Şimdi Ara

Evlenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evlilik yqsim geldi ama hiç evlenmek istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum zaten kizda yok bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı herhalde yanlız ölücem

Mutsuz , olumsuz bir insanım etrafıma negatif enerji yayiyorum kız benimle uzun süre evli kalmaz boşar elimdeki malına almaya çalışır

Mutsuzluk dna ma işlemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızım de 50 tane koca bulalım sana

• Kaç yaşındasın?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sınırsız şakşuka hariç zerre mantığı olmayan aktivite

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya evlenmek için fazla büyük, kimse kimseyle böyle bir sözleşme yapmamalı. Cinsellik falan da yalan, en fazla 2-3 sene sonra kadın çekici gelmeyecek ya da kırışacak vs.

• Boşver gitsin, takıl istediğin gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hacılar bir kızla görüşüyoz bu ara. Kızla dünyamız çok farklı. Benim ailem modern, bizi önemsiyor. Kızın ailesi ise yobaz, baskı kuruyor sürekli kızın üzerinde. Kız beni kaçırmak istemiyor, kendi bunu kaç kez dile getirdi. Ama ben kızın aile yaşantısını öğrenince soğudum ve görüşmek istemiyorum, soğuk yapıyorum bu aralar.

Sizce n'apmalı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

aman kardeşim sakın böyle boktan insanların kızıyla falan evlenme . gitsin kendi çöplüğünden birini bulsunlar . başına bela alma .

ben evliyim bu işler ilerde çok belka oluyor başa . mesela ev alacaksın senin baban yardım edecek,kızın babasına soruyorsun hiç oralı olmaz. o zaman diyorsun ki benim babam enayi mi ?

hadi neyse dersin, yardımla falan alırsın evi kızım evi diye gelir kurulur başköşeye uyuz olursun. hiç bulaşma .

işler böyle böyle uzar gider.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Düşünceniz için çok teşekkür ederim. Ciddi konularda başkalarının fikirlerini almayı gerçekten önemsiyorum.

Boşuna demiyorlar evlenince aile ile de evleniyorsun diye. Benim ailem her kararda bizi destekleyen, imkanları sonuna kadar zorlayan, çağdaş ve yenilikçi, bir o kadar da mütevazı bir aile ama kızın ailesi eğitimsiz, her şeyin en iyisini kendilerine layık gören, kendilerini nimetten sayan tipten. Kız sözde üniversite mezunu ama ailemden habersiz dışarı çıkamıyorum diyen biri. Geçenlerde buluştuk, ailesine kardeşimle çıkıyorum diye yalan söyledi mesela. Ben de hiç sevmem böyle şeyleri. Çok da ciddiye alırım yani. Bana bir de ayak yapıyor işte biz istedikten sonra kimse bize karışamaz falan diye ama annesine karşı esas duruşta. Bir de, önceki erkek arkadaşı buna ilişkiyi zindan etmiş, oraya gitme, şuraya bakma, bana mesaj at sürekli falan, şiddet vs. tanıştık biz işte, diyor hayatım boyunca hep senin gibi biriyle beraber olmak istedim falan. Alttan yer yapıyor kendine abla :)

Kendisi bana çalışıyor sürekli ama ben onun bu hallerini gördüğüm için soğudum. Kaç gündür ne mesaj atıyor ne de arıyorum onu. O aklına geldikçe beni arıyor :)

Kimseyi aşağılamak gibi olmasın ama kulvarlarımız farklı. Yaşam görüşümüz, her şeyimiz farklı. Muhtemelen yol vereceğim. Kırılmasın diye ağırdan alıyorum.

malsef bende ailesiylemi evleniyorsun kafasındaydım ama öyleymiş . sana tavsiye hiç lafa söze kanma. şimdi yok bende hoşlanmıyorum şu bu der .e vlenince annemi özledim,kardeşimi özledim gelsin kalsın,yazın onlara gidelim, şu bu bitmez . evlenmeden önec hiç böyle demiyordun desen bile geçmiş olsun . bi kere oltaya gelmişsin. sen tek çocuksan tek çocuk olan biriyle evlen. yani her şekilde eşitlik olsun.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Valla kız diyor ailem gibi düşünmüyorum falan diye ama siz cevap verin, armut ağacının uzağına düşer mi :) Ailesiyle muhatap olacağımı düşünmek bile iğrendiriyor beni. Umut vermemek adına görüşmeyi kestim. Düşünceniz için çok teşekkür ederim! Saygılar!

Sizde durumlar nasıl? Mutlu musunuz? Nasıl gidiyor?

Ne yazık ki Türkiye'de evlendiğinizde paket olarak eşinizin ailesinde almış oluyorsunuz. Emin olun entelektüel aileler bile çok saçma sorunlar çıkarıyor. Bundan dolayı çoğu insanın evliliği bir anda çökebiliyor.

Kız arkadaşınız ne kadar "ailem gibi değilim" ile kafa yapısını belirtsede bu çoğu zaman lafta kalır. Önemli olan onlara benzememesi değil, ailesiyle arasına ne kadar çizgi çekebiliyor. Çünkü sınırı çizmemişse emin olun sürekli ikilemde kalıp düzgün kararlar veremeyecek ve bir süre sonra siz sevgilinizi değil sürekli onun ailesini memnun etmek için uğraşacak ve kaprislerini çözmeye çalışacaksınız.

Bana göre verdiğiniz karar doğru bir karar, umarım ileride daha uyum sağlayacağınız biriyle tanışırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.