Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.769
Cevap
571
Favori
590.678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Bizde sizi bekliyoruz Kıbrıs'a 369 B gelecek siz geldiniz mi bizim birşey kalmıyor. Herşeyin hayırlısı bir şekilde yapacağız artık olduğu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar,

    Konumuzla bir ilgisi yok ama yine de yazmak istedim. İstanbul'da ya da internette uygun fiyatlı hamile kıyafetleri nereden alabilirim? Önerebileceğiniz yerler olursa çok makbule geçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 2 Aralık 2017; 20:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaşlar ben de artık telaşa düştüm. Buradan da takibatımızı yapacaz. Fırsatlardan yararlanan arkadaşlar yardımlarını esirgemesin🙏🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler damatlık içine giyeceğiniz gömlekler için ds damat outlet kısmına bakın sitesinden.40TL ye smokin için gömlek, damatlık için gömlekler var.
  • Sevgili arkadaşları abilerim selamlar,

    Eylülde evlenmeyi planlarken %50 ihtimal ile mayıs başına çekmeye karar verdik düğünü. Eşya alışverişine ufak ufak başlamam lazım. Beyaz eşyaları internetten fırsat yakaladıkça koparmaya çalışacağım. Fakat mobilya konusunda bir fikrim yok. Nereden alınmalı dikkat edilmesi gereken hususlar neler vs. bunlar ile alakalı bu konuda eminim çok bilgi vardır. Ama bir miktar aradım bulamadım. Bilgiyi tazeleyebilecek bir babayiğit varsa şu kardeşine yardım etsin.
  • Arkadaşlar mobilya için Enza kullanan, aldığı ürünlerin eski fiyatını yazabilecek birileri var mıdır?

    Enza'da bu aya özel %35 net indirim var 4. mobilya festivali adlı kapmanya. Bazı ürünlerde %50'ye kadar çıkabiliyormuş bu indirim. Ben geçen sene enzadan alışveriş yapan arkadaştan fiyat aldım şu an arakdaşın aldığı fiyattan 1200 lira uyguna geliyor Chelsea koltuk takımı (1 adet 3lü, 1 adet 2'li , 2 adet berjer)

    Bu paralar çıkma diyen yada enza iyidir diyen arkadaşlardan yorum bekliyorum.

    Düğün yaza olacak ama yaza doğru fiyatların artacağı gün gibi ortada..
  • B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    Doğtaşta indirim yaptı orada da güzel şeyler var , fiyat konusuna katılıyorum bende yazın evleniyorum kısmet olursa mobilya ve beyaz eşya için aralık ortası ve sonunu bekliyorum .

    Stokları tüketip yeni ürünleri alabilmek için güzel indirimler başladı yavaş yavaş .

    Enza için tanıdıklardan bilgi aldım çoğu olumlu şeyler söyledi . Fiyatlar konusunda bilgim yok ama ^^
  • Beyler,

    Beyaz Eşya ve mobilyayı erkenden alıp nereye koyacaksınız? Ayrıca garantisi başlamış olmuyor mu? Bana gereksiz geldi.

    Evlenmeden önceki ay ev tutulur, 1 ay içinde halledilir bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Beyler,

    Beyaz Eşya ve mobilyayı erkenden alıp nereye koyacaksınız? Ayrıca garantisi başlamış olmuyor mu? Bana gereksiz geldi.

    Evlenmeden önceki ay ev tutulur, 1 ay içinde halledilir bence.

    depoda bekletiyorlar hocam. garanti konusunu sormadım ama sonuçta size teslim edilmeden garantisinin başlayacağını sanmıyorum. ben beyaz eşya için fazla acele ettim mart ayında aldım. forumda serdar bey aracılığı ile. istediğim zaman ürünleri depodan çekip bana teslim edecekler. aslında bir nevi haklısınız para cepte oldukça fırsat hep bulunur da. yaza doğru fiyatların artacağı aşikar.

    erkan alınca cepte kalan 3-5 bin lira ile de tatile gidilir mesela.
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    mobilya konusunda bir ay kala almanız çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum, özellikle ellerinde stok yoksa zaten yaklaşık bir ay gibi bir sürede ancak üretiyorlar diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 7 Aralık 2017; 16:39:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Beyler,

    Beyaz Eşya ve mobilyayı erkenden alıp nereye koyacaksınız? Ayrıca garantisi başlamış olmuyor mu? Bana gereksiz geldi.

    Evlenmeden önceki ay ev tutulur, 1 ay içinde halledilir bence.

    Hocam sen bu hesapla ilk ay boş evin duvarlarını bol bol incelersin ben söyleyeyim de

    Beyaz eşya garantisi alış tarihinden değil kurulum tarihinden itibaren başlar. Ayrıca mobilyada teslim tarihi ortalama 2ay (özel siparişlerde). Evin boyası tadilatı, sözleşmeleri üzerine alma vsvsvs çok işin var çok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 7 Aralık 2017; 16:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wampir_s kullanıcısına yanıt
    Doğtaş ve enza güzeldir ama enza da teslimat süreleri çok uzayabiliyor. Yatağı 1ayda zor getirdiler.



