evlenmem pek mümkün değil, ayrıca karşıyım ama olurda evlenirsem yabancı kızlar hem güzel hemde melek gibi karakterleri var. latinleri çok seviyorum bu arada esmer olmayan beyaz dolgun vücutlu latin ile evlenmek isterdim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evlenirsem yabancıyla evlenirim

-
-
Akrabam yurtdışında yaşıyor latinle evlenip boşandı hocam.
-
neden boşandı hocam sakıncası yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka birini buldu hocam
-
Yabancı kız, yabancı bir erkek yerine neden seninle evlensin peki?
-
-
fiziğiniz iyi hocam. maskülen bir tipiniz var. kıllı ve esmer teniniz yabancı kadınlara egzotik geliyor olmalı
zayıflarsam bende iyi erkek yok yeryüzünde. kadınımı uçurabileceğimi düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 29 Aralık 2023; 11:51:27 >
bir akrabam rusla evlendi. 5 yıl sonra karı vatandaşlığı alınca şut çekti buna.
-
-
bazı avantajlarım var burda söyleyemem
Oooo süper o zaman. Bu kiloyla bile kadınlar kapınızda sıraya giriyor olmalı. Kilo verseniz bir de, uff....
-
yoo girmiyorlar tiksiniyorlar göbeğimden
Kendileri kaybeder. Sizin gibi kusursuz bir erkeği nerede bulacaklar da afedersiniz göbeğinize laf ediyorlar...
-
kilo erkeği bitiriyor. erkeklik hormonlarını düşürüyor. brad piti ve tom cruseu 120 kilo düşün kimse yüzlerine bakmazdı.
güzelliğin ve yakışıklılığın sağlıktan geldiğine inanırım. güzel bi genetik ve sağlık = güzellik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 29 Aralık 2023; 12:19:26 >
en iyisi amerika kıtasında bulunan kızlar ve güney asya kızları avrupa ve ortadoğulu kızlar boş özellikle avrupalı kızlar çok ırkçılar.
-
5 Yıl Sonra
Evet arkadaşlar, sözümü tuttum. Suriyeli bir bayanla hayatlarımızı birleştirdik...
-
Hocam gürcü olmazmı? Turbo bi ayar çeker
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
harika birşey hocam bu. nadide bir parça bulmuşsunuz. adeta bir mücevher
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- cüneyt arkın hz yusuf filmi izle
- sagopa kajmer çocuğu var mı
- 1 ayda 15 kilo nasıl verilir
- beyaz şarap neyle içilir
- ağaçta yetişen sebzeler
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X