Şimdi Ara

Evler balon!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
16.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abboww kullanıcısına yanıt
    Tasarım çok kötüymüş kalitesizliğide 100 metreden belli oluyor maalesef,tam garsoniyer ev mutfağı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Kendinizi bilgili gosterip tamamen yanlis fiyatlarla yaniltiyorsunuz. Verdiginiz beton fiyati şu an x2 tugla fiyati x3. Digerlerine değinmiyorum bile onlarda yanlış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt

    İstatistikle ilgilenenler bilirler ki TÜİK'in istatistikleri en sağlam en güvenilir verilerdir bakmayın siz cahil kesimin komplo teorilerine TÜİK'e itibar ediniz. Kamu maliyesi ve özel sektör muhasebesi TÜİK verilerine göre yapılmaktadır.Türkiye'nin en sağlam istatistikçileri TÜİK bünyesinde çalışmaktadır ayrıca TÜİK'in verileri AB tarafından da denetlenmektedir ve akreditedir. verdikleri bütün istatistiklerde metodolojisi yazmaktadır verileri tamamen şeffaftır TÜİK'in veriler Eurostat,IMF ve Dünya Bankası gibi uluslararsı kuruluşlar ile paraleldir. TÜİK'in rakamlarının gerçekdışı olduğunu iddia edenler iddialarını ispatlamakla mükelleftir aksi durumda iftiracidirlar veya bilgi sahibi olmadan fikir sahibi kimselerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oxygenerr O kullanıcısına yanıt

    Hadi ya öyle mi gerçekten ? İktisatta "deniz bitti" "göl kurudu" gibi söylemler yok "falanca avmye gittim AVM boştu o halde kriz var" gibi tümevarım safsatalar yok ölçüm var veriler var. Bir gayrimenkulun satış ortalaması 6 aydır bu süre değişik faktörlere uzar kisalir ayrıca bir malın fiyatını piyasa belirler %60 enflasyon olan bir dönemdeyiz konut talebi var dolayısıyla rakamlar makul bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjino -- 5 Nisan 2022; 2:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi10 K kullanıcısına yanıt
    Tek katlı evde 120m3 betonu napıcaksın demiyorsunda beton şuan şu kadar diyorsun :) ama haklısınız şuan baktım beton fiyatı 700 liranın üstüne çıkmış. Ama 150m2 evde zaten 120m3 beton kullanılmaz. Tuğlada da haklısın, artmış olabilir fiyatlar, ama sonuç olarak en ucuza 150m2 ev o paralara mal oluyor. İstersen beton kullanma,istersen tuğla kullanma, çelikten yap diyeceğim ama daha pahalıya gelme olasılığı var hatta parasını versende çelik satan yeri bulamama olasılığıda var. Benim söylemek istediğim, gördüğünüz ev fiyatları o evin maaliyeti değildir. 300bin tl lik evdede,30 milyonluk evdede neredeyse aynı tuğla ve beton kullanılır, yani kaba inşaat neredeyse aynıdır, geri kalan para istediğiniz lüks ve arsa payıdır. M2 si 3000 e de seramik var, m2 si 30-40 lirayada 5. Sınıf seramik var. Ben en ucuz en basit şekilde yaptım hesabı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aborjino A kullanıcısına yanıt

    Dedi profesör Evler balon!!! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi10 K kullanıcısına yanıt

    Amacı 750 bin arsasız çıplak maliyeti baltalamak. Eline ne geçecekse böyle yapınca. Yap hesabını diyoruz arsasız 700 küsür bin maliyet buluyor eksik fiyatlarla bile.



    Salıverin küçük enişteyi yapsın bakalım görelim diyeceksin : )