    F/p olarak ayrıca ideri tavsiye ederim. Kumaşları kaliteli, kasaları sağlam, süngerleride sert(bazıları yumuşak sever ama ömür açısından sert daha iyidir, birazda zevk meselesi) fiyatları uygundur ama pazarlık yapmıyorlar onun yerine hediye veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtok kullanıcısına yanıt
    Beyaz eşyada siemens düşünüyorsanız forumda shopsiemens nickli arkadaş var, çetmen mağazaları bölge müdürü kendisi. Geçen yıl tüm beyaz eşyamı ondan almıştım. Markaya gelince iyi ki siemens almışım diyorum hepsinin performansından memnunum. Arkadaş isterseniz mail order ile nakit fiyatına 12 taksit yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evleneceklere son tavsiyem düğün salonu yerine nikah salonu da tercih edebilirler. Tabi burada karşı tarafın talepleri de önemli, biz salonda yaptık bulunduğumuz yerde fiyatlar uçuktu 9100tl ödedik toplam, şuan keşke diyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakim bey

    Hocam soracak çok şey var da ben salon işini sormak istiyorum.

    İstanbulda düğün salonları çok pahalı. Eli yüzü düzgün kaç düğün salonuyla görüştüysem 15-20-30bin vs yukarıya doğru gidiyor.

    Acaba belediyenin nikah salonunda normal nikah yapıp daha sonra yakın akrabaları şık bir yerde yemeğe götürmek ne kadar mantıklı? Ömrümde bir kaç kez göreceğim yüzlerce insanı beslemek için o kadar para vermek koyuyor. Fakat dezavantaj olarak da aklıma gelen şu, acaba nikah salonunda olduğu için gelmemezlik yapan eş dost olur mu? Veya gelip de takı takmayan veya daha az takı takanlar olur mu?

    5-10 bin civarına bulabilsem güzel bir yer düşünmeyeceğim ama malesef durum bu şekilde.

    yemek nede ?
    illa para harcayacağım diyorsun

    sen evlen o yemek bile fazla gelecek sana
    değmez diyeceksin.

    nikah yap sonra balayına git
    yemeğe vereceğin parayı da borcunu temizlersin




  • arkadaşlar nasipse ağustos ayına düğünüm var, TV tavsiyesi olan var mı? TVyi en uygun nasıl ve nereden alabilirim?
  • Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da düğün mekanı tavsiyesi istiyorum. Koşul şık olacak ve ulaşımı rahat olsun. PM atabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da düğün mekanı tavsiyesi istiyorum. Koşul şık olacak ve ulaşımı rahat olsun. PM atabilirsiniz.

    Beylerbeyi polis evi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz nasip olursa. Salon ve beyaz eşya işini hallettik, mobilya halı perde falan kaldı onları da evi tuttuktan sonra halletmeyi düşünüyoruz.

    Birkaç sorum olacak Ankara'da yaşayanlar özellikle cevap verirse sevinirim.
    Öncelikle kısıtlı bir bütçemiz olduğunu belirteyim.

    1-) 700-900 TL arasında kira ödeyeceğimiz, çok eski olmayan, Sıhhiye-Kızılay istikametine ulaşımı kolay bir ev tutmak istiyoruz hangi semti önerirsiniz?
    2-) Mobilya fiyatlarına ÖTV indirimi varken bakmıştık, o zamanki fiyatlarla şimdiki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var neredeyse %30 artmış. Bellona İstikbal vs markaların yanına yaklaşamıyoruz. İder Mobilya'dan alışveriş yapanınız oldu mu memnun musunuz? Veya Siteler'de önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli mobilya satan yerler var mıdır?
    3-) Halı ve perde için önerileriniz var mıdır?

    Şimdiden teşekkürler.
    (Not: Bütçe ne kadar diye sorabilirsiniz en fazla 20.000 TL'ye mobilya, halı ve perdeleri halletmeyi düşünüyoruz)




  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir TV aradığınıza göre değişir.
    Bence öncelikle Vatan, Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarına gidin, hangi büyüklükteki ekranın size göre yeterli olacağına karar verin. Bana göre 49 inç ideal ama uygun fiyata bir 55 inç bulsam hayır demem.
    Ekran boyutuna karar verdikten sonra ekran çözünürlüğüne gelir sıra. Full HD teknolojisi yerini yavaş yavaş 4K'ya bırakıyor. Teknoloji mağazalarında ne yazık ki örnek olarak koyulan videolar ya 720p oluyor ya da 1080p bu yüzden vatandan 1080p ile 4K farkını pek anlayamıyor, fiyatı cazip geldiği için FHD tvlere yöneliyor. Çözünürlük takıntınız yoksa FHD alın daha uyguna gelir.
    Dahili uydu alıcısı bulunursa daha iyi olur ekstradan masraf çıkmaz.
    Bir de panel özellikleri Hz falan var, ses düzeyi falan var ama bu konulara hakim olmadığım için sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum.

    En uygun nasıl ve nereden alacağınıza gelirsek öncelikle akakce, epey vb sitelerden ürünün mağazalardaki fiyatlarını karşılaştırın derim. Sonra ürünü satan mağazaların şubesine gidip şubeye özel indirim var mı bi sorun bazı mağazalar internettekinden daha düşük fiyatlar teklif edebiliyor. Eğer internetteki fiyat daha uygunsa mağazadan almaya gerek kalmaz.
    Vatan'ın 22:00'den sonra yaptığı gece indirimlerini takip etmenizi özellikle tavsiye ederim bazen çok iyi fiyatlar oluyor. MediaMarkt da ara sıra gecekuşu indirimi yapıyor yine oradan da uygun fiyata TV bulabilirsiniz.

    Ben LG'nin 49UJ630V ile 49UJ651V modelleri arasında kaldım 651 olan modeli daha çok hoşuma gidiyor açıkçası ama param 630'a yetiyor malesef. 2500'e bulabilirsem alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atavratpusat -- 9 Aralık 2017; 23:48:19 >




  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.