Şimdi Ara

Evlendikten 6 yıl sonra hala sevgili gibi olan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evliliğimizin 6. yılı. Çoğu şey aramızda eskisi gibi değil. Sevgili modundan çıkalı çok oldu. Ama eşim hala benden sevgili gibi olmamızı bekliyor. Merak ediyorum, 6 yıl sonra bile hala sevgili gibi olan var mı, bunu nasıl koruyorsunuz ?



  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşk var mı peki? aşk biter sevgi kalır falan diyorlar ben de bunu merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim biz aşık olarak değil, severek evlendik. Kimseden cevap gelmediğine göre, kimse uzun yıl evli olup da eskisi gibi kalmamış sanırım :)
  • Sevgili gibi derken kasıt ne burada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Play Hard

    Sevgili gibi derken kasıt ne burada

    ilk zamanlardaki canım cicim zamanını demek istemiş benim anladığım.
  • hocam sevgili gibi kalmak için birbirinize küçük süprizler yapmanız gerekli. mikro bir balayı planlayın mesela, çocuk varsa akrabaya verin, yoksa da ne alâ. 1 gece güzel bir otele gidin, öncesinde gezip dolaşın, sohbet edin (içinizden gelmese de) ardından da performansınızı konuşturun. hem de kanınızın son damlasına kadar. değişik şeyler yapın mesela bir akşam saat 7 gibi alışverişe çıkın, sevdiğiniz abur cuburları alın. eve gelince şalteri indirin bir iki mum yakın karanlıkta takılın. beraber düşünün, sarılın falan. tabi bunları yapmanın içinizden gelmesi için güzel insanlar olmanız lazım. yağ çuvalı gibi olma durumunuz varsa öncesinde bi 6 ay spora gidip normalleşin, öyle bir hâl yoksa ne alâ. ne bileyim bir haftasonu ormanlık bir kamp bölgesinde çadır kurup kamp yapın. çadırın içinde de kendi çadırınızı kurun ve deprem yapın. evinizde duşakabin varsa yıkın küvet yapın, bazen beraber girin küvete yarım saat falan konuşa konuşa yıkayın birbirinizi. ara sıra yemeği birbirinize yedirin sanki çocukmuşsunuz gibi, kendiniz yemeyin. bir gün gözlerinizi bağlayın ikiniz de 1 saat evde o şekilde takılın mesela. bir gün konuşmayı yasaklayın, öteki gün karaoke yapın şarkı söyleyin sırayla. birbirinizin dişlerini fırçalayın. böyle şeyler sizi tekrar birbirinize aşık edebilir. aman ne gerek var meh derseniz de böyle devam edebilir. bunlardan birisi daha iyi ya da kötü olabilir uzun vadede. canınız ne istiyorsa işte..




  • Hocam ben mi odunum yoksa siz mi çok romantiksiniz bilmiyorum ama ne biçim bir hayal gücü bu

    Ama yinede sağolun sevgilimin üstünde denerim bunları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalff

    hocam sevgili gibi kalmak için birbirinize küçük süprizler yapmanız gerekli. mikro bir balayı planlayın mesela, çocuk varsa akrabaya verin, yoksa da ne alâ. 1 gece güzel bir otele gidin, öncesinde gezip dolaşın, sohbet edin (içinizden gelmese de) ardından da performansınızı konuşturun. hem de kanınızın son damlasına kadar. değişik şeyler yapın mesela bir akşam saat 7 gibi alışverişe çıkın, sevdiğiniz abur cuburları alın. eve gelince şalteri indirin bir iki mum yakın karanlıkta takılın. beraber düşünün, sarılın falan. tabi bunları yapmanın içinizden gelmesi için güzel insanlar olmanız lazım. yağ çuvalı gibi olma durumunuz varsa öncesinde bi 6 ay spora gidip normalleşin, öyle bir hâl yoksa ne alâ. ne bileyim bir haftasonu ormanlık bir kamp bölgesinde çadır kurup kamp yapın. çadırın içinde de kendi çadırınızı kurun ve deprem yapın. evinizde duşakabin varsa yıkın küvet yapın, bazen beraber girin küvete yarım saat falan konuşa konuşa yıkayın birbirinizi. ara sıra yemeği birbirinize yedirin sanki çocukmuşsunuz gibi, kendiniz yemeyin. bir gün gözlerinizi bağlayın ikiniz de 1 saat evde o şekilde takılın mesela. bir gün konuşmayı yasaklayın, öteki gün karaoke yapın şarkı söyleyin sırayla. birbirinizin dişlerini fırçalayın. böyle şeyler sizi tekrar birbirinize aşık edebilir. aman ne gerek var meh derseniz de böyle devam edebilir. bunlardan birisi daha iyi ya da kötü olabilir uzun vadede. canınız ne istiyorsa işte..

