Şimdi Ara

Evlerimiz Neden Ivır Zıvır Dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aga eve bakıyorum benim odamin görünür yerleri haric (cekmeceler dolu) ıvır zıvır esyalar her yerde

Hani allasan pullasan letgoya koysan alani yok

Misal bizimkiler zamaninda converse almış sıfır ve en iyi renk suan ederi sifirda 4 bin lira ben bunu senelerce yari fiyatindan ilanda tuttum alan yok

Bu durum cidden canımı sıkıyor atmaya kalksan atmaya elin gitmiyor poset parali olduktan sonra evde poset bile zor bulunuyor bir şeyi al poşetle çöpe at ooohooo lan ugrasasim gelmiyo

Ama var ya ise yarar bir sey olsun bak en basit şey örneğin gecen wc terligi lazim oldu lan yok evde! Yada firca lazim olmustu temizlik için YOK mop lazim oldu ulan bir suru kutu var baslik yok kafayi yersin

Lazim seylere gelince yok luzumsuz seylerin yedeginin yedeginin yedeginin yedegi hazir sekilde bekliyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yedeğinin yedeği hazır bekliyo bi köşelerde ve nerde olduğunu da bilmiyoz hani gerekse bulamıyoz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolluk nasıl bir şey bilmeyen tüm yurdum ailelerinde durum çok farklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her mutsuzlukta bir sey aliniyor

• Çocukken yıkanmak için su, aydınlanmak için elektürük, ısınmak için gaz, yiyecek için buzdolabı bulamazdık.

Şimdiki gençler şanslı...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bide ekonomi kotu derler

• Bizdede aynı

Bir keresinde ıvır zıvır odasında olta takımını ararken dedemin Kıbrıs savaşından kalma paslanmış tüfeğini bulmuştum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zenginsin kral

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.