geçmiş olsun uff uff şimdi ne masraf olmuştur allah daha bitmezki çocuk olacak hadi bezini al mamasını al altını temizle
Bir ömür paylaşacak o kadar masraf olsun değil mi Çocukta olur belki en kısa zamanda.Babada olacaksın abi düşünsene
Yanına gelip '' Baba bana şeker al'' diyecek Yok ya hadi canım falan
artık baba bana pisiklet al baba bana şeker al dönemi biti baba bana bilgisaayr al bile demiyorlar baba bana laptopal diyorlar ceptelefonu var playstationu var
quote:
Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X
quote:
Orjinalden alıntı: onur19031
allah bi yastıkda sonunu unuttum inşallah çok mutlu olursunuz hadi hayırlısı ama kardeş sakın bı yanlıslık yapıpda kadına sıddet uyuluma KARSINI DOVEN ERKEK ERKEK DEGILDIR
nick ten dolayımı , şiddet konusuna değinme gereği duydun
hayır ondan değil bi hatırlatma olsun diye
Ömür boyu mutluluklar
allah mesut etsin
Ben de maddi olarak kendimi toparlayabilirsem 2012-2013 gibi evlenicem...Hepinizi beklerim...
Bu arada Allah bir yastikta kocatsin...Mutluluklar...
MUTLULUKLAR ALLAHbi yastıkta kocatsın
Allah mesud etsin...
quote:
Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE
quote:
Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan
geçmiş olsun uff uff şimdi ne masraf olmuştur allah daha bitmezki çocuk olacak hadi bezini al mamasını al altını temizle
Bir ömür paylaşacak o kadar masraf olsun değil mi Çocukta olur belki en kısa zamanda.Babada olacaksın abi düşünsene
Yanına gelip '' Baba bana şeker al'' diyecek Yok ya hadi canım falan
artık baba bana pisiklet al baba bana şeker al dönemi biti baba bana bilgisaayr al bile demiyorlar baba bana laptopal diyorlar ceptelefonu var playstationu var
bunları zamanında aldığım iyi olmuş , ilerde de kullanılır bir nüddet kandırırız.
yeğenim cep telefonu istedi 3310 vardı eski bozuk 3 yaşındaki velet yemin ederim bozuk olduğunu anladı bu aradada düğün hangi şehirde
quote:
Orjinalden alıntı: seyyah_seyyare
Allah mesud etsin...
darısı sizlere inşaallah.
düğün ankara-balgat.
Hayırlı olsun
rebel_rude boy_X
Tebrikler...
ama sen resimsiz topic açmazdın ne oldu yaw
rebel_rude boy_X hocam tebrik ederim Allah ömür boyu mutluluk nasip eder inşallah
Allah mesut etsin,darısı bizlere inşallah... ne güzel ne güzel.... sewindim walla, yengemize rudeluk yapma haaa
açık adresi tam yazarmisin tam çıkartamadimda.
Allah bir yastıkta kocatsın
Bu devirde evlenilirmi yaw....
quote:
Orjinalden alıntı: Alain_Delon
Bu devirde evlenilirmi yaw....
Her devirde evlenilir...
Allah tamamına erdirsin.. Ömür boyu mutluluk dilerim..