyla evlilerin çoğu evlilikten dertli gibi konuşuyor cunku kimse yanlış eş seçtiğini kendine itiraf edemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplequick

Yav sanki bekar olunca adam akıllı yaşıyoruz

Adam akıllı yemek yok adam akıllı ev duzeni yok herkesin içinde olan bir isteğin helal sekilde karsilanma ihtimali yok cidden zor aninda olacak dost neredeyse yok kuru kalabalik disinda aslinda seni seven belki de kimse yok vs vs bekarlık cok mu iyi?

Hayirli eşi bulan dünyayı çok daha kaliteli yaşar ama hayirli eşi bulmak iki cins için de çok zor. Dolayısıyla evlilerin çoğu evlilikten dertli gibi konuşuyor cunku kimse yanlış eş seçtiğini kendine itiraf edemiyor
    Güzel açıkladın dostum teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birlikteizleyelimyoutube
    #güldüm#sondakika #aboneolunuz #keşfetbeniöneçıkar #keşfetedüş #istanbul #ankara #sondakikahaberleri
    https://www.youtube.com/shorts/BczwdJ6SL00?si=-chVmuOAn3iH0f58
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerdeyken yazıcıydım. Bölük astsubayı ile aynı odada olduğumuz için muhabbet etme şansımız çok oluyordu. P. komando kıdemli bçvş. olan komutanım, bir an önce askerlik biter bitmez evlen benden daha fazla mutlu olmaya hakkın yok derdi. Bir bildiği vardı adamın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tripmaker kullanıcısına yanıt
    quote:

bir an önce askerlik biter bitmez evlen benden daha fazla mutlu olmaya hakkın yok derdi.

bekarım, mutsuzum. evlenip daha mutsuz olmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çünkü eşleri rahat vermiyor 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.