Şimdi Ara

Evkur'da LG 42PG6000 plazma tv + askı aparatı peşin 1670 YTL !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
30.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maybel

    arkadaşlar bugun evkurdan 1760 ytl ye kredşi kartına 12 ay taksitle aldım.orda full hd lg de vardı ama plazma tv daha üstün özellikleri vardı mesela kontrans oranı 1000000:1 tepkime saniyesi 00.1 bence özellikleri çok iyi yarın evime ulaşcak izlenimleri aktarırım.


    Arkadaşım kontrast oranı 1000000:1 doğru mu yoksa yanlış mı yazdın? Ben kontrastın en fazla 50000:1 olduğunu sanıyordum.Bir milyon biraz fazla değil mi?

    Yaklaşık aynı fiyata Manisa Evkur'da Samsungun bir plazması var ve fiyatı da 1600YTL civarı.Ben orda inceledim biraz.Görüntüsü muhteşem güzeldi.Onu da bir incelemenizi tavsiye ederim.Hatta izmir ve manisa civarında oturanlara iyi bir fırsat, Manisa Evkur daki personel en düşük fiyat garantisi olduğunu söylemişti.Bir ay kadar önce açıldı ve açılış fiyatları hala geçerli deniyor.Peşin ödemede fiyat iyi gibi ama taksit olayına girince çok sağlam bindiriyor evkur.Ben samsungun 6 serisi lcd ye bakmıştım.Peşin ile 12 taksitli fiyat arasında korkunç bir fark vardı.




  • Arkadaşlar; verilen kontrast değerleri sallamadır lütfen inanmayın, native olarak lcd'lerde 1500-2000;1 değerleri yaygındır, bu değeri geçen lcd azdır Sony X serisi gibi. (Tr'de ki şu an satın alabileceğiniz modeller için konuşuyorum, yoksa led'ler gelince iş değişecek). Onun dışında plazmalar için konuşursam kontrast olayının en son noktası pioneer'da hd modeller için 3000;1 , full hd modeller içinse 8000;1 değerleri söz konusudur.

    Onun dışında kağıt üzerinde 400 watt değerini görüp ben bunu almam diyen arkadaşlara söyliyim; kağıt üzerinde değil yapılan testlere ve ölçülen değerlere baktığımız zaman, bizim tarifelerimizle günde 8 saat performanslı bir şekilde kullanırsanız bu tv'yi, size ayda yapacağı elektrik masrafı yaklaşık olarak 15 ytl'dir.
  • evkur mu ? bence kalsin şu ürünü 100 ytl'ye evkur satsa almam. kesin altinda bi bit yenigi vardir kesin.
  • fena değilmiş aslında fiyat. ben geçen ay 40s3000 aldım ama aklım hala plazmalarda. arkadas istiyo benimkini satıp bunu alabilirim aslında.
  • lg 6000 42 100 hz olduguna eminmisin bunun ben o modeli farkli biliyrodumda arkasi kirmizi ve onunde yuvarlak delik var
  • http://uk.lge.com/products/model/detail/plasmatv_42pg6000.jhtml sieteye tıklayın arkadaşlar özelikkleri yazıyor ingilice olarak ama anlaşılır.orda super bright panele tıklayın 1000000:1 yazıyor oaranını tepkime saniyesi cok iyi bence alınır fiyat çok iyi tüm siteleri araştırdım en ucuzu zaten fyat garantili ayrica 100hz !
  • Böyle bir kampanya 42LG6000'de olsa ne güzel olurdu
  • arkadaşlar bu plazmayı kullananlardan görüşlerini bildirmelerini rica edeceğim
  • plazma yı alalı yaklasık 1 hafta oldu goruntu kalitesi ve nelikten gayet memnunum eger eviniz buyukse alın cunku hakıkaten eve gelıonce cok buyuk duruyor ben zor yer buldum gayet guzel tavsıye ederım
  • bende bugün aldım arkadaşlar lg42pg6000 plazma, evkurdan, gerçekten adamlar epey uygun fıyata verdıler. diğer tum tekno marketlerde 2000 ytl den aşagı değildi. İnşallah sd yayınları güzel gösterir. bide tavandaki avizanin yansıması olacakmı merak ediyorum..
  • evet fiyat konusu cok ıyı mesela teknosa da 2000 di fiyat gayet iyi alet de bence cok ıyı tavsıye ederım
  • bimeks'de 25.000 kontrastlı full hd lcd toshiba 1.500YTL'ye satıldıktan sonra bence hiç mantıklı bir tv değil. karşılaştırma biraz yanlış belki ama bence öyle atlanacak bir kampanya değil
  • İyide senin dediğin o Toshiba 42XV500-550 modeliydi yani bu LG Plazmayla o Tosh LCD çok farklı amaçlara hizmet ediyor.Bende alıp vazgeçmiştim o Toshibayı gamer Tv olarak kategorize edilmiş ve gerçekten öyle 50-60derecelik bi açı yap yanlardan bak nasıl kararıyor görüntü birden!Yani Plazmayı alacak kişinin amacı SD yayın olmalı ki senin bahsettiğin LCD bunun rakibi değildir.He ne vardır 1799'a FullHD 40inch SONY var sanırım mavideydi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dedektif

    Power
    Voltage, Hz 100~240V / 50/60Hz
    Consumption (Max) 380W
    Consumption (Typical) 310W
    Stand-by (Cable card off) 0.8W

    Tüketim değerlerine bakınız. Çok fazla elektrik tüketiyor bu plazma TV'ler. Sadece Panasonic tasarruflu sanırım.



    gerçekten bu kadar elektirik tüketiyorsa bunlar ki bu durumda ütü ile yarışır gibi geldi bana, sadece ince olsun diye almak saçma geldi birden...

    mesela bilgisayar monitörlerinizden düşünün, mesela 17" bilgisayar monitörü 75watt civarı elektirik tüketirken aynı boyut LCD ler ise yaklaşık 30watt civarı tüketiyorlar, tamam 42" ekran büyük ama 300watt da biraz fazla değil mi?
  • bi konu bu kadar mı hortlatılır?

    Edit: Hortlatan arkadaş mesajını silip kayıplara karışmıştır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berquay -- 10 Eylül 2011; 17:15:32 >
  • 52" ler bu fiyata düştü ben de diyorum ne fırsatı meğer 3 sene önceki konuymuş
  • Baştan sona okuyorum bakıyorum kendi kendime neden bu kadar pahalı meğerse kaç yıllık konuymuş

  • arkadasın birisi nostalji yapmıs sonrada mesajını silmiş herhalde :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RİDEN7

    Arkadaşlar hala bu plazma yi kullanabilirsiniz var mı ben değiştirmeyi düşünüyorum biraz..

    bu cümleyi google translate kullanarak mı yazdınız merak ettim doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.