    kardeş ya çok çılgın bir arkadaşsın ya da çok fazla hollywooda maruz kalmışsın.




  • Baya derin düşünceler hocam bunlar. Birbirinizin dişlerini fırçalayın harici güzel gidiyordun şahsen.
  • Bırak evliliği uzun süren sevgililiklerde bile eski hissiyat kalmıyor. Rutine biniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem ve babam. 26 yıldır mutlular Allah bozmasın ilk günkü gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalburabastı Tatlısı K kullanıcısına yanıt
    Hayatta en özendiğim olay arkadaş ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazar değmesin inşallah da ben bunun birbirlerini idare etme durumundan kaynaklandığını düşünüyorum bence evlilikteki problemlerin başı da bu birbirlerini haksız yerine düşürmek için uğraşacaklarına, konu kapatıcılık yaparlar hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 yıllık evliyim sevgiliden de öteyim eşimle bilmem herşey saygı da Sevgi'de bitiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

    Annem ve babam. 26 yıldır mutlular Allah bozmasın ilk günkü gibi

    hocam ilk gunu nasil hatirliyorsunuz :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamann kullanıcısına yanıt
    Lafın gelişi hocam, ama bahsederler hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıllık evliyiz ve hala sevgili gibiyiz..

    Çok yapmacık filmlerdeki olmak hayal tabikide.. sadece arada küçük değişiklikler iyi geliyor ilişkiye..

    Mesela hiç ummadığı bir anda aşk içerikli mesaj atın, sağa sola küçük notlar bırakın ama bunları rutine bağlamayın.. yani 3 - 4 ayda bir gibi düşünün.. ateş nasıl sönmeye yüz tuttuğunda kürekle bir karıştırırsınız korlar parlamaya başlar öyle düşünün..

    Birde karşınızdakininde insan olduğunu unutmayın.. onunda inişleri çıkışları olacaktır.. anlayışlı ve en önemlisi dürüst olun her zaman..

    Sen kadınsın illaki sofrayı kurup yemeği hazır edeceksin demek tüm alevi söndürür mesela.. sizde hazırlamayın istemiyorsanız yemeği ama yemek yokmu tamam canım çok yorulmuşun bugün zaten dışarıdan söyleyelim yemek diyin mesela.. devamında da ama yarın şu çok sevdiğim çorbandan yaparmısın bana diye tamamlayın.. böylece bilinçaltına yemek yapması gerektiği ama bunun bir görev olmayıp sizi mutlu etmek için olacağı mesajını göndermiş olursunuz;)

    Kısacası küçük kurnazlıklar ve bazende fedakarlıklar ilişkiyi her zaman zinde tutar.. en temel kural ise sevginizi göstermekten asla kaçınmayın..

    Sonuç olarak ise evlilik iki farklı ailede, kültürde yetişen iki bireyin bir araya kapatılması.. buradan yola çıkarak onun doğrularının farklı olabileceğini, sizinde her zaman haklı olamayacağınızı kabullenmeniz gerekmekte..

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umi_TR kullanıcısına yanıt
    hocam çok güzel öneriler, teşekkür ederim. haddimi aşmak istemem ancak bir soru sormak istiyorum, oldukça merak ettiğim bir şey. cinsel yaşam ne duruma geliyor 10 yıl içerisinde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kavga edin kopma noktası olmasada bi tık altı olabilir. Yukarıda arkadaşın dediği gibi tek gecelik bi otel akşamı yaşayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.