< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
benim arkadaş düğün salonu dahil 9 bine kapadıydı inanamazsınız :D |
helal olsun geline her kiz yapmaz bunu arkadaslarim bu salonda evlendi illa bende bu salonda evlencem diyen kizlar var yok ahmetin mehmetin kizina bu kadar altin taktilar sizde bu kadar takacaksiniz diye tutturan aileler var insallah omur boyu mutlu olursunuz |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 1 Kasım 2020; 12:32:45 > |
Allah mesut etsin kardesim ama dikkatimi ceken birsey oldu. Omrunde sadece birkez ve birkac saat kullanacaginiz gelinligin degerinin omrunuz boyunca her ikinizinde parmaginda tasiyacagi nikah yuzuklerinden daha pahali olmasina nasil karar verdiniz onu tam anlayamadim.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
tr'de tatil pahalımı geldi 1500 euro ile 1 ay tatil yapıyorum ben türkiyede nasıl pahalı geliyor ? |
Bir an kendi geçmişime gittim yazdıklarından, yani ben de benzer şartlarda evlendim.. Çok çok iyi bir iş yapmışsın, özellikle yenge hanımdan dolayı şanslı olduğunu özellikle belirtmek isterim, Allah hayırlı mübarek eylesin, mutluluğunuz daim olsun inşallah. |
Özellikle dh ölücüleri evlenecek olurlarsa cimri hanım bulursanız sakın kaçırmayın beyler. Efsane bir beraberliğiniz olur, mümkünse finans alanında çalışan birisini bulmaya çalışın, her zaman olmasa da bir çoğu hesap kitap bildiklerinden ölçülü oluyorlar. |
Allah mesut etsin, darısı başımıza inşallah. |
Selam, karsilikli tartismayi düsünmüyorum. Sadece madem sordunuz söylim. Cünkü benzer birseyi yakin arkadasim da sormustu. Kendisine izah edince -haaaaa" diye bir ses cikmisti. Cocugum ilk okula gidiyor. Cocuk kamunun mali ve ancak yazin tatil doneminde ucak bileti alip ulkeden cikartabiliyorsunuz. Arkadasa da bizzati gostermistim, evvelinde demistiki "-biz 100€ ya bilet aliyoos yeaaa" Tam 1 yil öncesinde gelecek yilin agustos ayi icin, ancak tatile gidebildigim donemde bilet alirsam 3 kisi icin 1000€ öduyorum (bakabilrisiniz thy ve pegasusa) Almanyada alabileceginiz en en en pahali ucak bileti, Türkiye bileti. Tecavüz kacsanizda devam ediyor. O donemde Kanarya Adalari'na gitsem Rynair ile butun biletler 200€ tutuyor. Hirvatistana araba ile gitsem, 10 günlük villa kiralamak 250€ .. ulasimi anladiniz sanirim, 1000€ gitti. 1500€ (15 bin tl ye ) 3 kisilik bir alienin 1 ay tatil yapmasi mümkün degil, imkansiz... 1 ayligina ev tutup icinde yasasa bile degil. bir paket tereaygi 30 tl olmus. Kimi var, sagligina cok deger vermiyor. BIM marka tavuk sosisi filan alip yiyor. Öyle idare edebilirsiniz 1 ay... Ya da bize göre kiminin cok mutlu olacagi, bizimse kapisina bile yanasamayacagimiz oteller var. orda kalabilirsiniz 1 ay.. bence yine yetmez 15k para. Almanya'ya göc ederken carsida gittigimiyz kebapcida 1 porsiyon 15 tl idi. 2 sene sonra 35 tl idi. euro gibi onlar da cikiyor. baska bir bakis acisi daha aklima geldi. onu da eklemeden duramayacagim. Almanya özeli icin konusuyorum. Almanya'da 25 yildir yasayan biri ile istabula gittik. Lokantada 10 tl lik corbaya pahali dedi. gidip 5 tl ye Borsa lokantasinda yedik. Butun alman gurbetciler böyle. sinegin yagini sikiyorlar. turkiyede tatile kisi basi 1000€ tatil ucreti harcayan gurbetci bulamazsin. tanidigim hemen hepsinin istisnasiz tatil beldelerinde evi var. oralarda kalip, kendileri yapip yiyorlar. keza bizim de anamizin yeri var, oraya gidiyoruz. otele filan gitsem basedemem. Velhasil, euro ile birlikte TR de de fiyatlar yükseliyor, nokta. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 1 Kasım 2020; 15:42:5 > |
biz de abime 2 hafta önce düğün yaptık sadece ev dizmek (beyaz eşya tv vs) 40-45 bin gitti. siz nasıl 10-15 bine bütün işi bitirdiniz ayıptır söylemesi ? |
Ev, eşya ,yatak odası , Koltuk , çamaşır, bulaşık , TV vs vs vs ya bunları öpücükle aldın ? Ya da sokakta kalıyorsunuz ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |