|
Hatta ilan acsam evlenecegim bayanın soy ismini almayı kabul ederim dersem o zaman mutlu olacagim bayanı da bulmus olurum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Hatta ilan acsam evlenecegim bayanın soy ismini almayı kabul ederim dersem o zaman mutlu olacagim bayanı da bulmus olurum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Esprisine yazmışsın ama gercekten öyle bir kadın bulmuştum hatta acaba akraba olabilir miyiz flan bile demişti ama akraba cıkmadık zaten krdnzliydi ben değilim Bana cok, trabzonlu denk geldi, trabzonlu kizlar gercekten cok enteresan oluyorlar, ayleleri biraz dinci oluyor ama cok degisik bir aura var gercekten < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Ağustos 2026; 23:10:52 > |
|
|
Orada birden fazla cesit var. Gercek laz uşagını tipten hemen tanırsın, rum olanların tip yamuk oluyor ve sayıları daha fazla |
|
|
Abazalar Adige degil, Lazlar da degil ama kfsyalı. |
|
Abhazyalı kız gzel miydi? Mesela adige kızlar cok gzel olur genellikle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2026; 8:53:26 > |
|
|
Demek ki rumlarla karışmamış. Mesela TR'deki adige kökenliler rumlarla fazla karışmış oluyorlar genelde. Özellikle o kfatsı sekilleri bozuluyor suratları degisik oluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2026; 8:56:24 > |
|
|
Yok kafaları balon gibi karpuza da benziyor, tabak suratlılar, bu mongol brakisefal = Türk diye kendilerini kandırıyorlar, burunları da yamuk olur, gözleri de yuvarlak olur, kahverengi olurlar Bir adige, biraz uzun yüzlü, kemikli yüzlü, nordik kafalı, düzgün burunlu yakısıklı - gzel olur. Söbü olmaz ama söbü olmak icin kafanın yamuk ve cok uzun olmsı gerekiyor yamuk bir elipse benzeyecek yamuk kemikli rumlar da olabilir tabii ama rumlar genellikle tabak oluyor Rum fenotipi biraz daha açık renkli sami arap fenotipidir. Zaten yunanistan'da bulunan elemanlara bak, hepsi o sekil tipik Rum bizns ortadogulu. Yani ortadogulunun müslüman olanına arap denir, judaist olanına yahudi denir, hristiyan olanına ise Rum denir.. Bunların hepsi aynı tipler fakat ben TR'de melezler de görüyorum yani fenotip melez hale gelmis Mesela bakıyorum adam tabak ama sarışın ( norsk kafa yok ) tabak sarısın ama mavi gözlü degil, siyah sac kahverengi göz ama kafa nordik flan flan... 2349320242390402349234 adam karrışırsa öyle olur kuzey kfksya cok izole bir bölge idi msela R*slar orayı isgal ettiginde, savaşı kaybedip sürgüne gidenler de TR'de ve başka yerlerde cok karıstılar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2026; 10:26:9 > |
|
Bak mesela teyzemin güzel bir sarışın mavi gözlü kızı var ama melez. Cünkü babaßı farklı soydan. Izmirli bir babaßı vardı ysil gözlü ve tabak.. Muhtemelen rum karışımıdır. Hatta biraz rum karışımı bende de mevcut maalesef sadece anneannemin babsı m*ra rum ( osmanlı türkü de diyebilirsin ) Kız hala güzel ama tabak. Boyu da bodur kaldı 156 mı ne.. O sekliyle bile TR'de cok erkek cekiyordu ama bence ideal değil. Yine de aylesinde mübarek insanlar varsa dışlayamayız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2026; 10:42:20 > |
|
|
Yani mogollar tabak yüzlü olur ama araplarda da tabak cok. Ben nordik fenotipi seviyorum. Sarı saç, gri göz en ideali. Hatta yüz sekli ve kafa yapısı sac göz renginden bile önemli bence, yani mesela deseler ki, tabak olsun ama sarı olsun, ben şahsen ideal bulmuyıorum, kafa tabaksa care yok |
|