  • @hayatı tespih yapan boş adam

    Sen 10 bine evini boyatmaya, 15 bine ara duvar yaptırmaya, 300 liraya elektrikçiye avize astırmaya, 500 şiraya korniş taktırmaya devam et. Ben azalan alım gücünde insanların gerçek maaliyetleri öğrenmesini sağlamaya çalışıyorum. Aracını yetkili servise bakıma götürüp 3500 tl bakım parası verebilirsin ama bakımda kullanılacak tüm malzemeleri yetkili servisten 1000-1500 tl ye alıp 300-400 lirada ustana verip aynı bakımı yaptırabilirsin hemde 1-2 saatte arabanı geri alırsın. Burada insanlara kötülük yapıyormuşum gibi göstermeye çalışıyorsun ama anlıyorumki sen aracılıkla hayatını idame ettiriyorsun ve böyle şeylerin konuşulması hiç hoşuna gitmiyor çünkü işsiz kalmaktan korkuyorsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oxygenerr O kullanıcısına yanıt
    tam bitmemiş daha alt dolapların etekleri yqpılıp yere sıfırlanacak dolaplar 1. sınıf mdf tezgah kuante led şerit aydınlatma philips hue light strip beğenmedin belki ama kalitesiz değil evime kalitesiz hiçbirşey sokmadım mütahitin herşeyini kapı kirişlerindeki fayansı
    klozet lavabo duşakabin ayna vestiyer dahil çöpe attım
    zaten kalitesiz olan malzemeyi söküp geri kalitesiz birşey neden takayim ki Evler balon!!! render bu şekilde tasarlandı
    daire böyle olacak ada üstünde 15 bin tl değerinde profesyonel espresso bar olacak
    180 bin daire 72 bin dekorasyon
    900 bine müşterisi hazır
    satarsam 2 adet daire alırım belki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • john mclane kullanıcısına yanıt

    Bunlar çok temel bilgiler bunları bilmek için profesör olmaya gerek yok en azından yalan yanlış kahvehane sohbetlerinden iyidir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aborjino -- 5 Nisan 2022; 18:33:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ev alınır fiyatlar çok uçmuş durumda nereye kadar böyle gider milyon liraları bulmuş durumda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt

    O zaman daha yüksek enflasyon ve karaborsa oluşurdu... Kasada para yok elektrik, doğalgazı akaryakıtı 3-4 kat artıramıyor halk isyan çıkarır saraya yürür diye. 3-4 yıldır maaşları TÜİK hesabı ile kırpa kırpa oylarını korumaya çalışıyor iktidar. Bu sekilde halk fazla

    anlamıyor maaşlarının azaldığını oysa bu sene maaşlara zam yok dese halk iktidardan desteğini keserdi büyük ölçüde. AKPnin ve Reis'in oyları düşmesin diye yıllarca bu sistem uygulanıyor. Oysa 1 sene zam yapılmasa millet dişini sıksa enflasyon derdiyle millet uğraşmazdı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Nisan 2022; 12:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay once balon denmisti ya bon patladı 770. Bine satilan 1+1 daire gozumuzun onunde 1.2 m e satıldı enflasyon varken bugün alinan kâr sayilir değeri artan ev araba değil çünkü onun maliyeti düşen de senin paranın değeri daha alamica z korkusu ile de aldıkça bu iş sarmaldan çıkamaz almama şansımız da yok o zaman bu işe el atacak olan halk değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu balon diyenler asla haksız değillerdi.
    Adamlar ne bilsin ülkeye bu kadar geçici sığınmacı sokulacak.

    Adam nüfus konut oranı, evlenme ve doğum oranlarına falan bakıyor hesap ediyor, iran sınırından, Suri sınırından günde 29 otobüs adam gelir diye hesaplamaz kimse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 e satilan 1+1 temmuz ortasi 1.5 tarihe not kalsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırklareli'nin bir ilçesinde 2008 ocak ayında 3+1 sıfır bir evi 100 bin dolar civarına satın almıştık. 2022 yılında aynı metre kare 3+1 sıfır bir evi aynı ilçede yine 100 bin dolar civarına alabiliyorsun. Fiyatlar pekte balon gibi durmuyor.

  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Ne işkembe varmış sende be mide boş ama kuru kuru atmayı iyi biliyon :D bu kafayla evin yolunu buluyorsan helal sana

  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    3 ay geçti malzeme fiyatları arttı şimdi isticeksin herhalde :) hesap no vereyim gel al dediğimde neden sustun :) boş atıp dolu tutmaya çalışma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 31 Temmuz 2022; 19:49:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni kira fiyatlarında bir balon olduğu aşikar Bursa-ihsaniyede 20 yıllık evlere 6 bin kira isteniyor normalde 3500 olması gerekiyor. Kimse oturmaz o fiyatlara o evlerde bu bölgede.

  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    senin gibi boş insan olmadığım için ayda yılda bir giriyorum foruma :) Bir kişi bile savunmamış söylediklerini hala havadan sallamasyon bilgi.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.